Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

sananda

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    3
  • Katılım

  • Son Ziyaret

2 Takip eden

sananda - Başarıları

Acemi

Acemi (1/14)

  • İlk İleti
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. Tekrar sevgiler, saygılar forum üyeleri. Kitapları göndermek konusunda sıkıntı yaşayan arkadaşlar için bugün öğrendiğim kadarıyla Kurtalan'da Aras Kargo'nun şubesi varmış ve halen aktif olarak çalışıyormuş. Umarım herhangi bir sıkıntı yaşamadan teslimatlar yapılır, bizler de sonunda kütüphanemizi faaliyete sokabiliriz. Herkese teşekkür eder sevgiler saygılar sunarım.
  2. Sevgili duyarlı forum üyeleri, birkaç gün önce foruma yazdığım yazının yeri değiştirilmiş. iki kez kontrol ettikten sonra açık adres verdiğimden dolayı admin.ler tarafından silindiğini sandım, meğer sabit başlık yapmışlar, sağolsunlar:) Açıkçası böyle bir ilgi ummuyordum. Taurusmutis arkadaşım bana az önce telefonla ulaştı. Kitap göndermek istediklerini ancak şirketlerin Kurtalan merkeze gidemediklerini öğrendiğini söyledi. Geçen sene Aras Kargo'nun şubesiyle birkaç gönderi yapmıştım Kurtalan'dan. Ancak bu sene okulumuzun şehrin biraz dışında olması sebebiyle şubenin hala açık olup olmadığını bilmiyorum. Ancak okulumuza MNG kargo sürekli gidip geliyor. Aras Kargo'nun hala açık olup olmadığını kontrol ettikten sonra yine yazacağım. Duyarlılığınız için hepinize çok teşekkür ederim. Böyle destek görünce insan daha bir umutlanıyor, cesaretleniyor. Yaptığı işin kıymetini anlıyor. Okulumuz ve öğrencilerimiz adına bir kez daha teşekkür eder hepinize esenlikler dilerim.
  3. Selamlar sanat-kitap forum üyeleri... Ben Siirt'in Kurtalan ilçesinde görev yapan bir Türkçe öğretmeniyim. Okulumuz merkez okul olmasına rağmen birçok olanaksızlıklarla karşı karşıya. Herşeyden önce binamız prefabrik, iyi izole edilmediğinden ve eski olduğundan soğuğu ve yağmuru içeri sızdırıyor. Ancak öğretmen kadromuzla hepimiz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. 700 öğrenciye 21 sınıf düşmekte. Okulumuzun kütüphanesi de yok. Kütüphane oluşturmak için bir kampanya başlattık, ancak bölgenin imkansızlıkları nedeniyle elimize pek kaynak geçmedi. Masa ve sandalyeleri binbir güçlükle temin ettik. Şu anda tek ihtiyacımız kitap. Bol miktarda kitaba ihtiyacımız var. Bu sayfaya yazmamın sebebi de duyarlı ve imkanı olan üyelerin yardımlarına ihtiyaç duymamız. Okulumuzun adresi : Yenidoğan İlköğretim Okulu 56500 Kurtalan/SİİRT Eğer imkanınız varsa, gönlünüzden ne koparsa, elinizde ne varsa, imkanlarınız ölçüsünde bu adrese yollamanız bizi çok mutlu edecektir. Çabalarımıza desteklerinizi bekliyor; öykü, roman, şiir ne olursa katkılarınızı umuyoruz. Bu yazıyı okuyan herkese çok teşekkürler. Sağlıcakla kalın. Türkçe Öğretmeni Zeynel Abidin TAŞÇI Kurtalan/SİİRT Yenidoğan İlköğretim Okulu 56500 Kurtalan/SİİRT
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.