Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

hoşgeldim

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    14
  • Katılım

  • Son Ziyaret

hoşgeldim Hakkında

  • Doğum Günü 10-03-1988

Diğer Bilgiler

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek
  • İlgi Alanları
    Türklerin Türkiyenin iç sorunlarına olan yaklaşımları ve bunun Avrupalılarla karşılaştırılması işte böyle:)

hoşgeldim - Başarıları

Çırak

Çırak (3/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. hoşgeldim doğum gününüz kutlu olsun!

  2. hoşgeldim doğum gününüz kutlu olsun!

  3. hoşgeldim doğum gününüz kutlu olsun!

  4. hoşgeldim doğum gününüz kutlu olsun!

  5. hoşgeldim doğum gününüz kutlu olsun!

  6. hoşgeldim doğum gününüz kutlu olsun!

  7. hoşgeldim doğum gününüz kutlu olsun!

  8. veya Stalinin Sibiryada yaşayan türk topluluklarından çok fazla kişiyi alıp zorla trenlerde göçe tabi tutması ve bu insanların yolda giderken salgın hastalıktan ve açlıktan ölmesi, ölenlerin de vagonlardan tren hareket halindeyken atılması... Bir de bu adama solcu der bizimkiler, bu adam solcu değil bildiğimiz katil, faşist
  9. Erdoğan Çok sesli bir demokrasiyi kim istemez, ama benim bahsettiğim demokrasi "tam" bağımsız bir Türkiye'nin demokrasisi, halkın bir kesimini isyan ettirirken diğer bir kısımına hakaretlerinde ve propagandalarında daha çok cesaret veren bir demokrasi değil. bu yüzden 301. madde kaldırılmamalı, çünkü belki çok fazla kişi bunun farkında değil ama türk kimliğine yapılan ağır bir taaruz var bugün. Gerek Pkknın sözcüleri(hani şu aydın olanlar), gerek yayılmacı batılı sermayeden beslenen art niyetli sözde tarihçiler ve yazarlar, Türk halkının haklı olduğu davalara cephe alıyorlar: Mesela yaklaşık 1 milyon insanımız Avrupalılar tarafından katledilmişken ve bu topraklarda bu vahşetlere onlarca türkü yazılmış ağıtlar yakılmışken birisinin çıkıp Türkler 1. Dünya savaşında soykırım yapmıştır diye kampanya yapması sence provokatif bir tutum değil mi??? Provokasyonlardan kaçınan ve bu toplumda hiçbir etnik grubun bir başkası tarafından onuruna saldırıda bulunulmasını istemeyen herkesin mantıklı bir şekilde, milliyetçilik veya faşizmle değil ama sağduyuyla 301i desteklemesi lazım.
  10. angel cara zahmete katlanmışsın o kadar kendini açıklamışsın söylediklerine de katılıyorum gözlerim biraz yorulsada:)
  11. La boheme in söylediklerine kısmen katılıyorum, aleviler konusunda hükümetlerin takındığı umursamaz tavır, ülke yönetimine geçen grupların sünni-aşırı dinci sapmalarının bir göstergesidir. Ama din dersleri hakkında aynı görüşte değilim. Çünkü Türkiye bu yüzyılın başında eski osmanlı etkisinden kurtulup çağdaşlaşmayı tercih etti, demokrasiyi ve laikliği tanıdı. Biz halk olarak çağdaş bir devlet ve toplum düzenini seçtik ve bunu yaparken zorunlu olarak o zamaların demokrasi sahibi tek uygarlığı olan Batıyı model olarak aldık, ama "sadece model" olarak aldık. Bugün görüldüğü gibi "kopyala-yapıştır" yapmadık... Laikliği ve demokrasiyi her nereden benimserseniz benimseyin, bunu kendi kültürünüzün ihtiyaçları doğrultusunda yapmazsanız, resmen bugun kendisine kakalanmış sözde demokrasi altında soykırım yaşayan Irak'a dönersiniz. Bu yüzden bence din derslerinin olması çok doğru bir şey, tamam laikliği aldığımız kıtada böyle bir uygulama yok ama unutmayın ki biz de Avrupalı değiliz. Eğer onların her adımını kendimize ölçü alırsak, ne attığımız admın hesabını yapabiliriz ne de buna ayak uydurabiliriz... Türk halkı kendi içindeki uygulamaları yabancı kültürlerin inisyatifine bırakmak zorunda değildir, bu biline
  12. KeskinKalem sana bu bilgi dolu yazın için teşekkür ederim. Forumdaki diğer arkadaşlarımızın aslında canalıcı olan bu bilgilere daha fazla dikkat etmesini de isterim açıkçası... Bütün bunlar asırlık ermeni propagandasının güzel bir özeti aslında. Bu öyle bir propaganda ki ermenistandan değil Batı'dan yönetiliyor, Diaspora sayesinde... Kendi içine son derece kapalı, tam bir grup, azınlık psikolojisiyle hareket eden bir toplum bu diaspora, bulunduğu ülkelerin kaymak tabakası hariç dışla ilişkilerini azalttıkça hırçınlaşan bir topluluk. Öyleki, meşhur 24 mart protestolarında ufacık çocukları anneleri göstericilerin önüne iter ve "katil türk" diye bağırtırlar, tıpkı Kongo da gerillanın çocuklara zorla silah kullandırtıp adam öldürttüğü gibi, ermeni diasporası da kendi genç nesillerine ırkçılık ve düşmanlık aşılar. Büyük gala gecelerinin, belediye başkanlarının ve çok yüksek mevzilerdeki siyasetçilerin çağrıldığı resepsiyon davetlerinin yanında, ermeni diasporasını buluşturan önemli olaylardan biridir bu 24 Mart gösterileri, ırkçı sloganlara ve bayrak yakılmasına polisler hiçbir tepki göstermez, bu kontrolsüz gövde gösterileri, bizim her ne kadar haberimiz olmasa da bir türlü "intikam alınamayan" Türk'e karşı bir gözdağı gibidir. Fransa'da bayrağın yakılmasına engel olmaya çalışan bir Türk kökenlinin kalabalık tarafından 2003 yılında vahşice linç edilmesi bunun kanıtıdır. Olayın acı tarafı ise ermeni diasporasının bu zayıflığının yani ırkçılığının, yaşadığı ülke siyasetçileri tarafından kullanılmasıdır. Tıpkı Fransa'da olduğu gibi, aslında Türklerden sayıca üstün olmayan ermenilerin, gerek dini gerekse milliyetçi duyguları Fransız politikacıları tarafından bir oy aracı olarak kullanılıyor, bu durum, geçtiğimiz yıl öyle ileri gitti ki, Fransız politikacıları kendi öz vatandaşlarının görüşlerini bile gözardı ederek, şımartılmış ermeni diasporasının önüne bir hediye daha koydular, insan haklarını ve demokrasinin en temel ilkesi olan ifade özgürlüğünü hiçe sayarak hem milletlerine hem de insanlık değerlerine bütün Dünya'nın gözü önünde hakaret ettiler. Kazanacakları 500 bin oy uğruna kendi ülkelerinin bile en temel ilkelerini ******dılar...Tarihin incelenmesi için taraflı ermeni görüşleri dışındaki düşüncelere pranga vurdular. Ben bütün bunlara kendi milli kimliğime yapılmış bir hakaret olarak üzülüyorum, ve bunun yanında sırf 500 bin oy uğruna demokrasiyle dalga geçip, Enkizisyon Avrupasına dönüş yapan Fransa'dan insanlık namına utanıyorum!!!!!!!!!!!
  13. biz kim için üzülüp tartışıyoruz ki??? Daha ortalıkta bu ırkçıların tshirtlerini giyip de dolananlar varken kendi ülkemizde biz ne kadar üzülsek de haykırsak da boşa arkadaşlar... Evet onların şarkılarında türklere küfürler ediliyor, Atatürk'e bile dil uzatılıyor, biz ise burda öfkeden ve şaşkınlıktan ne diyeceğimizi şaşırıyoruz, ama bütün bu duyarlılığımız kime???? Systeme of a down sempatizanı, duyarsız birkaç "mal" için mi??? Ben git gide soğumaya başladım kendi içimizdeki bu kültürsüzlüğü gördükçe, o halde ben kızsam ne işe yarar ki, o faşistleri dinleyen ****** Soad ****** ****** şükür diyecek, bu insanlar bu kadar ******* ben haklılığımı haykırsam ne farkeder???
  14. Bağımsız karar veremeyen bir ülkedeyiz arkadaşlar, sırf AB'nin baskısı üzerine hukukumuzu delik deşik eden bir hükümet tarafından yönetiliyoruz, bir yandan nakşibendiler iç işleri bakanlığına kadar yükseliyor bir yandan da Fetullah Gülen'nun kanalı stv'de tanınmış birkaç imamın vcd'sinin reklamında onlara alenen "şeyh" deniyor. yurdu oluşturan iki ana etnik unsurda da ırkçılık yükseliyor partiler bu uzaklaşmadan oy hesapları çıkartıyorlar!!!!!!! Bizi birleştirmesi gereken uzlaştırması gerekenler tam tersine ülkedeki gerginliği artırıyorlar. O devlet temsilcileri göçlere ve yasadışı yerleşime seçim öncesi izin veriyorlar, sonra polisi üstlerine gönderip insanların evlerini yıktırtıyorlar, ve galiba her hükümetin aynı haltları yemesinden milletin ağzı yanmamışki bu insanlık pisliğine, ayıbına DUR demek yerine hala siyasetçiler arasından "dürüst" ve "gururlu" biri arıyor... nafile bütün bunların hepsi dostlar çünkü bu ülkeye seçim değil onun yerine çok ama çok köklü bir değişim lazım
  15. Kurutulmuş bir sol ve dallanıp budaklanmış bir sağa sahip bir ülkede demokrasiden üst düzey verim alınamaz, ülkemiz de de alınmıyor zaten, gerzek hükümetler ile kendi folklorümüzde yer alan tülbent türbana dönüşüp kendi toplumumuza çatışma unsuru oldu, kısaca ben bu sağdan yaka silkiyorum ve adam gibi bir sol görünceye kadar oy kullamayacağım.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.