Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

KesKiNkAleM

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    995
  • Katılım

  • Son Ziyaret

KesKiNkAleM Hakkında

  • Doğum Günü 15-07-1970

Diğer Bilgiler

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek
  • Yer
    TÜRKİYE'den
  • İlgi Alanları
    "O sadece O"

KesKiNkAleM - Başarıları

Tecrübeli

Tecrübeli (11/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Başlık ve İleti Makinesi Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

2

İçerik İtibarınız

  1. KesKiNkAleM doğum gününüz kutlu olsun!

  2. KesKiNkAleM doğum gününüz kutlu olsun!

  3. KesKiNkAleM doğum gününüz kutlu olsun!

  4. KesKiNkAleM doğum gününüz kutlu olsun!

  5. KesKiNkAleM doğum gününüz kutlu olsun!

  6. KesKiNkAleM doğum gününüz kutlu olsun!

  7. KesKiNkAleM doğum gününüz kutlu olsun!

  8. KesKiNkAleM

    DSC00259.JPG

    yakışıklı çıkmışım he mi?
  9. Şimdi bu hırsızın kim olduğuna bağlı güzel bir kadın hırsızsa ona çay yaparım. Aldıklarını taşımasına yardım ederim ne de olsa centilmenlik iyidir. Hıyar gibi bir adamsa beyzbol sopam kapının arkasında.
  10. Bir şeye ne kadar inandırılırsanız o şeyin o kadar esiri olursunuz. Bir Kürt varlığını nasıl ispatlar? Güneydoğuda sadece Kürtler mi var? Türkiye'de Kürtler azınlık mı? Eğer azınlıksalar nasıl kurucu unsur oluyorlar?
  11. Şimdi bu asker dağdan çekilsin söylemini neden dillerinden düşürmüyorlar biliyor musunuz? Türk askeri dağda olduğu sürece Kürdistan kurma ihtimali o derece zayıf. Fakat tabi bunu dile getiremedikleri için beyaz güvercindi, zeytin dalıydı, incir çekirdeğiydi barışçıl kelamlardı dillerden düşmüyor. Pardooon beyler, Türk Askeri terör örgütü ile ve teröristle mücadele ediyor şehit düşüyor, gazi oluyor peki ne için, kimin için? Türk askeri birileri istiyor diye dağdan inerse eşkıya dağa hükümdar olur. Eşkıya en çok masum ve kimsesizlerin canını yakar yani bölgede yaşayan yoksul ve kimsesiz Kürtlerin.
  12. Chp Cumhuriyetle yaşıt ve Cumhuriyet boyunca ayakta kalmış tek partidir. Chp düşmanlığıda asıl bundan kaynaklanmaktadır. Chp dışında geçmiş dönemlerde ya da bugün bir ikinci parti gösteremezsiniz varlığını sürdürebilmiş olsun. Ne partiler gördük ve ne partileri sandığa gömülürken gördük. Chp rahatsızlığı, Baykal antipatisi bunlar öğrenilmiş ezberler, Chp'nin yok olacağını söyleyenlerde birer hayalperesttir. Geçmişin koalisyon partilerinden tek iktidar partilerinden kim kaldı? Chp bitmez, biterse Cumhuriyet biter! Hem, Chp oy kaybediyorsa bu Chp'nin sorunudur Chp karşıtları bunu neden dert ediniyor? Baykal'ın gitmesini en çok Chp karşıtları istiyor buda ayrı bir merak konusu benim için.
  13. Dünyanın başka ülkelerinde yaşayan Kürt kökenliler "öerneğin; Suriye, İran, Irak" veya "Avrupa ya da Amerika'da" herhangi bir yerde azınlık adı altında yaşadıklarını kabul ediyorlar mı? Oralarda da Kürtçe istiyorlar mı? Neden Türk toprakları tarih boyunca daima bir Kürt ayaklanması veya Kürt olayı yaşamaktadır?
  14. Mesele eğer gerçekten bir etnik ayrım sorunu olsaydı çoktan çözülürdü. Bakınız Ermeni söylemlerine ne demek istediğimi anlayacaksınız. Kürt halkı adına barış ve demokrasi isteyenlere bakıldığında bu kişilerin söylemlerine bakıldığında mesele gayet net anlaşılıyor. Tek amaç Kürdistan. Şarlanmışlık bundan kaynaklanıyor yoka herkes gayet iyi biliyor Kürt kimliğinin bir yere çıkmayacağını. Türkiye'de gerçek bir etnik kavga olsaydı siz sanıyor musunuz ki Kürtçülük bu kadar körüklenirdi? Avrupalılaşan milletler bir yanda ayrıştırılan Türk Halkı diğer yanda birleşenler neden birleşiyor, ayrıştıranlar neden ayrıştırıyor varın siz düşünün. Ama iyi düşünün.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.