Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Dayı

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    1.558
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • Lider Olduğu Günler

    13

Dayı son kazandığı tarih 5 Aralık 2016

Dayı en çok beğeni kazanandı!

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Belirtmemiş

En Son Profil Ziyaretçileri

43.810 profil görüntüsü

Dayı - Başarıları

Danışman

Danışman (12/14)

  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde
  • İçerik Başlatan
  • İyi Takip Edilen Nadir

Son Rozetler

525

İçerik İtibarınız

  1. Selamlar sevgili dayı :)

  2. En buyük Cin Google..dumansız ateşten,her şeyden haberdar,çok hızlı hareket eder..
  3. dennise.. Kendini bilmeyen Allah,ı ne bilecek..kendinden haberi yoksa hiç bişeyden haberi yoktur.. Evrene basit demedim..Evrenden daha mükemmel olan İNSAN dedim..Allah,ın kasdi İNSAN evren falan değil.. İNSAN,sız bir dünya düşün hele.. Allah deyince içine korku düşüyorsa sen yanlış işler yaptın yada yapıyorsun.. Bu gezegende Ruhsal deneyim yapan İnsan değiliz..tam tersi, İNSAN,i deneyim yapan RUH,larız..
  4. dennise.. Ben görmediğim Cin,e inanmam.. dayı Görmediğim meleğe ve şeytana hiç inanmam.. dayı Görmediğim İnsana hiç itibar etmem.. dayı Görmediğim Allaha inanmam..Hz.Ali dennis.. benim senin gibi bi çok Cin,im var..haber yazarlar haber uçururlar bana..
  5. Cinler Cin çağırır,Cin çıkarır.. İNSAN bunlarla uğraşmaz.. İblisin ne ordusu vardır nede genel kurmayı..inanç tüccarlarının dayatmalarıdır bütün bunlar..
  6. Korkularımız araştırmacı yaptı bizi..korkumuzsa bir adım sonrası..öldün..sonraaaaaaaaa.. bilinmezliğin korkusu..karanlığın ürpertisi..ÖLDÜN..sonraaaaaaa.. Bu gezgende neyse İlahınız ölüncede aynı ilah..bu gezegende zulum ettiyse size.. zalim..bu gezegende mutlu ettiyse sizi.. mazlum bir ilah..
  7. dilku.. Beyninin yarattığı ilizyonlardır Cinler periler..ne bir başka boyutu bilebilirsin nede o boyuttaki varlıkları..en güzeli bak İNSAN,a gör Cini Şeytanı Meleği..
  8. Bizim kafamız her AN güzeldir..biz güzeli görmüşüz..''O''na benzemeye çalışıyoruz..kıskananlar çatlamasın..
  9. Şeytan,Cin ve Melek İNSAN davranış biçimlerini ifade etmek için kullanılan terimlerdir.. Şeytanında Cininde Meleğinde tek barınağı İNSAN bedenidir..
  10. Mükemmel evrenmiş..geç..evrenden daha mükemmeli var..İNSAN.. Allah var diyelim..kesinleşti..iletişim bilgileri açıklandı..ne isteyeceksiniz Allah,tan..işmi..eşmi..yatmı..katmı.. Allah,ın varlığının araştırılmasının ardındaki GERÇEĞİNİZ ÖLÜM korkusudur.. Siz yaşarken Allah,ın varlığı yada yokluğu pek önem arz etmez..siz öldükten sonraki durum için araştırıyorsunuz. .. yalanmı..
  11. Evet..dayı olmak gerek.. Yapılan her tür ibadet İNSAN,ı anlamak için..KENDİN,i tanımak için..sonramı..ister yaparsın Muhammed gibi ister anlatırsın Ali gibi..
  12. Dayı

    Ölümden sonra hayat!

    Fişi çekince ekran kararır LCD tv de olsa.. Fakat dizi devam eder başka başka ekranlarda.. Korkmayın..ölmek yok..tadına bakacaksınız yemekten sonra kahve içer gibi..rahat olun..
  13. İbadetler yani ritüeller Din ile ilgilidir.. Belli bir idrak seviyesinden sonra pekte önem taşımazlar..
  14. Dayı

    Ölümden sonra hayat!

    Ölmek yok..ÖLÜM,ün tadına bakılacak.. Her canlı ölümü TADACAK..
  15. Bir ana yoldan karşıdan karşıya geçmek için sağa sola bakmak Kadere karşı gelmekmidir.. Viraj var..tabelası var..yazıyor tabelada 60 km azami hız..120 ile o viraja girmek Kaderi sallamamakmıdır.. KADER=KADAR..ölçü..Fuzuli teşekkür.. Kaderini herkes kendisi yazar..seçimlerinin tercihlerinin sonucundanda en çok kendisi etkilenir.. Sonsuz olasılıklar evreninde yaşıyoruz..kadere bu yönden bakın birde..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.