Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

hayal_perisi

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    16
  • Katılım

  • Son Ziyaret

2 Takip eden

hayal_perisi Hakkında

  • Doğum Günü 12-01-1963

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Kadın
  • Yer
    kayseri

hayal_perisi - Başarıları

Çırak

Çırak (3/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. hayal_perisi doğum gününüz kutlu olsun!

  2. hayal_perisi doğum gününüz kutlu olsun!

  3. hayal_perisi doğum gününüz kutlu olsun!

  4. hayal_perisi doğum gününüz kutlu olsun!

  5. hayal_perisi doğum gününüz kutlu olsun!

  6. hayal_perisi doğum gününüz kutlu olsun!

  7. hayal_perisi doğum gününüz kutlu olsun!

  8. Sevgili Hayal Perim;

    biriciğimin tatlı annesi canım arkadaşım dılerımm yeni yaşın yeni umutlarla gelirrr...

    nice güzel yaşlara torunlarınla girmen dileğiylee....sevgimle kallll.....

  9. hayal_perisi

    Hayatımızdaki Dengeler

    benim hayatımdaki en büyük dengeyi sen kurdun. sen dogduktan sonra tüm dengelerim tüm hayatım degişti.iyi ki benim bebegimsin... çocukken yeni konuşmaya başladıgın dönemlerde hep bir hikaye uydurur anlatırdın bana. şimdide yazıyorsun içinden geçtiği gibi bunları okumak beni nasıl mutlu ediyor bilemezsin bebegim.
  10. hayal_perisi

    arkadaş...

    Annem 'Kız arkadaşlarını unutma' diye tavsiyede bulunmuştu.. 'Yaşın ilerledikçe senin için daha önemli olacaklar, kocanı-çocuklarını ne kadar çok seversen sev, yine de kız arkadaşlarına ihtiyaç duyacaksın.. Onlarla bir yerlere gitmeyi ihmal etme.. Onlara vakit ayır ve kız arkadaşlarını daima hatırla.. Onlar sadece arkadaşların değil.. Senin kardeşlerin, kızların...' demişti.. 'Ne kadar komik bir öğüt. Daha yeni evlenmedim mi ? Artık ben evli bir kadınım. Kız arkadaşlarına ihtiyaç duyan bir genç kız değilim ki. Bundan sonra kocama hayatımı adamak, yapacağım tek şey olacak' diye düşünmüştüm.. Ama yıllar geçtikçe, çocuk olsa da ya da olmasa da, kocalardan boşandıkça, sevgililerin biri gidip diğeri geldikçe, annemin dediklerinin ne anlama geldiğini çok iyi anladım.. Zaman geçiyor.. Hayat akıyor.. Mesafe ayırıyor.. Aşk büyüyor.. Sonra azalıyor.. Kalpler kırılıyor.. kocalar evde bir yerde duruyor.. Veya evlilikler mahkemede son buluyor.. sevgililer değişip duruyor.. Erkekler arayacaklarını söyleyip, aramıyor.. işler geliyor ve gidiyor.. Ebeveynler ölüp gidiyor.. Komşular değişiyor.. Ama kız arkadaşlar hep oradalar... Siz onları bırakmadığınız sürece.. Geçen yıllar ve arada kaç km. mesafe olduğu hiç önemli değil.. Bir kız arkadaş, hiçbir zaman ona ihtiyaç duyduğumuzdan daha uzak değil..Hayatınız içinde, öyle ya da böyle, yakın ya da uzak.. deniz_kizi benim bitanem bende senden arkadaşlarına deger vermeni istiyorum ama; unutmaman gereken bir nokta varki; sadece senin degerini bilene deger ver lütfen, seni üzenlere degil... annen ...
  11. hayatımın en degerlisine anneme kocaman bir demet göndermek istedim birden bir de onu cok seviyorum.
  12. annemm ya resimler cok güzel cıkmış bayıldım bende gitmek istiyorum ya birlikte gidelim. mine hoş geldin . yeşonunda dedigi gibi senin kızın da senin sevginle büyüdügü icin harika bir kız olacak.annesinin sevgisini alarak büyüyecek cünkü .
  13. bebegimm... bu sene gelmiyorsun h.sonları ve ben seni çok özlüyorum. geric h.sonları da kursun var biliyorum. sadece seni cok özledigimi ve ne kadar sevdigimi söylemeye gelmiştim .
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.