Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Aurel

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    10
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Diğer Bilgiler

Profil Bilgileri

  • Yer
    Paris
  • İlgi Alanları
    Istanbul, bohem hayat, raki, ve siir...

Aurel - Başarıları

Çırak

Çırak (3/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. Hosbulduk Angel ! Tesekür ederim ! Amma türkçem benim sevmiyorum çünkü güzel siir yapmabilirim.
  2. Hoşgeldiniz Sayın Aurel... Umarım Türkçeyi kısa zamanda öğrenirsiniz...

  3. Merhaba beyler ! Bir tek soru var : kaç öldürdü dinlere için, tanri adı için ? Milyon ve milyon ve milyon, deme ? kaç öldürdü ateizm için ? 0 deme ?............................................................. End of story.
  4. Ilk defa ki bir Türk Fransiz forumu girdim, dini konulara gittim ve söyledim : DIEU EST TURQUE ! ( Tanrim o bir türk kadin )... Belki Türkler fransa'ya veya avrupa'ya biliyorsunuz... biraz çok fazla dinci onlar bazen... haha ne komik oldu ! Kadin yeri büyük üç dinleri nerde ? YOK ! Kiristyanlik, Islam, veya yehudiler dini, ideoloji olarak fasist ideolojiler'dir ! Neden bir yeni dini laik sosyal demokrat nerde en büyük yeri o kadinlar için ? Onlar pardon demek için bu 2 000 yil için ! Hümanizt bir dini : Kadin ! Bir Türk kadin ! Deme ? Ne düsünüyorsunuz sizin ? Kadin, Kimi der ki kadın Uzun kış gecelerinde Yatmak içindir. Kimi der ki kadın yeşil bir Harman yerinde dokuz zilli Köçek gibi oynatmak içindir. Kimi der ki ayalimdir. Boynumda taşıdığım vebalimdir. Kimi der ki hamur yoğuran Ne o, ne bu, ne döşek, ne köçek, ne ayal, ne vebal O benim kollarım bacaklarım. Yavrum, anam, karım, kız kardeşim Hayat arkadaşımdır.
  5. Merhaba insanlar, Dusunin ki turkiye avrupa ulkelerine gore turkiye laik yada daha az laik ? Do you think that Türkiye is more or less laik than the average of the countries in the European Union ? Hangi en laik ? Liste verebilirsin ? Which ones are the most laik for you ? Can you list the countries ? Bu soru soruyorum çünkü millet Avrupali Türkiye karsi diyorlar ki Türkiye laik degil... Ama ne'zaman Polonya ve çok ülkelere bakiyorum vay vay vay bu ülkeler laik degiller ! Tesekürler, Aurel.
  6. Dear Nick, ain't no problem for me to speak english as I lived in the U.S and Ireland for a few meanwhile I'm not here to speak english but turkish. Thank you for all your kind comments and I hope to that our relationship will get better and better... Be sure that I will not hesitate to require your help anytime I need it, Thanks again, Aurel
  7. Sarap, peynir, ekmek gibi'dir ! Benim kültürüm ask ve tutku'dur ! ;o))
  8. Allah ! Allah ! Bana neeeeeeee ! Ben Tekirdag raki sisegim hiç birakmam ölmege kadar yaaaaaaaa ! Ve saz besigin'e ölmek, bir güzel kadin kollarina ölmek'dir !
  9. Bekle beni Istanbuuuuul !!! Sen istanbul'a oturuyor musun ? Ben istanbul çok seviyorum ! KADIKÖY'LÜYÜM BEN YAAAAAAAAAA ! En güzel yeri dünyada ! Ah be Istanbul, vapurlarin, dolmsularin, simitelerin, deli insanlarin... Istanbul seni içtim sarhoslugu kadar ! Neden kavga istemiyorsun ? Fransa'ya diyoruz ki büyük dostluk basliyor kavgalarile ! haha Amma ben kuvetli degil ! yaaaaaaaa !
  10. Hosbulduk dostlarim, inan ki bütün cevaplarimiz kalbime dogru gidiyor. Aman ! Aman ! Bu soru bugüna kadar cavapim yok ! Ne'zaman çocuk oldum bu soru anneme 100 000 000 defa belki sordum ! "Anne ! Neden bu sey böyle diyoruz ! Anne, neden böyle yaziyoruz ! Anne neden bizim dilliz lojik degil ? " Ve 100 000 000 defa annem bana ayni cevap verdi : Neden ? Neden neden ? Sorma ! Böyle ! Belki simdi bir cevap var... belki bu cevap sevmeceksin ama özürdilerim ki ben tek bir cevap verebiliriyim bugüna kadar sadece ! Düsünüyorum ki fransizca logik degil çünkün bu dilli bizim milleti gibi. Fransizca ve fransizlar logik bilmiyor. Biraz anarsist bir milleti. Biraz salak bir milleti bazen. Bir kadin gibi belki... Bir yazar dedi ki fransizca o bir kadin gibi : ona anlamiyorsun ama bir deli gibi seviyorsun ! Türkçe kizkardes bir dilli bana ! Öyle mi ?
  11. Sevgili insanlar, benim adim Aurélien, paris'te oturuyorum, ve türkçe iyi konusmuyorum... Fransiz kaldim yani yaaaaaaaa ! Amma senin'le konusmak, raki içmek, kavga etmek, ve saz dinlemek çok seviyordum ! Aurel.
  12. Hosgeldin Aurel....Eminim Turkceyi cok guzel ogreniceksin...

    _________

    bienvenue sur notre cite...

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.