Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

sarıgöl

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    1.622
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • Lider Olduğu Günler

    1

sarıgöl son kazandığı tarih 26 Nisan 2015

sarıgöl en çok beğeni kazanandı!

4 Takip eden

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

sarıgöl - Başarıları

Danışman

Danışman (12/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Başlık ve İleti Makinesi Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

8

İçerik İtibarınız

  1. Evrim; tamamiyle hayal,tamamiyle kurgusal yöntemlere dayalıdır,dolayısı ile,bu gibi yöntemler bilim dünyasında fazla itibar görmediğinden,evrimciler,daima hiddetli ve daima saldırgandırlar,aldırmamak lazım.. CANRAŞİT DOSTUMUZ'DA ÖYLE YAZMIŞ ZATEN; "BİR GÜN İNSANA DÖNÜŞMÜŞ OLABİLİR".. YORUMSUZ..
  2. 1. İlk canlı hücresi nasıl ortaya çıkmıştır? 2. Bir canlı türü diğerine nasıl dönüşür? “insanın ne uzak akrabası” Ama daha dönüşmemiş,yani evrim geçirmemiş, 21.yüzyılı beğenmemiş..
  3. Hepsi birdenmi meydana geldi.. Yoksa; hepsi birindenmi meydana geldi.. Yani; Tesadüfler ittifakı canlıları türler halinde mi ortaya döktüler.. Yoksa tek canlı üretip daha sonra türlere ayrılmasını mı tercih ettiler?
  4. Evrimci biyologlar yüzyılın başından beri sinekleri mutasyona uğratarak, faydalı bir mutasyon örneği aradılar. Ancak bu çabaların sonucunda hep, sakat, hastalıklı ve kusurlu sinekler elde edildi. Resimde, normal bir meyve sineğinin kafası ve mutasyona uğrayarak bacakları kafasından çıkan diğer bir meyve sineği görülüyor. İlkel çorba resimleri.. İnsanoğlu varolduğundan beri mücadele sürer,sürecek,aslolan gerçeğin meydana çımasıdır,aslında "GERÇEK" birdir ve bilinir,bu itibarla,evrimcilerde bunu bilir, dolayısı ile,yanlışta bu kadar ısrar eden onlar olduğu halde,doğru tarafta olan bizler,doğruyu her daim yazmak ve söylemeli,taze dimağların yanlışa düşmesi engellenmeli.Şimdi; yine bu topik'te verdiğim bir örnek (BİLİMSEL) EVRİMCİLER BÜTÜN TEZLERİNİ ÇÜRÜTTÜĞÜ HALDE;
  5. Efendim, Görüldüğü üzere,bilim ve ilim, Evren ve İnsanın olmazsa,olmazıdır,dolayısı ile,evrim deyipte,bilimin kendi tekellerinde olduğu varsayımı ile hareket eden bazı İnsanlar,farkında veyahut,farkında olmadan pagan bir inanış sergilemektedirler,itibar etmemek gerekir.. Şimdi; Penrose'den alıntı yapmamın sebebi, matematiği kullanaraktan olayı açıklamasıdır,dolayısı ile,evrim'de "MATEMATİK" alt yapı yoktur, ve üzerinde durmaya değmez.
  6. Sayın irinçköl, Ülke itibarını sizinle tartışmam bile, en basiti,İsrail ile olan ilişkilerin en aza indirilmesi (tatbikat bile yapılmıyor) insansız hava araçlarını kendimizin yapması,(tank vs vs) ve Mısır'ın darbeci cuntasının çırpınmasını fırça attı diye anlamak, "yazık" kimlerin beyanatına kalmış ülkemizin nezih İnsanları,diye düşünürüm.
  7. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=-uWPwicQxPs Bir ülke başbakanı,başka bir ülkeyi ziyaret ettiğinde,en hafif tabiri ile nezaket kurallarına riayet eder, sonra Erdoğan'ın İsrail ziyareti bu günlerde hatırlanıyor,üstelik şaron'un yaptığı kendini bağlar, dolayısı ile,fazla itibar etmemek lazım.
  8. Kar tanesi.. EVREN.. Bu meyvelerin ve yukardaki "Evren" "Kartanesi" nin böyle olacağını,kim BİLİR?
  9. Beyefendi, Çevre koşulları değişmezse değil, çevre (doğa) olmaz ise,mekanizma olmaz,bu demek değildirki, "mutasyon,doğal seçilim,genetik sürüklenme, mekanizmalarıda olmaz" bunlar evrimcilerin ham hayalleridir.. Bilinçli değil, rastgele değil, ve elinde belirli bir ortam varmış.. Ancak; mutasyon;tamamen tesadüfidir??? http://evrimagaci.org/js/jquery-1.8.3.min.js Anlaşılmıştır umarım.
  10. Çevre (benzin) olmaz ise,araba olmaz,çalışmayan araba,mekanizma olamaz.. Yok olmasın zaten ve yok olmaz tabii'ki ama evrim safsatasına malzeme olmaz.
  11. yeni doğmuş ortalama bir bebek beyni 350-400 gram iken yetişkin insan beyni 1300-1400 gram ağırlığındadır. oysa fil beyni 6000 gram, tavşan beyni ise 10 gramdır. aklın gelişmişliği beyninin fiziksel büyüklüğünden çok, beyin hücreleri arasındaki bağlantıya bağlıdır. beyindeki sinir hücresi sayısı ortalama 100 milyar. bir insan ne kadar çok şey öğrenir ve düşünürse, bu sinir hücreleri arasındaki bağlantılar o kadar artmaktadır. kaynak:kigem üzerinde en çok araştırma yapılan, en çok yazı yazılan ama hakkında en az şey bildiğimiz organımız beynimiz. tam anlamıyla bir gizem. insan beyni 100 milyar'dan fazla nöron içerir ve bu nöronların her biri, kendi gibi 10.000 tanesiyle bağ yapar. Bu nedir? VE BU. TESADÜFLERİN,RASLANTISAL,MUTASYON ÖRNEKLERİ.. YERSEN.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.