Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

e-lezzet.com

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    3
  • Katılım

  • Son Ziyaret

e-lezzet.com - Başarıları

Acemi

Acemi (1/14)

  • İlk İleti
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. e-lezzet.com

    Kandil kebabı

    Malzemeler : • 750 gr kuşbaşı koyun eti, • 4 adet soğan, • 2 adet domates, • 2 yemek kaşığı margarin, • 2 tatlı kaşığı kekik, • 1 demet maydanoz, • 1 yemek kaşığı tuzot, • 3 adet yufka, • Karabiber, • 3 adet patates, • 1 çay bardağı zeytinyağı, • 1 adet yumurta. Hazırlanışı : Ufak ufak doğranmış koyun eti, margarin, rendelenmiş soğan ile etleri suyunu çekinceye kadar pişirin. Doğranmış domates, kekik ve kıyılmış maydanoz ilave edin. 1 bardak sıcak su ilave ederek pişirin. Yufkaları 4'e bölün. Zeytinyağı ile yağlayın. Ortalarına etli harçtan koyup bohça şeklinde katlayın. Uçlarına ve üzerine yumurta sarısı sürüp 180 derece ısıtılmış fırında pişirin.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.