Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

lena

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    1.319
  • Katılım

  • Son Ziyaret

3 Takip eden

lena - Başarıları

Danışman

Danışman (12/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Başlık ve İleti Makinesi Nadir
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı

Son Rozetler

3

İçerik İtibarınız

  1. Nasıl yani anayasa tüzüğünde darbe meşrudur diye bir ibare varmı, böyle bir ibare olsaydı darbe suç olmakdan çıkardı dolayısıyla laik ve atatürkçü olan darbecilermi yoksa yargımı.
  2. Paralel evrende mümkündür çünkü modern astıronemi bigbang dan eski devasa büyüklükde galeksiler keşfetdi, birde güneşimizin bulunduğu kol galeksimizin merkezindeki karadelikle düz hizaya gelicek nasıl bir durum olucak bilinmiyor.
  3. lena

    Ölümden sonra hayat!

    Düşündüğün gibi deyil almanya 6 gün sonra gömmeye başladı bu nedenden dolayı 115 saat 5 gün yapar çünkü,
  4. lena

    Ölümden sonra hayat!

    Gerçek şöyle her ne kadarda ruh çağırma cemiyetleri bulunsa da dünya da seanslar da başka varlıklarla karşılaşılıyor, gelelim bilimsel akademik konuya ölüm anından itibaren 115 saat her şeyi görür ve duyarsın, dinimizde buna kabir azabı denir bu arada dirilebilirsinde böyle olayla var çünkü ama tıp beyine yarım saat okjizen gitmezse ölü sayar, ölüm sonrası ise bir telofon sinyali gibidir dünyanın manyatik alanında dünyanın hızınla sürüklenirsin bu da bir müddet tir sonra yok olur veya deyişime dönüşür dahası var.
  5. lena

    Ölümden sonra hayat!

    Hanımlar huriler var deyince çok kızıyorlar, ve şöyle diyorlar bizede nuriler var ama unutmuşlar yazmaya.
  6. Fakat zaman hızlanması var belkide dünyanın çekirdeyinde yavaşlama vardır bu nedenle depremler sellerde hızlanma kaydediliyor ne dersiniz.
  7. lena

    ABD PROJESI -AKP

    1950 den beri 2 ay evvel amerikaya gitmeden başbakan olan bir lider varsa ismini yaz da bilelim, biz bu günkü türkiye güçlümü yoksa deyilmi buna bakalım gerisi tefaruğat.
  8. Eyitimsiz akıl ne işe yararki eyitimli akıl düşünmeye açıktır, bu durum da gene sınıflandırılır ego, fanatik vs. gibi, ama genelde insan bir güce ihtiyac duyar o da allahtır her ne kadar tarifi yapılmasada bir inançtır, ataist de tabiatla uraşır ama bu hususlar astoronomi bilgisinle çözülür.
  9. Suriyeye neden demokrasi öneriyoruz acaba.
  10. Duğa edin ki kuvayimilliye yaşamıyor bu günkü güçlü türkiyeyi beyenmeyenlere bir söz söylerdi herhalde, atatürkçü liderler dünya devletleri kapılarında son 10 seneye para dilenir hağle getirdi türkiyeyi başarısızlıklarından dolayı islamcı lider ise tahmin edilmiyen seyleri yaptı türkiyeye görmiyormusunuz.
  11. lena

    VOYAGER (YOLCU)

    İyi güzelde bizim güneş sisteminden çıktıkdan sonra güneşin gitdiği istikametin gerisinde kalmıştır, güneşin bulunduğu sarmal kolda pek arkamızda fazla güneş sistemleri bulunmuyor çünkü bizim güneşimiz bu sarmal kolun sonlarına yakınız dolayısıyla diyer sistemleri yakalarsa belki bir sonuç oluşabilir ama biz duymayız.
  12. lena

    BU MU ERGENEKON?

    Vay anasını ya, ergenokon hükümet üstünde hükümet deyilmiydi almanlar bana türkiyeniz diktetör derlerdi sesimi çıkaramazdım, şimdi hükümetin üstünde bir güç yok bu DEMOKRASİ deyilmi.
  13. lena

    Erdoğan Baskı Rejimini Artıracak

    Yazsınlar hani erdoğan amerikancıydı israil demek amerika demek deyilmi beyin işte.
  14. İyi de geçen seneki dünya ekonomi depreminden türkiye güçlenerek nasıl çıktı.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.