Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

%49

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    5
  • Katılım

  • Son Ziyaret

6 Takip eden

%49 - Başarıları

Çaylak

Çaylak (2/14)

  • İlk İleti
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde
  • İçerik Başlatan

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. SELAM ARKADASLAR

    SIZLERE YEPYENI CANLI MUZIK VE GUZEL DOSTLUKLARIN YASANDIGI BIR SOHBET ORTAMI SUNUYORUZ.

    BIZLERE KATILMAK VE DESTEKOLMAK ISTERSENIZ ADRESIMIZ

    WWW.DOST.FM ADMIN VE DJ GROUPS.

  2. la bohome bu ulke 1 mılyon ermenıyı 300 bın kurdu katletmıştır sozcuklerının sahıbının orhan pamugun kıtaplarını bend e takıp ederım ınanın orhan pamıga kadar bu ulkede daha muhteşem ebeıyat yazarları var.onlar bu vatana ıhanetın odulunu alıyorlar edebıyatlarının odullerını degıl.elif şafak daha dıune kadar benım tanımadıgım bırısı yazar da demıyorum bırısı dıyorum.bu gun kalkıp ıkı eser uretıp odul alınıyorsa ben enerjisiyle giden araç ürettım ama bır yerel gazete ye bıle çıkmadım. evet arkadaslar eger bır odul almak ıstersenız sunu deyın BU ULKEDE 1 MILYON ERMENI 300 BIN KURT KATLEDILMIŞTIR.
  3. tehlıkleı sureklı dengelerın değiştiği oratadogu komsusu olarak turkıyenın nukleer sılaha sahıp olamsı grekır.bu ba rışcıl amaçlı olmalı ama bırde sole dusunelım nukleer sılah bır savas sebebıde olabılır bızım için bır çok avrupa ulkesı nukleer sılaha sahıp ama bu dunyayı yonetenler ıcın bı tehlıke oluşturmuyor.sonucta bır musluman ulkeyız bır avrupalı degılız.dun ıraka nukleer sılah var ıddaa sıyla gıren amerıka bu gun ıran ve kuzey kore ye de aynı yaptırımı planlamaktadır.savaş istemıyoruz dıcem ama bolgede guvenlıgımız için şart halıne gelıyor nukleer sılah bence sılah yonunden degıl ekonmık yonden güçlenmek daha mantıklı.bilmem yanlışmı soledım.
  4. kral sezar bır gun sarayında oturuken içeri yaverlerınden bırı çok telaşlı gırer.derkı:kralım şovalyeler kırsal alanda buyukbır saldırıya ugrarlar saldıranların kımlıklerı saçları dık suratları kıreclı insana benzeyen ama ınsan özellıklerını pek tasımayan tuhaf yaratıklar dır.bu yaratıklar yelılerdır.kral bu oalyı pek kaleye almaz.önlem alınması konusunda da somut madımlar da atma gayretı gostermez.ardaan yılar gecer ve o kaleye almadıları saçları kireçli suratları boylaı ınsanlar buyuk bır nufuza sahıp olamya başlarlar.bu olay kralı tedırgın etmeye başlar.hemen acıl kurmaylarını toplar ve acıl eylem planı için kouşmaya başlarlar. ilk sozu kral alır ve der kı:hemen hepsını oldurulmesını ıster.ama bu fıkıre kurmaylardan bırı karşı çıkar sebep şudur:çok ıyı savaşıyorlar bu ımkansız olabılır ve buyuk paralar harcamak zorunda kalabılırız. kral bunu bır an dogru oldugunu dusunur ve der ki:madem cok ıyı savasıyorlar ve yenılmelrı ımkansız o zmaan benım de bır planım var.plan sudur:o saçları dık suratları boyalı kireçlı insaalrın kulturune gırmek ve onların degerlerını yok etmek kulturerını yok etmek dıllarını bozmak. şimdi şunu dmeke ıstıyorum.bır ulkeyı fetetmek ıcın o ulkkeyle savaşmak şart degıldır.bu gun bızım en buyuk problemımız olan kulturel yozlaşma yoluan gıderek ınsnalara kım olduklarını kulturlerını nerden geldıklerını özdegerlerını unutturarak da bır ulkeyı fethetmış saılyırsınız.bu gun sokaklarda tabelaların %70 yabancı ısımle yazılıyor.dılıızın %18 yabancı sozcukler tarafından ıstıl edılmış.ve kımlık anlayısımız çok zayıf.durum çok uzucudur.ınsanlar yabancı dılle kanuşmayı bır yabancı sozcukler kullanmayı bır ustunluk bır gösterış zannedıyorlar.ama teslım olamak ıcın kuşatılmayı beklemeının bır anlamı yoktur.bız zaten bu savaşı kaybetmışız. saygılaımla
  5. kutsalyaratık saçmalamışın.tam tersı hz.muhammet(sav)ın turkler hakkında bır çok ovgu dolu sozlerı vardır.'oyle bır kavım gelecek kı islamı en şerefli en yaşanır hale getırecektır.'hz.muhammet..
  6. %49

    Bahçelievler

    ideolojiler galabalıstler tarafından oratya atılan yalanlardır.ınsaların yonetılmesı ıcın oratada bır ıdeolojıye neden ıhtıyaç duyulsun kı.globalıstler topraklarlar ılgılenmıyorlar.insanlrı fethetmek ıcın ulkelerı fethetmek gerekmez.1980'e kadar suzren ateşli ideolojık kavgalara ınanmıyorum.tek ıdeolojı vardır.buyuk güçlü ve mureffeh turkıye.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.