Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

olaybu

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    5
  • Katılım

  • Son Ziyaret

olaybu Hakkında

  • Doğum Günü 19-05-1964

Diğer Bilgiler

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

olaybu - Başarıları

Acemi

Acemi (1/14)

  • İlk İleti
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde
  • İçerik Başlatan

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. olaybu doğum gününüz kutlu olsun!

  2. olaybu doğum gününüz kutlu olsun!

  3. olaybu doğum gününüz kutlu olsun!

  4. olaybu doğum gününüz kutlu olsun!

  5. olaybu doğum gününüz kutlu olsun!

  6. olaybu doğum gününüz kutlu olsun!

  7. olaybu doğum gününüz kutlu olsun!

  8. olaybu

    Turk Telekom ve Grev

    Şuraya bakın, suçları sendika üyesi olmak sıkıştımı şikâyetçi ol gözaltına aldır suç ise hazır Kopartılan kabloları sizmi kestiniz, işverenin suçu ise görmezden geliniyor, grev kırıcılığı değilde, sanki o kurumda grev yokmuş gibi, işi yapması gerekenleri sokağa dök, onların işini taşeronlara yaptırmaya kalk, grevdeki işçilerde karşı çıktımı, sabotaj ve işimizi engelliyor diye gözaltına aldırıp, iş haklarının feshine kadar götürüp, sindirerek, çalışınlar korkutmak, bu ülkedeki adalet anlayışı bumu.
  9. olaybu

    Turk Telekom ve Grev

    Grev yasakları sadece çalışanlar içinimi? İşverene neden bu yasaklar ugulanmıyor? Yasalar sadece parasal gücü olmayanlarımı uygulanıyor.26000 çalışanı sokağa döküp bu şekilde her türlü entrika baskı kurup, yasaları hiçe sayarsanız, o kurumda çalışanlara ne gibi bir seçenek bırakmış oluyorsunuz, bunu devletin başındakiler düşünmüyor mu? Yasalar parası olana jet hızıyla, parası olmayana neden kaplumbağa hısızıyla çalıştırılıyor. Bu kadar kişinin ekmeğiyle oynayıp suça teşvik edenlere, lanet olsun demekten başka ne diyebiliriz ki.
  10. olaybu

    Turk Telekom ve Grev

    Bezgin. Paylaşımın için teşekkürler, bunları kamuyu bilmediğinden, grevdeki işçilerin üzerine kalıyor, çamur at izi kalsın, mantığı devam ediyor, diğer taraftan taşeronlar halkı mağdur ederek telekomdan haksız kazanç sağlamaya devam ediyor.
  11. olaybu

    Turk Telekom ve Grev

    :chris: Bu saha dolaplarına da kesinlikle grevdeki işçilere atarlar.25 gündür, 26000 kişinin grevde olduğunu okuyucularına duyurmayan medya, bunu hemen haber yapıyor bakın, telekom grevini fırsat bilen taşeron firmalar, leş kargaları gibi telekomdan koparacakları paraların hesaplarını yaparak, saha dolaplarına ve kablolara zarar veriyorlar, sendikanın kanıtlamasına karşın, ne telekomdan nede medyada bir haber yok susuyorlar. Düşünürseniz amaçlarını anlarsınız, amaç sendikal hareketi ortadan kaldırmak.
  12. olaybu

    Turk Telekom ve Grev

    taurusmusti . bu boyalı yanlı yayın yapan medya işine geldiğiğibi haber yapıyor.o tartaklanan kişinin hiçmi kişisel poreblemi yok araştırdımı acaba,telekom yetkilileri neden anlaşamadığını basından neden ğizliyor,sürekli parasal konuyu gündemde tutuyorlar,ben söyleyim,anlaşamadıkları sendikal konular parasal değil,çünkü sendikayı ne kadar yıpratır,kamuoyu gözünde ne kadar küçültürse sendikada,kendiliğinden biter yok olur,amaçları telekomdaki ve türküyedeki sendikal hareketi bitirip,çalışanların emeğini daha fazla sömürmek.ve buna halkı kullanarak mağdur ederek ,halkı çalışan emekçinin üstüne salarak başarmak istiyorlar,bunuda yalaka medya çok iyi başarıyor ve ypmayada devem ediyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.