Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

benim ben

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    5
  • Katılım

  • Son Ziyaret

benim ben Hakkında

  • Doğum Günü 20-12-1982

Diğer Bilgiler

  • Website URL
    http://forum.bemcomputer.com
  • ICQ
    0

benim ben - Başarıları

Çaylak

Çaylak (2/14)

  • İlk İleti
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. benim ben doğum gününüz kutlu olsun!

  2. benim ben doğum gününüz kutlu olsun!

  3. benim ben doğum gününüz kutlu olsun!

  4. benim ben doğum gününüz kutlu olsun!

  5. benim ben doğum gününüz kutlu olsun!

  6. benim ben doğum gününüz kutlu olsun!

  7. benim ben doğum gününüz kutlu olsun!

  8. benim ben

    bu olay bir koplomu

    Mersindeki bayrak yakma girşiminin ve yerde sürüklenmesinin sebebinin olaya tepki gösteren polisin düzenlediği söyleniyor.Bayrağı sürükleyene para vermiş kahramanlık için olabilirmi?
  9. Peki Türkiye cumhuriyeti kışkırtmacıları ve kendi iç savaşını durduramayacak kadar aciz bir cumhuriyetmidir . Aslında kürt vatandaşlar da türk vatandaşlarıda ki daha çok türk hükümetleri dış güçler tarafından kullanılmaktadır . Yapılan bu danışıklı dövüşün içinde Türkiye koca bir devlet olduğunu unutarak yer almaktadır malesef.1993 yılında düzenlenen murat operasyonuyla pkk denen iletin kökü kazıtılacakken neden askeriye operasyonu geri çekmiştir .Bunun cevabı gayet açık değilmidir efendim . Binlerce subay işin den olucak işlerini kaybetmeselerde kazançları düşecek ve meşgaleleride kalmayacaktı.İki tarafta kalmış olan türk ve kürt vatandaşlara oluyor olan. Bir kardeş bir yandan diğer yandaki kardeşine doğrultuyor namluyu ortak olan şeyse annesinin evlatlarına döktüğü göz yaşı oluyor .Bölücü örgüte katılan insanların içinde hukukçudan eğitimciye kadar bir çok kişi bulunmaktadır . Herkes onların kullanıldığını biliyor peki potansiyelleri belli olan bu insanlar hayatlarını hiçe sayıp bütün soumluluklarını ve keyiflerini bir tarafa atıp niye illegal bir vahşetin içinde rol alıyor? Sadece Şeyh Sait isyanını körükleyen musul zede ingilizlerin kışkırtması sonucu bu kadar büyük bir isyan olurmuydu etkileri olduğu gerçek ama unutmayın onlar sadece var olan bir tepki üzerinde etki olmuşlardır.Tepkinin kaynağı değillerdir .Ayrıca Osmanlı İmparatorluğunun dağılmasıyla ortaya çıkan tek isyan da değildir . Dışarıdan kışkırtmalar olsa bile bölücü olmaya biraz da hükümetlerin ve ordunun etkisi vardır .Hiç bir kalkındırma projesi geliştiremediğiniz dil öğretmeden eğitim vermeden türçe konuş dediğiniz bir kitleye cumhuriyeti de türk kimliğini de sevdiremezsiniz . Olan sadece türk ve kürt analarına olmuşken daha dünümüzün tarihinde. Bugünde Cumhuriyetimizin varlığına ve bayrağımıza oluyor.Bölücülüğü destekleyenlerin misyonerliği sadece kürtler değil türklerdirde. Unutulmamalıdır ki bu oyunlara türkiye cumhuriyeti aciz kalmaktadır .
  10. Dediğiniz gibi nefret bir günden ve bir olaydan oluşmaz fakat sizde olaylara biraz bölücülerin değilde Türklerin gözünden baksanız acaba bizim onlara karşı davranışlarımızın altında yatan sebepler neler birazda bu konulara eğilseniz. Ayrıca yaptığınız çok yanlış ve tehlikeli bir sınıflandırma siz bütün kürtleri olaya müdahil göstermekte ve sanki bütün kürtler bu olaya sevinmiş ve buna destek vermiş gibi bir hava vermektesiniz. Bizim yani benim kürt vatandaşlarımıza karşı hiçbir düşmanlığım yok benim düşmanım doğu anadoluyu kürdistana çevirmek isteyen, 30.000 den fazla vatandaşımızı şehit eden insanlıktan nasibini almamış bölücüler. Birşeyi artık birbirinden ayırmak lazım pkk ve kürtler.pkk farklı bişey kürtlük farklı birşey pkk ne kadar kürtlerin sanki koruyucusuymuş gibi gösterilmek istensede aslında bu olayların tek sorumlusudur. Saygılarımla 3230[/snapback] Olaya asla bölücülerin gözüyle bakmak değil niyetim dahası asla bir bölücü değilim .Benimde sizden ricam bölücülüğün sebeplerini ve bölücülüğe kimlerin yol açtığını objektif düşünmeniz. Sizce nasıl ortaya çıkmış bölücülük görüşünüzü bekliyorum
  11. benim ben

    AB için değilde

    ABiçin değil de kürtleri varsayıp geçmişteki zulumler ve eziyetler yapılmasaydı günümüzdeki ortam ozaman sağlansaydı bu gün böyle bir olaya tanık olmazdık nefret bir günden ve bir olaydan oluşmaz .AB ye yaranmak yerine insanlara zamanında insan gibi davranılsaydı kürt yoktur kürtçe dil değildir denmeseydi de ATATÜRK 'ÜN NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE (dikkat ederseniz ne mutlu türk olana demiyor etnik olarak herkes farklı bir yerli çünkü )sözüyle yapılsaydı girişimler o bayrak yerlerde sürünmezdi ve bizde cevap aramazdık.Bütün olanlara rağmen sebep ne olursa olsun hiç bir milletin bayrağı yerde sürünmeyi yakılmayı hak etmez .
  12. benim ben

    PKK

    AB. yalakası olduğumuz sürece izelemeye devam edicez ve kürt yurtaşlara insan gibi davranmadığımız sürece izlemeye devam edicez işte kürtçe yayın yaptık yarım saat dedikçe devam edicez istihdam okul iş ve türkçe eğitim vermediğimiz sürece devam edicez kültürlerine saygı duymadığmız sürece devam edicez
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.