Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

hermiyas

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    8
  • Katılım

  • Son Ziyaret

hermiyas Hakkında

  • Doğum Günü 28-07-1969

Diğer Bilgiler

  • Website URL
    http://

hermiyas - Başarıları

Çaylak

Çaylak (2/14)

  • İlk İleti
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde
  • İçerik Başlatan

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. hermiyas doğum gününüz kutlu olsun!

  2. hermiyas doğum gününüz kutlu olsun!

  3. hermiyas doğum gününüz kutlu olsun!

  4. hermiyas doğum gününüz kutlu olsun!

  5. hermiyas doğum gününüz kutlu olsun!

  6. hermiyas doğum gününüz kutlu olsun!

  7. hermiyas doğum gününüz kutlu olsun!

  8. BENCE EN İİİİSİ BİTDEFENDER WE KARSPERSKY ...........
  9. bilgisayarımın ekranına sürekli msn ile ilgili uyarı geliyodu, bir türlü yok edemiyordum.bilgisayar açık olduğu sürece 3 sn ara ile sürekli sesli olarak uyarı geliyordu. arkadaşar bana wındowsta bulunan msnımport exe'yi ve c:/wındows/prefetch klasöründeki msnımport exe'yi güvenli kip ortamında silersen kurtulursun dediler. bu arada messengerıda silmiştim.şimdi yüklediğimde çalışmıyor.ne yapabilirim.ilginize teşekkür ederim.
  10. endüsri meslek lisesine başladım,sağlık meslek lisesinden mezun oldum.laboratuvar teknisyenliği yapıyorum.. hep bir tiyatrocu olmayı hayal ettim.konservatuvar il merkezindeydi,bense ilçede oturuyordum.türk flılmlerıne benzeyen meslek hayatım sevip sevmeme noktasında devam ediyor.
  11. (köy enstitüleri cagdas bir atilimin eseriydi,köylülerimizi egitmek osmanlinin küflendirdigi beyinleri tazelemek ve cagdas insanlar yetistirmek icin kurulmus bilim odaklariydi.fasist zihniyetlerin kurbani olmadan önce bircok büyük insan yetistirmistir.Türkiyenin kalkinmasini türk köylüsünün bilinclenmesini hazmedemeyen cevrelerce bu egitim yuvalarina türlü türlü iftira ve yakistirmalar sonucu köy enstitüleri kapatilmistir.ayni zihniyet bugünde Amerikadan icazet alan hocaefendilerin izinde giderek görsel ve yazili medyada türk insaninin beynini yikama ve Laik cum huriyete karsi yönlendirmektedirler. saygilarla ] 'Politika'nın açıklamalarına kapten katılıyorum. köy enstitülerinin zamanınıda var olmasına karşı çıkanların dedelerininveya babalarının bu eğitimciler tarafından yetiştirildiklerini unutmamalarını dilerim.
  12. Türkiyede her ne iyi varsa tarihin derinliklerine gömülmüştür.bundan sonrada gömülecektir.şimdiki eğitim sistemi köylüyü eğitmekten uzak,kentlerde yaşayanları gelecek kaosuna sürüklediği sürece var olmaya devam edecek derinlere gömülmeyecektir.zihniyet bu doğrultudadır.ne güzel eğitim tabandan alınmış ,avrupayı bile endişelendirmiş,oturmuş bir sistemle ilerlerken nedendirki acımasızca engellenmiş. bizede böyle bir ortamda rastgele konuşmak düşüyor..
  13. ASLINDA ERKEKLER KENDİLERİNİ AKILLI VE GÜÇLÜ HİSSEDEMEDİKLERİNDE DAYAK ATMAYI TERCİH EDERLER, ZAYIFLIKLARINI DAYAK ATARAK ÖRTMEYE ÇALIŞIRLAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.... DAYAK ACİZLİKTİR.DAYAK ATANIN ÖFKESİNİN DİNMEYİP DAHADA ARTACAĞI BİR DURUM ÇIKIYOR ORTAYA....
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.