Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Efendi Türkler

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    5.069
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • Lider Olduğu Günler

    16

Efendi Türkler son kazandığı tarih 21 Aralık 2014

Efendi Türkler en çok beğeni kazanandı!

Diğer Bilgiler

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek
  • Yer
    TÜRKIYE KITASINDAN

Efendi Türkler - Başarıları

Büyük Usta

Büyük Usta (14/14)

  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde
  • Çok Popüler Nadir
  • İçerik Başlatan

Son Rozetler

438

İçerik İtibarınız

  1. Bugün Tugce'in ölümünün 40. günü Anilarimizdan kalbimizden hic bir zaman silinmeyecek Tugcemizin güzel Tugcemizin, Her daim dualarimiz eksilmiyecek Tugcemize bugün dualarimiz ayri bir yogunluk daha yakininda olmak icin.. Bugün yani basinda olacagiz... Mumlarimizla ciceklerimizle dualarimizla bugün yanindayiz.
  2. Tugce´nin önemini sevgisini Alman halkinin kavradigi kadar,, Bizim halkimiz zerre kadar kavrayamadi. Bizim sözde Demokratlar... Bugün ibretle bakiyorum... Hepsi,, A sosyal demokratlar,,
  3. Tugce O bizim herseyimizdi.... Canimiz birtanemiz herseyimiz Tugce´yi kaybettik.. ,,Ich glaube an Engel,,O bizim melegimiz.
  4. İzmir'in çok güzel olduğunu düşünüyorum

    1. Radya

      Radya

      Ben artık İstanbul'un daha güzel olduğunu düşünüyorum

  5. Arkadasim kimse Atamizin yerini alamaz, Almanya veya dünyada ki bütün ülkeleri örnek verebiliriz her ülkenin benliginde tek bir lider vardir iyi veya kötü silinemez ve onun üzerine lider olmaz Gelde hitlerii sil! Aslinda insanlarin aradigi bir avuc huzur bir avuc demokrasi.
  6. Neresi güzel tespit anliyamadim,,Ruhani bir tespit olabilir! Örnek verelim Rize´de oylari kimler paylasti AKP ve saadet partisi Neden? Atatürk maskeleri olmadigi icin mi, yoksa bu yerlesik halk aclik sinirinda mi,,yoksa okullari kitaplari mi yok bu milletin. Yoksa tek partili dönemde mi yasiyoruz... Erzurum tek bir Akp ye ve MHP oy vermistir yoksa bu ülkede baska parti yokmu! Yoksa dadaslarda mi aclik sinirin da yasiyor? Antalya´yi chp neden kaybetti? Yoksa istanbul, izmiri geride birakarak dünya sehiri sevilen bir kent haline getirildigi icin mi.. Örneğin, Avrupa da böyle bir kenti 100 km civarin da yasayan herkes her yönüyle kullanir is olsun kültürel olsun sportif olsun Bir sorum olacak Asgari ücretleri belediye mi ayarliyor!!! Türkiye´de. Antalya´nin 100 km civarinda ki köyler Antalya´dan yararlanamiyor... Onun faturasi mi... Doguda.. Neden? Kürtcüler 11 ili ele gecirdiler,, Makarna yetmedi, Donmaktan kurtulduklari kömür mi az geldi? Bütün sehirleri ele almak istemiyorum.. KISADAN Yoksa oralarda sosyal demokratlar kovulmadan ayri devletler kurulamayacagi icin mi? Karadeniz biraz daha ac kalirsa inaniyorum onlarda yakinda 11 il olurlar? Gizemli Maskeler oyunu.
  7. Ben görüslerine katiliyorum, Sayin politika Evrensel kardesimiz etnik savasdan bahsetmis o savasi bekliyor.. O savas verilmis bölünmeme savasi Türk halki sagduyuyla o savasi sonlandirmistir. Türkiye genelinde kimse etnik savas beklemesin...Türk halki kendi kültürü icinde kimse böyle birseyi tanimaz,, Gelisen Demokrasi kültürü icinde gelisen olaylara göre tavrini kor ötelestirmeden,, Hak ise yerini bulur gelisen olgunlasan demokrasi hukuk cercevesi icinde Bugün Türkiye´´de var olan hükümetin bilincli olarak diktaci tutum sergilemesi halkina saldirma olayi vardir? Kendi halkina saygi duymamaktadir... KENDI inancina da saygi yoktur! Türkiye cumhuriyetine saygisi yoktur,, Osmanliyada saygisi yoktur! Bugün Türkiye cumhuriyetinde yasayan vatandaslar Dün Osmanli döneminde de gecmisleriyle var idiler.. Osmanlidan öncede,, Neden gecmisleriyle daima bu topraklarda var olmus var etmis insanlara saldiriyor!!! Dünde bu insanlarin inanclari farkliydi. Bunu tek manasi vardir bu suursuzca hareketlerin.. Dün osmanliya disardan saldiranlar.. Bugün Hükümet olmus icerden saldiriyor! Bir yazimda demistim iki üc sene önce bu hükümet Türk halkini militanlastiriyor diye,, AMA eksik yazmisim sadece halki degil poliside,, Evet bugün karsilikli catismak isteyen bir hükümet var ve catisiyor bu bir ic savastir.. Polisimiz Devletin polisi olmakdan cikmis hükümet polisidir o nun istekleri dogrultusunda catismakda dayak attirma ve dayak yedirilmektedir,,?.. Buna dikkat edelim... Bunda bir kasitlik vardir! Savaşa davet ve cesaret Simdiye kadar hic bir dönem polisimiz bu kadar aciz duruma düsmemistir,, Bu gibi durumlar sadece ic savasda olur. Bu ic savasi bu Hükümet bilincli olarak sergilemekdedir Senoryoyu vede senoryonun sonunu bilen yoktur,,
  8. Kalemi olmayan,, Türk kahve fincani.
  9. Hosbulduk degerli arkadasim, gönül isterki daima bu sayfalarda beraber olalim.. Ama birimizin sagligi bozulsa sagligi yerinde olanin ülkemizin gelecegi ve huzuru icin,, Demokrasinin gelisimi icin milyonlarin birinin eksilecegine binler üzerine konmali diye düsünerek yolumuza devam edecegiz.. Tarih boyunca demokrasiyi gelistiremeyip demokrasiyi sona erdiren ülkeleri gördük!.. Son pismanlik fayda etmiyor... Insanligin ulastigi en ileri yönetim bicimi olan demokrasi´´misi yari ciplak da olsa sahip cikacagiz!.. Demokrasi mücadelesinin kaymağını yiyen Burjuvazi utansın,, Insan sevgisinin önünde cehalet vardi feodolizm vardi epmeryalizmin gelisimiyle birlikte inanc degil inanc farkliklari öne gecti Irkcilikda bir dönem taban yapti... Inanc fakliliklari oyunu belli bölgelerde ve ortadoguda sikca kullanilir...DIS GÜCLER TARAFINDAN Ya seytanin aklina girerse bu oyun... ve oyun daima seyrettigin oyun yerli oyuna dönüsürse... B OP Plani bozguna ugrayinca... A B D yönetiminin bunlarin popo kilindan bir adim öne atamayacaginin altini cizerek Dekare etmesi... mahşerde! mel,undur Romaniyla Son care!, Demokrasiden Diktatörlüge gecmeye karar veren simdilerde tayyip görüyoruz... Romanda ne diyor mel,unda insan sevgisi aranmaz!. Dün cocuklugunda Minareler Süngü kubbeler migfer olan yapilari görmüs birisi var Türkiye´´nin karsisinda... DÜN Hitlerde dünyanin karsisinda duruyordu.. Bir benzerlik varmi son gelismelerde.. Müslüman kardesleri taniyan Tek lider kaldi dünya´da O da bizim karsimizda ki mel,un
  10. Uygarlığın öteki yüzü mü? Erdoğan’dan Berkin yorumu! Erdoğan: "Polis, orada yüzü poşulu, elinde sapanla, demir bilyeleri savuran o kişinin kaç yaşında olduğunu nereden ayıracak?"
  11. Uygarlıklardan uzak kalan kesimlerin devrimlerini Babalar tamamlayacaktir.
  12. Cumhurbaşkanı *****.. Polisi katil Hükümeti hirsiz Duygulari Dinle kör bir ülke
  13. Atatürk'e Bakış Açısı Ilk önce,, Peygamberimiz, kitabımız ve imanın diğer şartları nasil yerine geliyor.. Tanrinin peygammerin emrimi... Zekat Kul hakkını ye.. Yaradan öte öldür... Hoşgörülü olmak.. Insanlik icin degil müminler icin gecerlidir..diyen,, Koyun sütüne domuz sütü karistirilmaz diyenler... İttihad-ı İslam,Müslümanları tek fırkada zorla birleştirmek insanliga karsi savas acmakmidir..Müslümanlik...Hak din bir tane söylemleriyle öbür kitaplari görmezden gelip.. Tanrinin yarattigi yeryüzünün mirasi insan nesline karsi soykirim uygulamakmidir..Tek fırkada zorla birleştirilmesi gerekenler sadece!müslümanlar olduguna göre.. Bu yeryüzü hangi yüz? insanlara ait olduguna müminler mi karar verir,, Yoksa,, kâfire günah yoktur diyenlermi? Bu böyle uzar gider,, Kisaca demokrasiden bahsetmezler laiklik cin carpmasidir,, Tanrinin peygammerin buyruklari oda seytan carpmasidir Dincilerin ve Dindarlarin dünya mirasi insan sevgisi varmi ki??? Ülke sevsin. Atatürk Komünist dediler Irkci dediler Fasist dediler Sarhos dediler Dinsiz dediler Ona ittafda bulunduklarini uyguladilar Ama bizlerde Dünya mirasi insan sevgisi var bizlerde Demokrasi sevgisi var bizlerde laiklik var,, bizlerde,, insan sevgisi üzerine saygi esitlik var.. Toprak sevgisi var..Yaradan´dan öte Aile dost komsu arkadas sevgisi var Yasam alanlara karsi saygi var... Inanclara saygi var,, Bizler..Peygamberimiz, kitabımız ve imanın ve doganin diğer şartlarıni yerine getiriyoruz,, Atamızdan kalan miras.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.