Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Xenomorph

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    65
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Profil Bilgileri

  • Yer
    Alien'im lan ben, Uzaydan geldim tabi!
  • İlgi Alanları
    <br /><br /><br />No, woman, no cry.<br />Hey little darling dont shed no tears<br />No, woman, no cry.<br /><br />I remember when we used to sit<br />in the government yard in Trenchtown.<br />And then Georgie would make a fire light<br />as it was love wood burning through the night.<br />And we would cook wholemeal porridge<br />of which Id share with you.<br />My feet is my only carriage so Ive got to push on through.<br />But while Im gone (I mean it) <br />evrythings gonna be allright<br />evrythings gonna be allright<br />evrythings gonna be allright

Xenomorph - Başarıları

Yazar

Yazar (5/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. Sen yorum işinden pek anlamıyorsun be kardeşim. Valla bak. Adam demiş ki kuranda -(Hacc 52) Biz senden önce hiçbir resul ve nebi göndermedik ki, o bir şey tasarladığında/okuduğunda, şeytan onun düşünce ve dileği içine bir şey atmış olmasın. Ama Allah, şeytanın attığını siler, sonra kendi ayetlerini muhkemleştirir. Allah Alîm'dir, Hakîm'dir. (Hacc 53) Bu, Allah'ın; şeytanın attığını, kalplerinde hastalık olanlara, gönülleri katılaşanlara bir fitne yapması içindir. Zalimler, geri dönülmez bir ayrılık ve kopuş içindedirler.- Bu Elmalılı'nın tefsiri canım kardeşim. bak diyor ki açıkça -Allah daha öncede peygamberler gönderdi ama şeytan o peygamberler Allahın ayetlerini okurken peygambere vesvese verip, Allahın ayetlerini karıştırdı. Ama bu Allahın izniyle oldu, çünkü kalbinde fesat olanlar fitneye kapılsın diye oldu-. Yani ayetin yorumu peygamberin fitneden korunduğu anlamına gelmiyor hatta tam zıddı, fitnenin içine girebildiği, hatta Allahında masum insanlara tuzaklar kurduğunu, bilerek bu fitnelere izin verdiğini söylüyor. Ayette açıkça -sonra- diye bi kelime kullanmış, çünkü Allah işine gelmeyince -sonra- o ayeti tekrar değiştirip, suçu şeytana atıyor. -sonra- değiştirdiğine göre, demek ki daha önce bi halt yenmiş, bi şey var yani ki -sonra-dan değiştiriliyor ve Allah kendi ayetini yeniden düzenliyor. Bunlarda şeytan ayetleri işte. Şeytan ayetleri olmasa bile iki tanecik ayet çok çok çok bariz olarak kuranın çarpuk çurpuk uydurma kitap olduğunu ispatlıyor hala bin dereden su getiriyosunuz.
  2. Müslümansan Türk değilsin bunu bil. En fazla araplaşan türksündür sadece. Kuran çince gelmiş olsaydı çinlilere ait bi kitap olurdu, çin kültürünü emrederdi, çinlileşirdin. İncili hiç okumamışın gibi, kurandaki gibi kuralları yok. Ayrıca hıristiyanlaşmış hangi avrupalı toplum hıristiyan olmadan önceki halleri gibiler, değişmemişler? Din, kendisi gibi olmayan kültürleri yok eder. Allahla kulu arasına kimsenin giremeyeceğini söyleyen bir dinin sadece araplara hitap eden, tanrıyla ilişki kurmak isteyenlere de arapça ibadet etmelerini, arapların kıldığı gibi namaz kılmalarını, arapların memleketini ziyaret etmelerini istemesi gülünç. Hem allahla kul arasına kimse giremiyor ama hemde allahla anlaşabilmek için arapça öğrenmen gerekiyor.
  3. Asıl sen çok yanlış değerlendiriyorsun. Kuran diğer inançlara saygılı değildir. Diğer inançlar kurana göre şirktir ve o yüzden kuran o inançları yok etmeyi hedefler, hoşgörülü değildir. Türklerin yurdunda yüzlerce yıl birden fazla inançlar hakimken, curcanda falan İslamın kılıçtan geçirmesiyle tüm inançlar yok edildi. Tarihimizde de bu hep -Türklerde bir dini birlik yoktu, Allahın emriyle cihat aşkıyla bu birlik sağlandı- diye yutturulur iyi bişeymiş gibi. Sonra islam gelir ve Türklerin atalarının inancı putperest ilan edilir, atalar kültü verdiğin ayetlerle yasaklanır. Sonra senin gibi arkadaşlar hem arap argümanlarını sıralarlar hemde -yok efeem bu arapçılık değildir- derler. Sen bana gel araplarda arapça yazılmış bi kitabı evrensel diye yuttur, din diye kabul ettir, allaha duamı arapça yaptır, ibadetimi arapça yaptır, arapın gusül adetini farz kıl, arap ülkesine ziyareti farz kıl, arapça isimler almayı sünnet kıl, Allahın isimlerini hep arapça koy (madem o kadar evrensel, niye her dilden bi isim vermemiş Allaha da sadece arapça isimler vermiş), Muhammetin araplara yutturduğu sonra da arapların benimsediği köklerini de arapların kültüründen alan kuralları, recmi, el kesmeyi, kısasa kısası, iki kadının bir erkeğe eşit olmasını falan şart koş, sonra da bana çık de ki -Kuran arap kültürünü dikte etmez, evrenseldir, sadece arapların kitabı değildir-. Yok yaa! Bizde yedik tabi bunu. Akıl var izan var, ben olsam, bir din iddia etsem, bende derim -Bu din sadece Türklere hitap etmez- diye. Diğer milletlerin benim koyduğum dine inanıp benim kültürümü benimsemesi benim işime gelir, daha kolay sömürürüm. Senin söylediğinde böyle işte. Ona bakarsan das kapital de tüm insanlığa, her kültüre hitap ediyor, Orhan Pamukun Masumiyet Müzesi de her kültüre hitap ediyor, ne bileyim en basit bir ahlaksız dergi bile her millete hitap ediyor. Nereden baktığına bağlı bu. Bir günlük gazete bile herkese hitap ettiğini iddia eder. Komik olmayın. Müslüman olan Türk kalamaz, bunun başka tarifi, arifi yok.
  4. Kuran niye milleti özellikle atalarından soğutmak için yırtınıyor? Bir toplum ancak bu kadar kendisine yabancılaşabilir. İslamdan önce Türkler için atalar kültü çok önemli bir şeydi. Çok hassas bir konuydu bu. Ama islam gelince atalara uyma konusu özellikle reddedildi. Atalar kültü bitince Türklükte bitti. Ayetleri iyi okuyun, sonra Türkler için atalar kültünün ne kadar önemli olduğunu okuyun, sonra da islamın sizi kendi atalarınıza ne kadar yabancılaştırdığını okuyun, sonra da ne kadar araplaştığınızı okuyun. Türkün müslümanı olmaz. Müslüman olan Araplaşmıştır. Türk olan kişi Kuranın yukarıdaki ayetlerini kabul ettiği an, Atalar kültünü reddetmek zorundadır. Atalar kültünü reddeden kişi Türk kalamaz.
  5. Mesela ne? Bilgisayar programcılığı ya da Çiçekçilik değil heralde? Şey olursa tam olur, yöneticilik. ********. Dikkat et gül dağıtıp kokusunu yayarken karşı cinsinin şehveti uyanmasın. *************
  6. Neresi güzel yazının? Türkçe bile değil, okunan anlaşılmıyor. Müslümanlık araplaşmaksa, bu yaptığı renkli renkli yazılarsa almayayım müslümanlığı, kalsın.
  7. Ben arkadaşın ne dediğini anlayamadım zaten. Daha fazla şeyde söyleyemiyorum ******************
  8. Ne demek bu açıklar mısın kardeşim? Demek ki herşeyi Allah yaratmıyomuş o zaman. Benim neler yapacağımı yaratamıyormuş mesela. Benim düşündüklerimi yaratmaktan acizmiş yani Allah öyle mi? Benim davranışlarımı yaratmaktan münezzehmiş. Size göre o yaratmak istemediği için, özgür kılmak istediği için böyle ama o zaman Allah yaratmıyorsa hangi yaratıcı yaratıyor benim harketlerimi ve düşüncelerimi? Mutlaka birisi yaratıyor olmalı değil mi kardeşim? Çünkü siz bile bilmiyorsunuz aslında ne olduğunu. Ama Allah biz ona inanmıyorsak, gözlerimizi perdelediğini kendisi söylüyor? Kalplerimizi mühürleyenin kendisi olduğunu söylüyor. Nasıl olurda ben ona inanmamakta özgür olabilirim ki kardeşim?
  9. Jön kardeşim, düşünsene: Sen dünyaya Ateist bir aile tarafından getiriliyorsun ve ateist oluyorsun. Sonra Allaha falan inanmıyorsun tabi doğal olarak. Ama çok iyi bir insansın. İyilik yapıyorsun, adil oluyorsun, kimsenin arkasından kuyusunu da kazmıyorsun. Sen onların inandığı gibi bir Allaha inanmadığın için sana -Sen Allahı nasıl inkar edersin, zaten bu yüzden cehennemde cayır cayır yanacaksın. Allah'ı sevmemenin cezası budur işte, bunu hakediyorsun- diyenlere karşılık sen onlara, boş hayallere kapılıp durup dururken kin gütmeyeceksin. Hayatında hep yardımsever olacaksın. Sonra birgün öleceksin. Anaaa, bir bakmışsın öteki taraf diye biryer varmış meğer. Seni alacaklar, kısa bir Cennet ve Cehennem tanıtımından sonra rehber eşliğinde Allahın yanına çıkacaksın. Sana ilk şu soruyu soracak: -Mabudun kimdir?-. Sen tabii ki -Allahtır- demeyeceksin. Dünyada ne kadar iyiymişsin, neler yapmışsın gibi sorulara gerek kalmadan seni hoop cehenneme atacaklar. Diğer sorgulara gerek yok, çünkü daha ilk soruya yanlış cevap verdin. 'Küp-Zero' diye bir film vardı hatırladın mı? Adam küpten kurtulmayı başarıyordu sonunda. Küpten kurtulmanın ödülü hayatta kalmaktı. Adam bunu başarıyor. Sonunda adama -Tanrıya inanır mısın?- diye soruyorlar. Adam -Hayır- diyor ve adam küpten canlı çıkabilmesine rağmen yakılarak öldürülüyor. Aynen böyle işte, Allaha inanmıyorsan, dünya da iyi miydin, kötü müydün gibi bir sorgulama yaşamayacaksın. En azından sorgulanmayı sevmeyen biriysen, sorgulanmak zorunda kalmayacaksın, buna da şükret. Senden sonra yeni bir adamı sorgulayacaklar, mabudunu soracaklar. -Allah- diyecek ve ikinci soru -Peygamberin, Kitabın ne?-, Cevap: -Muhammed, Kur'an-. Sen böyle cevaplar verdikçe sıra Amel defterine gelecek. Şuçları açıklanacak: 1-Baldıza sarkmak! 2-Hırsızlık. 3-Yalan söylemek. 4-Kirli kirli dolaşmak! 5-Sıvı tuvalet pisliğinin paçana sıçraması! 6-Ayakta tuvalet ihtiyacını gidermek! 7-Saçlarını örtmemek ve böylelikle milletin şehvetini artırmak! Erkekse, kadınların saçlarına bakmak! 8-Evden sağ ayakla çıkmamak! 9-Yemeğe besmeleyle başlamamak ve sağ elle yememek! 10-Herkesin arkasından konuşup, laf taşıyıp, birbirine düşürmek! 11-Adam öldürmek! 12-Evli komşuyla birlikte olup aileyi darmadağın etmek, aile düzenini bozmak! Sonunda kadar olarak şu çıkıyor: -Bu adam belirli bir süre cehennemde kalsın, sonra sonsuza kadar Cennete gitsin. Çünkü bu adam Allahın var olduğuna inanmış!- Sen bu sorgulamayı görüyorsun ve bağırıyorsun: -Ya ben bu adamın ya da kadının yaptığı kötülüklerin birisini bile yapmadım. Niye beni sonsuza kadar cehenneme atıyorsunuz?- Cevap şu: -Valla kardeş kusura bakma. Bizde böyle, işine gelirse. Allah adaletsizse biz ne yapalım. Bizde görüyoruz böylesi saçma ama ne yaparsın işte, bizde karın tokluğuna çalışıyoruz, emir kuluyuz. Hele diğer melekleri görsen sen, neden olduğunu bilmiyoruz ama sonsuza kadar Allaha ibadet eden melekler var. Mantığını çözemedik ama Allahın egosunu tatmin etmek için öyle görevlendirilmişler. Yoksa Allah bizi de yakıveriyor. Sen dua et cehenneme gittiğine valla melek yapıp zorla ibadette edebilirdin yani. En azından cehennemde farklı farklı atraksiyonlar görecen, işkenceler falan. Zaten bir süre sonra alışırsın acı çekmeye, kesseler acımaz artık. Hem birde alnının akıyla yanıcan, 'inanmadım işte ne var, babalar gibi yanarım' diyebilcen. Bizde o cesarette yok baksana!- diyecekler. Sende Allahın o yüce ve son derece adil adaletine maruz kalmaktan memnun bir şekilde, sana ayrılmış mikrodalga fırına girmek üzere hazırlanacaksın. Tabi, mikrodalga fırınlarla, lazerli işkence aletleri ile yapıyorlar işkenceleri. Düşünsene, adam 15 asır önce bir kitap yazmış ve içinde her türlü bilimsel bilgi var. Böyle bir kitap gönderen Allah, diğer tarafta sence teknolojiden mahrum bir cehennem mi yaratır? Sırat köprüsünün bakma ip ince olduğuna, daha oraya ödenek ayrılmadı da ondan o. Yakında hiç günah işlemeyen inananlar Işınlanarak cennete gönderilecek, günahkarlar ise Asansörle cehenneme indirilecek. Bakalım işte ödenek çıkarsa kardeşim. Çok güzel ve adaletli bir öteki dünya değil mi kardeşim? Sen karar ver bence, böyle bir şeye mi inanırdın yoksa Yüzüklerin Efendisine mi?
  10. Ya Muhammed yaşlanmış artık, adam hacca bir gitti orada kaldı, dönemedi geri. Ömrünün sonuna doğru artık sağlam bir otoritesi yok. Öldüğünde Ali onun cesedinin başındayken diğerleri iktidar kavgasına bile düşmüşlerdi, o kadar sağlamdı yani otoritesi. Adam artık ömrünün sonlarında ne yapsın? En güçlü ailelleri hala karşısına mı alsın affetmesinde. Gerçi affetmek onun harcı değil ama Hind ile Vahşi Müslüman olduktan sonra bile onları öldürseydi, hangi bahaneyle öldürecekti? Müslüman olmuş kimseleri öldürüp o güçlü aileyi karşısına almak sıkardı biraz kardeşim. Nura bak nura. Nedense İslamın olduğu hiçbir yerde o nuru göremiyoruz. Burkalara, türbanlara, çarşaflara, el kesmelere, recmlere, kadınların ikinci sınıf insan sayılmalarına mı Nur diyorsun sen kardeşim? Gözü dalmıştır büyük ihtimalle. Adamlar şaşırır tabi ama çaktırmazlar. Onca adam inanmış büyük adamdır diye. İstese Allahtan bir vahiy daha getirtir, bulur bir bahane, kafir ilan ediverir mazallah. Bak, kıskanmışlar işte. Yazıık! Bende bazen dalıp dalıp gidiyorum ve bana soran arkadaşlarıma gördüğümü söylediğim şeyi burada söyleyemem, ayıp0 olur kardeşim. Ama onlar bana gördüğüme inanmıyorlar. Muhammed yaşasaydı kendisiyle gurur duyardı. Ne kadar etkili konuşmuş diye kardeşim. Bu kadarını o bile akıl edemezdi. Dur bak bende bir hikaye anlatayım bari: Adamın birisi yolda gidiyormuş, düşmüş, ölmüş.
  11. Tebrikler Jön kardeşim. Doğru noktalardan birinden başlamışsın sorgulamaya. Din hakkında pek bilgin yoksa kardeşim, bu iyi birşey. Çünkü henüz yeterince kandırılmamışsın demek. Sen korkmadan böyle eleştirmeye devam et, sonunda şükredilecek şeyin aslında hayalden öte olmayan bir uydurmasyon değil de kendin olduğunu farkedersin kardeşim.
  12. Sizin hala farkında olmamanızda çok vahim bir durum kardeşim.
  13. Ne Ademi havası ya. İlk insan varmışta, ona herşey öğretilmişte. O zaman niye bilim-teknik falanda öğretilmedi o ilk insana? Tek derdi Allah mıydı? Sallayan öyle bi sallamış ki, ta 15 asır sonrasını bile vurmuş kardeşim.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.