Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Vampirr

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    16
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Diğer Bilgiler

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

Vampirr - Başarıları

Çaylak

Çaylak (2/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. işte onu bende bilmiyom mantikende hiç bir anlama gelmiyor zaten
  2. seni seviyorum -yok canım seni seviyorum 2 kelime 13 harften oluşuyor. seni seviyorum sebeb! seni seviyorum doğruyu söyle seni seviyorum benimle oynama bir kız sokakta giderken bir erkek görür erkek okadar yakışıklı görünürki gözüne hemen aşık olur ve yanına gider şöyle der: kız:merhaba ben seni seviyorum olan:sahidenmi kız:hayır şaka yaptım der sebebi ise erkeğin gay olması
  3. selam bir sözde benden olsun hayat uçar gider görünmez dosluklar samimi ise ebediyen kalpten silinmez
  4. Vampirr

    şiirlerimden

    Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını, kendimi bulduğumda anladım. Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, Kendi yolumu çizdiğimde anladım.. Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat, okuyarak,dinleyerek değil.. Bildiklerini bana neden anlatmadığını, anladım.. Yüreğinde aşk olmadan geçen her gün kayıpmış, Aşk peşinden neden yalınayak koştuğunu anladım.. Acı doruğa ulaştığında gözyaşı gelmezmiş gözlerden, Neden hiç ağlamadığını anladım.. Ağlayanı güldürebilmek,ağlayanla ağlamaktan daha değerliymiş, Gözyaşımı kahkahaya çevirdiğinde anladım.. Bir insanı herhangi biri kırabilir,ama bir tek en çok sevdiği, acıtabilirmiş, Çok acıttığında anladım.. Fakat,hak edermiş sevilen onun için dökülen her damla gözyaşını, Gözyaşlarıyla birlikte sevinçler terk ettiğinde anladım.. Yalan söylememek değil, gerçeği gizlememekmiş marifet, Yüreğini elime koyduğunda anladım.. ''Sana ihtiyacım var, gel! '' diyebilmekmiş güçlü olmak, Sana ''git'' dediğimde anladım.. Biri sana ''git'' dediğinde, ''kalmak istiyorum'' diyebilmekmiş sevmek, Git dediklerinde gittiğimde anladım.. Sana sevgim şımarık bir çocukmuş,her düştüğünde zırıl zırıl ağlayan, Büyüyüp bana sımsıkı sarıldığında anladım.. Özür dilemek değil, ''affet beni'' diye haykırmak istemekmiş pişman olmak, Gerçekten pişman olduğumda anladım.. Ve gurur, kaybedenlerin,acizlerin maskesiymiş, Sevgi dolu yüreklerin gururu olmazmış, Yüreğimde sevgi bulduğumda anladım.. Ölürcesine isteyen,beklemez,sadece umut edermiş bir gün affedilmeyi, Beni af etmeni ölürcesine istediğimde anladım.. Sevgi emekmiş, Emek ise vazgeçmeyecek kadar, ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş... Can YüceL
  5. Merhabalar hoşgeldiniz, Bende biryerlere gitmeyi düşünüyorum ama karar veremiyorum oraları güzelmi bir kaç tiyo verseniz.
  6. Vampirr

    Türk rapi

    Merhabalar Ben de cezacılardanım Cezanın şarkılarını çok severim hiç kısık sesle dinlemem. Hele ceza ve doa'nın çıkardığı düet çok güzel 9 Mayısta buraya İzmir'e geliyor bileti şimdiden ayırttim.
  7. Bende Celal Merakımı bağışlada niye kendini böyle anlattın.
  8. Hayır doğru cevap "Kiraz"
  9. Sen gittiğin an hayat durdu Kahvemi içemeden kaldı Televizyon bile izleyemiyorum Müzikte artık çalmıyor Baktığım her yer karanlık Anladımki sensiz olmuyor Gel artık elektirik.
  10. Bi sual de benden Meyvelerin içinden en temizi hangisidir?
  11. RA_dya ben bunu bir değişiğini biliyorum. Adam bir gün kazı yaparken lamba buluyor lambayı ovalıyor ve içinden cin çıkıyor. Cin adama diyor; "Bana 3 dilek söyle yerine getiriyim" diyor. Adam 1. dileğini söylüyor; "bana sağlık ver hiç hastalanmıyayım." Cin 1. dileğini yerine getiriyor. Adam 2. dileğinini söylüyor; "beni dünyanın en zengin adamı yap." Cin 2. dileğinide yerine getiriyor. Adam 3. dileğini söylüyor; "beni uçaktan ve gemiden korkarım bana Canada'ya kadar yol yap." Cin böyle dilekmi olur çok zor başka bir dilek söyle Adamın başka hiçbirşeye ihtiyacı yok ne dilğim diye düşünüyor ve cine, "ben kadınları anlayamıyorum bana kadınları anlat der." Cin şöyle bir düşünür ve adama dönerek "yol kaç şeritli olsun."
  12. Sayın Turkısh-Media.com çalışanları ve sayın Turkısh-Media.com üyeleri hapinizin 23 Nisan Ulusal Egemenli Ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun.
  13. Vampirr

    MENeMEN

    Kayserilin ineği hastalanır. Allahım ineğim iyileşsin 15 gün oruç tutacağım der. Bir süre sonra ineği iyileşir. Kayserili vaadini tutmak için oruç tutar. Sapasağlam olan inek 16. gün düşer ölür. Kayserili; Ey Allahım bu garip kulunu kandırdın sanm. İneği kurbana sayarım, Orucuda ramazandan düşerim der.
  14. bence dünya küçük değil sen türkiye sınırları içinde gezdiğinden oluyor git bakalım bi kanadaya, rusyaya, irlandaya, belçıkaya, yunanistana vb. görebilecekmisin bir tanıdığını bence göremazsin çünkü dünya okadar büyükki bir gördüğün kişiyi birdaha görmek imkansız olabilir arkadaşında söylediği gibi sadece tesadüf.
  15. Vampirr

    Bi ters bi düz..

    "Ahmak" olabilirmi acaba
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.