Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

chupachups

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    57
  • Katılım

  • Son Ziyaret

3 Takip eden

chupachups Hakkında

  • Doğum Günü 17-10-1969

Diğer Bilgiler

  • ICQ
    467994513

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek
  • Yer
    İstanbul

En Son Profil Ziyaretçileri

12.079 profil görüntüsü

chupachups - Başarıları

Meraklı

Meraklı (6/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. chupachups doğum gününüz kutlu olsun!

  2. chupachups doğum gününüz kutlu olsun!

  3. chupachups doğum gününüz kutlu olsun!

  4. chupachups doğum gününüz kutlu olsun!

  5. chupachups doğum gününüz kutlu olsun!

  6. chupachups doğum gününüz kutlu olsun!

  7. chupachups doğum gününüz kutlu olsun!

  8. chupachups

    Mobil Sahne

    Mobil Sahne
  9. HER CUMARTESİ-PAZAR SAAT 13:00 ŞEN ŞAKRAK KABARE (Çocuk Oyunu) www.5tascocuktiyatrosu.com Süre:80 Dakika Yaş grubu: 03 – 16 Çocuklar için hazırlanmış bu kabare de, skeçler ile yalancılık, temizlik alışkanlıkları, arkadaşlık, yardımlaşma, yetişkin-çocuk ilişkileri, çalışkanlık, tembellik, trafik kuralları, özürlülerle ilişkiler, çevre duyarlılığı ve soru sormanın önemi gibi temalar sunulmaktadır. Bu kabarenin en önemli özelliği, üç yaşından itibaren her çocuğa ve içindeki çocuğu öldürmemiş yetişkinlere hitap etmesidir. Danslar ve şarkılarla zenginleştirilmiş bu kabarede çocuklar, mesajları kendi yaş gruplarına göre oyunun içinden toplamaktadır. Yazan: Faruk KARAÇAY Yöneten: Ercüment DOĞAN Dekor: Yeşim TÜRKGELDİ Kostüm: Tülay DOĞAN Müzikler: Pamir POYRAZ Koreografi: Tülay DOĞAN Ses ve Işık: Hasan Remzi DEMİRALP Aksesuar: Dilek YILMAZ Danışman Psikolog: Nuran PULLUKÇUOĞLU Halkla İlişkiler: Sibel YILAN Yapım: Ercüment DOĞAN Oynayanlar: Ercüment DOĞAN Nedret ÖZBEK Faruk KARAÇAY Tuncay GÜREL Dicle ALKAN Cemil USAL Alper Can AYDIN Dans Grubu: 5 Taş Dans Grubu Bahçelievler Kültür Merkezi Bulunduğu İl: İstanbul Kapasite: 300 Tipi: Gösteri Merkezi Adres: Adnan Kahveci Bulvarı No:111 Yayla Bahçelievler-ISTANBUL Telefonları: (0212) 441 36 81 (0212) 441 36 82 Gsm: (0533) 954 35 46 Faks: (0212) 442 74 78 E-Posta Adresi: [email protected] Web Sitesi: http://www.bahcelievlerbelediyetiyatrosu.com Ulaşım Tarifi: Yayla isiklar da B.Evler Belediyesi Nikah Dairesi ve Piramit Restaurant ile aynı binada. Özel aracı ile gelenler için otopark mevcut. Toplu taşımayı tercih edenler; Eminönü yönünden 97 A, Taksim yönünden 97T, Mecidiyeköy yönünden ise 85B otobüslerine binebilir ve Yayla Camii durağında inerek 100 mt. sonra salona ulaşabilir. Anadolu yakasından gelecek seyirciler; Bostancı - Bakırköy Deniz otobüslerini kullanıp, Bahçelievler dolmuşları ile salona ulaşabilirler.
  10. HER CUMARTESİ-PAZAR SAAT 13:00 ŞEN ŞAKRAK KABARE (Çocuk Oyunu) www.5tascocuktiyatrosu.com Süre:80 Dakika Yaş grubu: 03 – 16 Çocuklar için hazırlanmış bu kabare de, skeçler ile yalancılık, temizlik alışkanlıkları, arkadaşlık, yardımlaşma, yetişkin-çocuk ilişkileri, çalışkanlık, tembellik, trafik kuralları, özürlülerle ilişkiler, çevre duyarlılığı ve soru sormanın önemi gibi temalar sunulmaktadır. Bu kabarenin en önemli özelliği, üç yaşından itibaren her çocuğa ve içindeki çocuğu öldürmemiş yetişkinlere hitap etmesidir. Danslar ve şarkılarla zenginleştirilmiş bu kabarede çocuklar, mesajları kendi yaş gruplarına göre oyunun içinden toplamaktadır. Yazan: Faruk KARAÇAY Yöneten: Ercüment DOĞAN Dekor: Yeşim TÜRKGELDİ Kostüm: Tülay DOĞAN Müzikler: Pamir POYRAZ Koreografi: Tülay DOĞAN Ses ve Işık: Hasan Remzi DEMİRALP Aksesuar: Dilek YILMAZ Danışman Psikolog: Nuran PULLUKÇUOĞLU Halkla İlişkiler: Sibel YILAN Yapım: Ercüment DOĞAN Oynayanlar: Ercüment DOĞAN Nedret ÖZBEK Faruk KARAÇAY Tuncay GÜREL Dicle ALKAN Cemil USAL Alper Can AYDIN Dans Grubu: 5 Taş Dans Grubu Bahçelievler Kültür Merkezi Bulunduğu İl: İstanbul Kapasite: 300 Tipi: Gösteri Merkezi Adres: Adnan Kahveci Bulvarı No:111 Yayla Bahçelievler-ISTANBUL Telefonları: (0212) 441 36 81 (0212) 441 36 82 Gsm: (0533) 954 35 46 Faks: (0212) 442 74 78 E-Posta Adresi: [email protected] Web Sitesi: http://www.bahcelievlerbelediyetiyatrosu.com Ulaşım Tarifi: Yayla isiklar da B.Evler Belediyesi Nikah Dairesi ve Piramit Restaurant ile aynı binada. Özel aracı ile gelenler için otopark mevcut. Toplu taşımayı tercih edenler; Eminönü yönünden 97 A, Taksim yönünden 97T, Mecidiyeköy yönünden ise 85B otobüslerine binebilir ve Yayla Camii durağında inerek 100 mt. sonra salona ulaşabilir. Anadolu yakasından gelecek seyirciler; Bostancı - Bakırköy Deniz otobüslerini kullanıp, Bahçelievler dolmuşları ile salona ulaşabilirler.
  11. HER CUMARTESİ-PAZAR SAAT 13:00 ŞEN ŞAKRAK KABARE (Çocuk Oyunu) www.5tascocuktiyatrosu.com Süre:80 Dakika Yaş grubu: 03 – 16 Çocuklar için hazırlanmış bu kabare de, skeçler ile yalancılık, temizlik alışkanlıkları, arkadaşlık, yardımlaşma, yetişkin-çocuk ilişkileri, çalışkanlık, tembellik, trafik kuralları, özürlülerle ilişkiler, çevre duyarlılığı ve soru sormanın önemi gibi temalar sunulmaktadır. Bu kabarenin en önemli özelliği, üç yaşından itibaren her çocuğa ve içindeki çocuğu öldürmemiş yetişkinlere hitap etmesidir. Danslar ve şarkılarla zenginleştirilmiş bu kabarede çocuklar, mesajları kendi yaş gruplarına göre oyunun içinden toplamaktadır. Yazan: Faruk KARAÇAY Yöneten: Ercüment DOĞAN Dekor: Yeşim TÜRKGELDİ Kostüm: Tülay DOĞAN Müzikler: Pamir POYRAZ Koreografi: Tülay DOĞAN Ses ve Işık: Hasan Remzi DEMİRALP Aksesuar: Dilek YILMAZ Danışman Psikolog: Nuran PULLUKÇUOĞLU Halkla İlişkiler: Sibel YILAN Yapım: Ercüment DOĞAN Oynayanlar: Ercüment DOĞAN Nedret ÖZBEK Faruk KARAÇAY Tuncay GÜREL Dicle ALKAN Cemil USAL Alper Can AYDIN Dans Grubu: 5 Taş Dans Grubu Bahçelievler Kültür Merkezi Bulunduğu İl: İstanbul Kapasite: 300 Tipi: Gösteri Merkezi Adres: Adnan Kahveci Bulvarı No:111 Yayla Bahçelievler-ISTANBUL Telefonları: (0212) 441 36 81 (0212) 441 36 82 Gsm: (0533) 954 35 46 Faks: (0212) 442 74 78 E-Posta Adresi: [email protected] Web Sitesi: http://www.bahcelievlerbelediyetiyatrosu.com Ulaşım Tarifi: Yayla isiklar da B.Evler Belediyesi Nikah Dairesi ve Piramit Restaurant ile aynı binada. Özel aracı ile gelenler için otopark mevcut. Toplu taşımayı tercih edenler; Eminönü yönünden 97 A, Taksim yönünden 97T, Mecidiyeköy yönünden ise 85B otobüslerine binebilir ve Yayla Camii durağında inerek 100 mt. sonra salona ulaşabilir. Anadolu yakasından gelecek seyirciler; Bostancı - Bakırköy Deniz otobüslerini kullanıp, Bahçelievler dolmuşları ile salona ulaşabilirler.
  12. HER CUMARTESİ-PAZAR SAAT 13:00 ŞEN ŞAKRAK KABARE (Çocuk Oyunu) www.5tascocuktiyatrosu.com Süre:80 Dakika Yaş grubu: 03 – 16 Çocuklar için hazırlanmış bu kabare de, skeçler ile yalancılık, temizlik alışkanlıkları, arkadaşlık, yardımlaşma, yetişkin-çocuk ilişkileri, çalışkanlık, tembellik, trafik kuralları, özürlülerle ilişkiler, çevre duyarlılığı ve soru sormanın önemi gibi temalar sunulmaktadır. Bu kabarenin en önemli özelliği, üç yaşından itibaren her çocuğa ve içindeki çocuğu öldürmemiş yetişkinlere hitap etmesidir. Danslar ve şarkılarla zenginleştirilmiş bu kabarede çocuklar, mesajları kendi yaş gruplarına göre oyunun içinden toplamaktadır. Yazan: Faruk KARAÇAY Yöneten: Ercüment DOĞAN Dekor: Yeşim TÜRKGELDİ Kostüm: Tülay DOĞAN Müzikler: Pamir POYRAZ Koreografi: Tülay DOĞAN Ses ve Işık: Hasan Remzi DEMİRALP Aksesuar: Dilek YILMAZ Danışman Psikolog: Nuran PULLUKÇUOĞLU Halkla İlişkiler: Sibel YILAN Yapım: Ercüment DOĞAN Oynayanlar: Ercüment DOĞAN Nedret ÖZBEK Faruk KARAÇAY Tuncay GÜREL Dicle ALKAN Cemil USAL Alper Can AYDIN Dans Grubu: 5 Taş Dans Grubu Bahçelievler Kültür Merkezi Bulunduğu İl: İstanbul Kapasite: 300 Tipi: Gösteri Merkezi Adres: Adnan Kahveci Bulvarı No:111 Yayla Bahçelievler-ISTANBUL Telefonları: (0212) 441 36 81 (0212) 441 36 82 Gsm: (0533) 954 35 46 Faks: (0212) 442 74 78 E-Posta Adresi: [email protected] Web Sitesi: http://www.bahcelievlerbelediyetiyatrosu.com Ulaşım Tarifi: Yayla isiklar da B.Evler Belediyesi Nikah Dairesi ve Piramit Restaurant ile aynı binada. Özel aracı ile gelenler için otopark mevcut. Toplu taşımayı tercih edenler; Eminönü yönünden 97 A, Taksim yönünden 97T, Mecidiyeköy yönünden ise 85B otobüslerine binebilir ve Yayla Camii durağında inerek 100 mt. sonra salona ulaşabilir. Anadolu yakasından gelecek seyirciler; Bostancı - Bakırköy Deniz otobüslerini kullanıp, Bahçelievler dolmuşları ile salona ulaşabilirler.
  13. HER CUMARTESİ-PAZAR SAAT 13:00 ŞEN ŞAKRAK KABARE (Çocuk Oyunu) www.5tascocuktiyatrosu.com Süre:80 Dakika Yaş grubu: 03 – 16 Çocuklar için hazırlanmış bu kabare de, skeçler ile yalancılık, temizlik alışkanlıkları, arkadaşlık, yardımlaşma, yetişkin-çocuk ilişkileri, çalışkanlık, tembellik, trafik kuralları, özürlülerle ilişkiler, çevre duyarlılığı ve soru sormanın önemi gibi temalar sunulmaktadır. Bu kabarenin en önemli özelliği, üç yaşından itibaren her çocuğa ve içindeki çocuğu öldürmemiş yetişkinlere hitap etmesidir. Danslar ve şarkılarla zenginleştirilmiş bu kabarede çocuklar, mesajları kendi yaş gruplarına göre oyunun içinden toplamaktadır. Yazan: Faruk KARAÇAY Yöneten: Ercüment DOĞAN Dekor: Yeşim TÜRKGELDİ Kostüm: Tülay DOĞAN Müzikler: Pamir POYRAZ Koreografi: Tülay DOĞAN Ses ve Işık: Hasan Remzi DEMİRALP Aksesuar: Dilek YILMAZ Danışman Psikolog: Nuran PULLUKÇUOĞLU Halkla İlişkiler: Sibel YILAN Yapım: Ercüment DOĞAN Oynayanlar: Ercüment DOĞAN Nedret ÖZBEK Faruk KARAÇAY Tuncay GÜREL Dicle ALKAN Cemil USAL Alper Can AYDIN Dans Grubu: 5 Taş Dans Grubu Bahçelievler Kültür Merkezi Bulunduğu İl: İstanbul Kapasite: 300 Tipi: Gösteri Merkezi Adres: Adnan Kahveci Bulvarı No:111 Yayla Bahçelievler-ISTANBUL Telefonları: (0212) 441 36 81 (0212) 441 36 82 Gsm: (0533) 954 35 46 Faks: (0212) 442 74 78 E-Posta Adresi: [email protected] Web Sitesi: http://www.bahcelievlerbelediyetiyatrosu.com Ulaşım Tarifi: Yayla isiklar da B.Evler Belediyesi Nikah Dairesi ve Piramit Restaurant ile aynı binada. Özel aracı ile gelenler için otopark mevcut. Toplu taşımayı tercih edenler; Eminönü yönünden 97 A, Taksim yönünden 97T, Mecidiyeköy yönünden ise 85B otobüslerine binebilir ve Yayla Camii durağında inerek 100 mt. sonra salona ulaşabilir. Anadolu yakasından gelecek seyirciler; Bostancı - Bakırköy Deniz otobüslerini kullanıp, Bahçelievler dolmuşları ile salona ulaşabilirler.
  14. HER CUMARTESİ-PAZAR SAAT 13:00 ŞEN ŞAKRAK KABARE (Çocuk Oyunu) www.5tascocuktiyatrosu.com Süre:80 Dakika Yaş grubu: 03 – 16 Çocuklar için hazırlanmış bu kabare de, skeçler ile yalancılık, temizlik alışkanlıkları, arkadaşlık, yardımlaşma, yetişkin-çocuk ilişkileri, çalışkanlık, tembellik, trafik kuralları, özürlülerle ilişkiler, çevre duyarlılığı ve soru sormanın önemi gibi temalar sunulmaktadır. Bu kabarenin en önemli özelliği, üç yaşından itibaren her çocuğa ve içindeki çocuğu öldürmemiş yetişkinlere hitap etmesidir. Danslar ve şarkılarla zenginleştirilmiş bu kabarede çocuklar, mesajları kendi yaş gruplarına göre oyunun içinden toplamaktadır. Yazan: Faruk KARAÇAY Yöneten: Ercüment DOĞAN Dekor: Yeşim TÜRKGELDİ Kostüm: Tülay DOĞAN Müzikler: Pamir POYRAZ Koreografi: Tülay DOĞAN Ses ve Işık: Hasan Remzi DEMİRALP Aksesuar: Dilek YILMAZ Danışman Psikolog: Nuran PULLUKÇUOĞLU Halkla İlişkiler: Sibel YILAN Yapım: Ercüment DOĞAN Oynayanlar: Ercüment DOĞAN Nedret ÖZBEK Faruk KARAÇAY Tuncay GÜREL Dicle ALKAN Cemil USAL Alper Can AYDIN Dans Grubu: 5 Taş Dans Grubu Bahçelievler Kültür Merkezi Bulunduğu İl: İstanbul Kapasite: 300 Tipi: Gösteri Merkezi Adres: Adnan Kahveci Bulvarı No:111 Yayla Bahçelievler-ISTANBUL Telefonları: (0212) 441 36 81 (0212) 441 36 82 Gsm: (0533) 954 35 46 Faks: (0212) 442 74 78 E-Posta Adresi: [email protected] Web Sitesi: http://www.bahcelievlerbelediyetiyatrosu.com Ulaşım Tarifi: Yayla isiklar da B.Evler Belediyesi Nikah Dairesi ve Piramit Restaurant ile aynı binada. Özel aracı ile gelenler için otopark mevcut. Toplu taşımayı tercih edenler; Eminönü yönünden 97 A, Taksim yönünden 97T, Mecidiyeköy yönünden ise 85B otobüslerine binebilir ve Yayla Camii durağında inerek 100 mt. sonra salona ulaşabilir. Anadolu yakasından gelecek seyirciler; Bostancı - Bakırköy Deniz otobüslerini kullanıp, Bahçelievler dolmuşları ile salona ulaşabilirler.
  15. HER CUMARTESİ-PAZAR SAAT 13:00 ŞEN ŞAKRAK KABARE (Çocuk Oyunu) www.5tascocuktiyatrosu.com Süre:80 Dakika Yaş grubu: 03 – 16 Çocuklar için hazırlanmış bu kabare de, skeçler ile yalancılık, temizlik alışkanlıkları, arkadaşlık, yardımlaşma, yetişkin-çocuk ilişkileri, çalışkanlık, tembellik, trafik kuralları, özürlülerle ilişkiler, çevre duyarlılığı ve soru sormanın önemi gibi temalar sunulmaktadır. Bu kabarenin en önemli özelliği, üç yaşından itibaren her çocuğa ve içindeki çocuğu öldürmemiş yetişkinlere hitap etmesidir. Danslar ve şarkılarla zenginleştirilmiş bu kabarede çocuklar, mesajları kendi yaş gruplarına göre oyunun içinden toplamaktadır. Yazan: Faruk KARAÇAY Yöneten: Ercüment DOĞAN Dekor: Yeşim TÜRKGELDİ Kostüm: Tülay DOĞAN Müzikler: Pamir POYRAZ Koreografi: Tülay DOĞAN Ses ve Işık: Hasan Remzi DEMİRALP Aksesuar: Dilek YILMAZ Danışman Psikolog: Nuran PULLUKÇUOĞLU Halkla İlişkiler: Sibel YILAN Yapım: Ercüment DOĞAN Oynayanlar: Ercüment DOĞAN Nedret ÖZBEK Faruk KARAÇAY Tuncay GÜREL Dicle ALKAN Cemil USAL Alper Can AYDIN Dans Grubu: 5 Taş Dans Grubu Bahçelievler Kültür Merkezi Bulunduğu İl: İstanbul Kapasite: 300 Tipi: Gösteri Merkezi Adres: Adnan Kahveci Bulvarı No:111 Yayla Bahçelievler-ISTANBUL Telefonları: (0212) 441 36 81 (0212) 441 36 82 Gsm: (0533) 954 35 46 Faks: (0212) 442 74 78 E-Posta Adresi: [email protected] Web Sitesi: http://www.bahcelievlerbelediyetiyatrosu.com Ulaşım Tarifi: Yayla isiklar da B.Evler Belediyesi Nikah Dairesi ve Piramit Restaurant ile aynı binada. Özel aracı ile gelenler için otopark mevcut. Toplu taşımayı tercih edenler; Eminönü yönünden 97 A, Taksim yönünden 97T, Mecidiyeköy yönünden ise 85B otobüslerine binebilir ve Yayla Camii durağında inerek 100 mt. sonra salona ulaşabilir. Anadolu yakasından gelecek seyirciler; Bostancı - Bakırköy Deniz otobüslerini kullanıp, Bahçelievler dolmuşları ile salona ulaşabilirler.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.