Malzemeler :
• 750 gr kuşbaşı koyun eti,
• 4 adet soğan,
• 2 adet domates,
• 2 yemek kaşığı margarin,
• 2 tatlı kaşığı kekik,
• 1 demet maydanoz,
• 1 yemek kaşığı tuzot,
• 3 adet yufka,
• Karabiber,
• 3 adet patates,
• 1 çay bardağı zeytinyağı,
• 1 adet yumurta.
Hazırlanışı :
Ufak ufak doğranmış koyun eti, margarin, rendelenmiş soğan ile etleri suyunu çekinceye kadar pişirin. Doğranmış domates, kekik ve kıyılmış maydanoz ilave edin. 1 bardak sıcak su ilave ederek pişirin. Yufkaları 4'e bölün. Zeytinyağı ile yağlayın. Ortalarına etli harçtan koyup bohça şeklinde katlayın. Uçlarına ve üzerine yumurta sarısı sürüp 180 derece ısıtılmış fırında pişirin.