Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

BrainSlapper

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    2.691
  • Katılım

  • Son Ziyaret

BrainSlapper Hakkında

  • Doğum Günü 19-07-1972

Diğer Bilgiler

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek
  • Yer
    Rusya

En Son Profil Ziyaretçileri

22.285 profil görüntüsü

BrainSlapper - Başarıları

Büyük Usta

Büyük Usta (14/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Başlık ve İleti Makinesi Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

1

İçerik İtibarınız

  1. BrainSlapper doğum gününüz kutlu olsun!

  2. BrainSlapper doğum gününüz kutlu olsun!

  3. BrainSlapper doğum gününüz kutlu olsun!

  4. BrainSlapper doğum gününüz kutlu olsun!

  5. BrainSlapper doğum gününüz kutlu olsun!

  6. BrainSlapper doğum gününüz kutlu olsun!

  7. BrainSlapper doğum gününüz kutlu olsun!

  8. BrainSlapper

    Davos - Erdoğan - Peres

    Sayın politika, Yukarıdaki yazınız çok şey söylüyor. Umarım bu başlığı takipeden herkes okur. Saygılar, sevgiler.
  9. BrainSlapper

    Davos - Erdoğan - Peres

    Biz Amerikancı değiliz kardeşim. Biz Rusyacı da değiliz. Biz İsrailci de değiliz. Biz Irancı da değiliz. Biz Hamas taraftarı da değiliz. Biz ümmetçi de değiliz. Biz ırkçı milliyetçi de değiliz. Biz bu ülkeyi seven insanlarız sadece. cereyan eden olayları, kahvehane müdavimlerinin gördüğünden daha ayrıntılı görmeye çalışıyoruz. Sadece şunu söylüyoruz: Hamas'ın davasına Hamas'tan fazla sahip çıkmak bu ülkenin çıkarına değildir. Dünya'nın ekonomik kriz yaşadığı bir ortamda, Dünya Ekonomik Forumunda, Başbakanımızın Hamas Sözcülüğü yapmasını değil, Türkiye'nin krizi en az tahribatla atlatması için bağlantılar kurmasını bekleriz. Ayrıca son tahlilde, Başbakanın şovu kişme yaramıştır ona bakarız. Türkiye'ye mi? İsrail'e mi? Filistin Halkına mı, Hamas'a mı, PKK'ya mı, BOP'çulara mı? AKP'ye mi? Başbakan'ın şovunun, ne Türk Halkına, ne İsrail Halkına ne de Filistin Halkına bir faydası olmamıştır. Başbakanın şovunun, Hamas'a, PKK'ya, BOP'çulara, AKP'ye faydası olmuştur. Yaptığımız şey İsrail savunuculuğu değildir. Bu böyle biline öncelikle. Eğer başbakan, orada Hamas sözcülüğüne soyunup şov yapmayı yeğleyeceğine, cevaplayamadığı soru ile karşılaşınca, moderatörü bahane edip adam gibi tartışmadan ayrılsa idi, sonna kadar ben de arkasınsaydım. Peres'in "İstanbul'a hergün füzeler düşse siz ne yaparsınız?" sorusuna cevap veremeyince olay çıkarıp masayı dağıtacağına, "Sayın Peres biz de yıllardır terörle uğraşıyoruz, ama çocukların ve diğer sivillerin ölümüne yolaçmamak için elmimizden gelen itinayı gösteriyoruz. Terörle mücadele konusundaki tecrübelerimizi paylaşmaya hazırız. Böylece teröristlerle mücadele sırasında sivillerin telef olmasının önüne geçebiliriz" deseydi, bu şekilde konuyu başka bir yöne çekerek topu karşıya atsaydı, ayağa kalkar ben da alkışlardım. Ama diyemedi. Dİyemez. Zira Hamas'ı terör örgütü olarak görmüyor. Zira, Hamas'ın sözcülüğüne soyunmuş. Eleştirdiğimiz insanlardan farkımız şu: Başımızda terör belası varken, başkasının teröristine sahip çıkmıyoruz. Başbakanımızın Hamas Sözcüsü gibi değil, Türkişye Cumhuriyeti Başbakanı gibi davranmasını bekliyoruz. Başbakanımızın, Hamas'ı, PKK'yı, Türkiye'yi AB hedefinden uzaklaştırmak ve BOP'un parçası yapmak isteyenleri değil, Türk Halkını sevindirecek söylem ve eylemler yapmasını istiyoruz. Başbakanımızla, sadece Hamasçılar, Polat Alemdar fanatikleri, kahvehane müdavimleri, AKP'den yemlenenler, George Bush ve diğer BOP'çular değil, tüm Türkiye halkı gurur duysun istiyoruz. Yanlış birşey mi istiyoruz? Saygılar.
  10. BrainSlapper

    Davos - Erdoğan - Peres

    Tamamıyla katılıyorum, her iki yazının da her cümlesine. Saygılar.
  11. BrainSlapper

    Davos - Erdoğan - Peres

    Sayın Dogrucudavut, Sayın yakışıklı açıklamış zaten Biz Emine Ayna gibi düşünmüyoruz, sadece Başbakan'ın Davos şovunun kimin ekmeğine yağ sürdüğüne işaret etmek istiyoruz. İçimiz kan ağlıyor. Zira ne kadar Türkiye düşmanı varsa, Başbakan'ın şovu onları sevindirmiştir. Başbakan'ın şovu kime yaramıştır? Türkiye'nin AB'ye üye olma hedefini istemeyen bazı Avrupalılara. Türkiye'nin AB'ye üye olma hedefini istemeyen bazı Türklere. Hamas'a. PKK'ya. BOP'çulara. (George Bush politikalarına.) Bu şovdan kim zarar görmüştür? Sadece Türk halkı. Saygılar.
  12. BrainSlapper

    Davos - Erdoğan - Peres

    Başkasının teröristine sahip çıkarsan, öncelikle kendi teröristini meşrulaştırmış olursun, ayrıca başkalarına da senin teröristini destekleme hakkı verirsin. Nihayet bugün ilk örneği çıktı. Daha arkası da gelecek bunun... Eylem şeklinde gelecek... PKK Başbakan'ın Peres'e söylediği lafın arkasına saklanıp, istanbul'u da bombalayacak, Ankara'yı da, Diyarbakır'ı da. Saygılar.
  13. BrainSlapper

    Davos - Erdoğan - Peres

    Bu arada, Sayın doğrucudavut'un tespiti de çok yerinde. Saygılar.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.