Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Buræk

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    12
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Buræk Hakkında

  • Doğum Günü 27-03-1987

Diğer Bilgiler

Profil Bilgileri

  • Yer
    Istanbul

Buræk - Başarıları

Çaylak

Çaylak (2/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. Buræk doğum gününüz kutlu olsun!

  2. Buræk doğum gününüz kutlu olsun!

  3. Buræk doğum gününüz kutlu olsun!

  4. Buræk doğum gününüz kutlu olsun!

  5. Buræk doğum gününüz kutlu olsun!

  6. Buræk doğum gününüz kutlu olsun!

  7. Buræk doğum gününüz kutlu olsun!

  8. Buræk

    GENEL SEÇIM VAR

    Konuya geri dönüş, başlığın gidişi açısından iyi olmuş ancak ben kimsenin fikrini açıklamak gibi bir misyon yüklenmedim, belirtmek isterim.. Tamamen kendi fikirlerimi herhangi bir "paslaşma" söz konusu olmadan ortaya koydum..
  9. Buræk

    GENEL SEÇIM VAR

    Bush'a selam söylemişsin, sen beni ne sandın? Globalist bir ahmak, yada evanjelist bir Bush evladı'mı? Ben Türk'üm aslanım.. Hemde sonuna kadar.. Dinim, senin dininle bir. Ama ne benim dinim, ne milliyetim düşüncemi etkilemez. Düşüncem derki, sen koskoca 2000 senelik tarihi İslam'a bağla ve kültürü İslam Kültürü yap, olacak iş değil.. Ben sana diyorum ki, Büyük Türk Kültürü'nü kategorilere bölersen, son 600 senesinde İslam Motifleri görmen elbette doğal.. Ama sen Türk Kültürünü, tamamen Türk-İslam Kültürü diye ele alırsan orada dur derim.. Anlatmaya çalıştığım şey gayet basit; Ben Türküm, Ben Müslümanım, ama kültürüm Türk Kültürü'dür.. Dinim sadece beni ilgilendirir..
  10. Sen gitsen askerlik subesine, ben ateistim desen, senin askerlik boyunca burnundan getirler.. Ama sen gitsen askerlik subesine, belgelerini verip, kimseyle hayat düsüncen hakkında konusmasan kimse sana birsey yapmaz. Sen adamın gidip te, gözüne sokarsan "Ben ateistim." diye, adam bunda artniyet arar..
  11. Kim bilir, belki de istek yerine hareket daha etkileyici olur.. Ancak, bu başlığı açarken birazda geçmişteki acı tecrübeleri göz önünde bulundurarak açmıştım.. Başka bir forumda da, -ki forum'un 3.000'e yakın üyesi vardı- aynı tecrübleri yaşamıştım. Üstelik orada yeni değil, orta mazili bir üye idim.. Yeni gelen üyeler ile, forum amacından sapmış, her tarafta manasız başlıklar açılmıştı.. Her başlık altına uyarı yazıyordum, sürekli böye başlıklar açıyordum, bazen destek, bazende " Ne var canım, amaç yazmak değilmi? " gibi yorumlar alıyordum.. Belki de, fazla takılmamalıyım.. Ben uyarım ama başkalarının uymaması önemli değil kurallara. Ama bu yukarıda ki cümle aslında ne toplum anlayışına, ne de insan ahlakına uymuyor.. Her ne ise, kısacası, tanışma bölümüne gereksiz başlık açmayın!
  12. Buræk

    GENEL SEÇIM VAR

    Aslında fazla uzatmaya gerek yok.. Sen kendini "Türk-İslam Kültürü" içinde görüyorsan bu senin bakış açındır. Kendi açımdan, her zaman için, bazı tartışmaların çözümsüz kalacağını gördüğüm anda, tartışmayı veya konuşmayı kesme taraftarıyımdır. Ancak ben, Türk'üm ve kültürüm "Türk Kültürü"'dür..
  13. Hiç bir erkek de hak etmez
  14. Buræk

    Korkunc olan ne?

    Kanaatimce, halk kendi başına bir ideolojiden kolay kolay korkmaz, ama eğer o ideoloji büyük bir kitleyi arkasına almışsa ve ülke başları tarafından "düşman", din başları tarafından "şeytan işi" diye nitelendirilirse halk korkutulur. Komünizm'e gelince, ben desteklemem. Çünkü insanın yaradılışı ile uyuşmadığını düşünürüm.
  15. Buræk

    Masonluk Nedir ?

    İçinde, saatli bomba taşayıyan, güzel bir dış görünüme sahip düğün pastası..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.