Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

TANTRAS

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    35
  • Katılım

  • Son Ziyaret

TANTRAS Hakkında

  • Doğum Günü 12-01-1980

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

TANTRAS - Başarıları

Araştırmacı

Araştırmacı (4/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

1

İçerik İtibarınız

  1. TANTRAS doğum gününüz kutlu olsun!

  2. TANTRAS doğum gününüz kutlu olsun!

  3. TANTRAS doğum gününüz kutlu olsun!

  4. TANTRAS doğum gününüz kutlu olsun!

  5. TANTRAS doğum gününüz kutlu olsun!

  6. TANTRAS doğum gününüz kutlu olsun!

  7. TANTRAS doğum gününüz kutlu olsun!

  8. bence enderde olsa güzel konuştuğu anlardan birisi.ülkemiz gerçekten ahlaki erezyon'a uğruyor.
  9. Çok sevdiği Rıza'sının yanına gitti Yusuf Hayaloğlu.Allah amelince rahmet eylesın.
  10. sayın yakışıklı bende şunu diyorum...diyorsunuz ki dtp bagımsız kürt devleti istiyor Türkiyeden ayrılmak istiyor böylece onlara destek verenlerin gözünde kahraman oluyor...bende size diyorum ki Türkiye Cumhuriyeti dtp yi onlara destek veren insanları öldürüp evlerini başlarınamı yıkmış sömürge olarakmı kullanmış..HAYIR...sizce dtp lilermi haklı davalarında yoksa o gazetecimi ...gazeteciye baktığımızda ülkesi işgal edilmiş ne geçmişi kalmış ne geleceği sayın yakışıklı kaybedecek neyi kalmış soruyorum size...o durumda kendinizi düşünün ülkenize barış getirecem diyip işgal eden bütün yeraltı kaynaklarını ele geçiren yaşadığınız şehri sevdiklerinizi yok eden bir ülkenin başkanı geçmiş karşınıza konuşuyor...nasıl boykot edecektiniz yada salona gitmeseydiniz bush'un ne kadar umrunda olacaktı.benim amacınızın farklı olduğunu düşünmemin sebebi tutupta ülkesini işgal eden bush'a tepki gösteren gazeteci ile ülkemize verdiği zararın haddi hesabı olmayan terorist başı ve onu destekleyen partiyi karşılaştırmanız oldu.
  11. çok talihsiz bir yazı olmuş sayın yakışıklı.dtp başkanının başbakana doğuya gelmeyin demesiyle kahraman olmasının ne alakası var yapmayın dtp lilerin ülkesini topraklarınımı yıkmış başbakan ne yapmış onlara onların amacı Türkiyeyi bölmek Türk Kürt ayrımcılığı yapıp kardeşi kardeşe düşman etmek ama siz hala anlamamışsınız galiba.imralıda yatan terorist sayısı belirsiz masum insanı öldürmüştür Türkiyenin doğuyu işgal ettiğini savunduğu içinmi.gülerim buna yakışıklı.bir tarafta iddaa eden elinde ispat olmayan bir terorist diğer yanda ülkesi yakıp yıkılan bir gazeteci bunları karşılaştırıyorsanız ben size daha bişey demiyorum sizin amacınız farklı diye düşünüyorum...
  12. yahu öyle bir söylüyorsun ki sanki her et ihtiyacımızda hayvan kesiyoruz zaten kasaptan alıyoruz etimizi.ama inandığımız İslam dinine göre yılda bir kere olan kurban bayramında kurban kesmemiz gerekiyor.ama pardon siz inandığımız dini okuduğumuz Kuran-ı kerim'i zaten bizden çok daha iyi biliyorsunuz dimi orta çağ kalıntısı sergileyen ülke ararsan çok mesela cadılar bayramı kutlayanlar var taa nerelere dayanıyor ama hala kutluyorlar onlarda bizim gibi geri kalmış bari her çağa uygun bi bayram çıkartında kutlayalım
  13. kurbanımızı kestik çok şükür.çokda güzel hazırlanmış bir tesisdi. sokaktaki kesim manzaralarıyla alakası yoktu adam herşeyiyle dört dörtlük tesis yapmış.ortada hayvan katliamı falan yoktu çünkü herşey olması gerektiği gibiydi.fakat bazı arkadaşlar kurban bayramında sokakta kesen,yanlış yöntemlerle kesen vatandaşlarımızı örnek göstererek kurban bayramına son verelim diyor. adam yanlış kesiyorsa hayvana eziyet ediyorsa çevreyi kirletiyorsa bu kurban bayramının suçumudur yoksa o insanların suçumudur.bu arkadaşlar iyi niyetli olsalar kurban bayramında her mahalleye tesis kurulsun böyle manzaralarla karşılaşmayalım derlerdi veya başka çözüm bulurlardı ama onlar hepten yok ettiler bayramımızı.ama ben şunu düşünüyorum ki amacı farklı bu arkadaşların,bugün kurban bayramına son verelim yarın ramazan bayramına oruç'a son verelim,ezanı kaldıralım diyeceklerini biliyorum.hatta ezan için gürültü kirliliği diyenlerde vardı.amaç hayvan katliamını gürültü kirliliğini önlemek falan değil amaç islamı yok etmek insanları inandıkları değerlerden caydırmak başka bişey değil.
  14. ben peygamberimize ve kurana inanmayanlar ateist demedim işi farklı tarafa çekiyorsunuz yada söylediklerimi anlamak istemiyorsunuz... siz Allah'a inanıyormusunuz peki... bu sorumada soruyla karşılık verdiniz.. Ateistlerin neden inanmadıkları bir din bir Allah veya peygamberi ile bu kadar uğraştıklarını anlamış değilim doğrusu.madem ki inanmıyorsunuz ilgilenmeyin. insan varlığının olmadığına inandığı birşeyle bu kadar uğraşırmı ??
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.