Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

hekim

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    57
  • Katılım

  • Son Ziyaret

hekim - Başarıları

Yazar

Yazar (5/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. arkadaslar yemek tuzu sever ama siz genede fazla kacırmayın. yoksa meshur üçlülerimize kalp tansiyon şeker olarak katılırsınız.
  2. hekim

    uyku

    arkadaslar aslında dogru bir cevap yok. yorumlarınızı merak etmiştim iyi yorumlarda cıktı. taurus arkadasımı da ödülünden dolayı kutluyorum. Taurus arkadasım benim sayemde bir nobel ödülü de aldın hadi iyisin.
  3. hekim

    uyku

    acaba uzun yolda araba kullanırken uykulumu olmalıyız uykusuz mu? hep derler ya uykusuz araç kullanmayın diye. eger uykusuz sam uykulu oldugum anlamına gelir dimi:) eee uykuluysam da uykum var demektir. ben bunun icinden cıkamadım hemde uykum geldi.
  4. hekim

    şey

    herkese merhaba uzun zamandır internete giremiyordum epey yeni soru birikmiş ama benim su anda ugrasmaya hic vaktim yok. üzgünüm.( bu arada şey nedir söyleyeyim. şey öyle bir şeydir ki onsuz hiç bir şey olmaz.
  5. 5120 koyun olur cunku ilk on koyunun dogurması icin bir senenin gecmesi gerek dimi kahin
  6. hekim

    Hatayı Bulun Hadi.. :)

    yazarken aklıma geldi ormancı kendisi için bu kadar önemli olan baltası için niye suya girip almaya çalışmıyor. su mu cok derin ormancı mı dusunemedi.
  7. hekim

    Hatayı Bulun Hadi.. :)

    ormancı baltasını düşürdüğünde aman tanrım diye bagırıyor ve peri gelince ona baltamı düşürdüm yaşamım için ona ihtiyacım var diyor ama karısını düşürdüğünde sadece aman tanrım diyor ve periye onu cıkarması için yalvarmıyor. yani karısına daha az önem veriyor olabilir.
  8. hekim

    hastalık

    şifanın iyilik bulma hali oldugunu biliyorum ben buradaki tezata dikkat cekmek istedim. ama bodrumlunun acıklaması hosuma gitti. tesekkurler bodrumlu.
  9. hekim

    hastalık

    neden hastalanınca şifayı kapmış deriz de hastalanan insanlara da acil şifalar dileriz. Şifa iyi mi yoksa kotu mu?
  10. birkaç cümle sıralayayım öncelikle geçmiş olsun demiş olabilir veya şikayetin nedir demiştir ya da git sıra numarası al demiştir. veya hiç bir şey demeden reçete yazıp vermiştir. gloria inşallah hiç hastalanmazsın yoksa bu forum sensiz ne yapar
  11. hekim

    Aklıma geldi yaw..

    yettim kahin nefes almak pasif bir olayken nefesi dısarı vermek icin kasların kasılması gerekir. ölüm anında en cok calısan kaslar en hızlı sekilde kasılır. Vücutta diyafram ve göğüsteki nefes için calısan kaslar en cok calısan kaslar oldugu icin ölüm anında ilk olarak bunlar kasılır. dolayısıyla akcigerlerde az miktarda dahi hava kalmıs olsa bile bu kasılmaya baglı olarak hava dısarı cıkacaktır. birde ölüm anında (bilmiyorum tanıklık eden varmı ama ben cok tanık oldum )insanlar nefes aclıgı ceker ve hep nefes almak icin ugrasır. dolayısıyla akcigerlerde her zaman normalden biraz daha fazla hava vardır. yeterlimi kahin
  12. ana yasa ana gibi güzel bir varlık var mı baska dunya uzerinde. biraz kelime oyunu gibi oldu ama idare edin artık yogun bir mesai bitiminde insanın kafası bu kadar calısıyor.
  13. can olabilirmi can bir kere gelir gider ve de bir daha gelmez.
  14. kapkaranlık bir damar içinde seyahat eden küçücük bir kırmızı kan hücresi olabilirmi? ne de olsa ismimiz hekim öyle değilmi:) not: 1 ml kanda yaklaşık olarak 4.5 -5 milyon kırmızı kan hücresi (eritrosit ) bulunur.
  15. hekim

    Bak seeen.. :)

    kahin bruce wills i görsem hemen bilirdim ama baska sorularda artık
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.