Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

avniler

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    188
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek
  • Yer
    ESKİŞEHİR
  • İlgi Alanları
    Fece twit forumlar tv pc vs vs

En Son Profil Ziyaretçileri

13.899 profil görüntüsü

avniler - Başarıları

Ortak

Ortak (7/14)

  • İyi Tepki Veren Nadir
  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

1

İçerik İtibarınız

  1. avniler

    Avrupa'da Savaş!

    Tebrik ediyorum. Ukrayna Rusya Savaşında düşüncelerimin yazıya dökülmüş halini okudum.
  2. Afrin Halkını katledip sokaklarda gezdirip sonrada toplu gömen pkk ve türevlerine Terörist diyemeyenlerin ÖSO'na yani Afrinin ve ve cevresinin Çocuklarına terörist demek? Bölgenin terörden temizlenmesi ve Sınır güvenliğinin alınması Abd Rusya ve başka devletlere savaş açmak anlamına gelmez. Güclü bir diploması gerektirir. Masada kazanıp sahaya yansıtmak:sonuç tam başarı.
  3. Büyük oyunun bir sahnesi kapandı. Afrin ve bölgesi sahiplerinin eline geçti. İşgalcilerin bir kısmı telef olurken bir kısmı kaçmayı tercih etti. Otorite boşluğundan yararlanan Terör örgütleri ve Finansörleri Afrin bölgesinde kaybetti. Kurulmaya çalışılan yapay Terör devleti ve uyuşturucu İmparatörlüğü tamamen çökmüş değil.
  4. Medya'yı az çok takip edenler bilirler. Katil devlet, Tayyibin Askeri gibi sözler söyleyenlerin bu operasyonla birlikte Asker duyarı kasmalarının altında yatan asıl gerçek 50 yıldır destek yaptıkları Teröristlerin telef olmalarından başka bir şey değildir. Fırat kalkanı Operasyonuda umulandan daha uzun sürdü ve Şehitlerimiz oldu. Bu Operasyoda planlandığı gibi devam ediyor. Tehikeyi ve Vahşi Orduları Sınırımızdan ne kadar menzil dışına süpürülürse sınır içimizdeki halk tehlikeden o kadar uzak olacaklardır. Orta ölcekli Orduyu donatacak Silah ve Mühimmat tedarik edilmiş halende tedarik edilmeye devam ediyor. Elbette bu silahları verenler vede Maaşlarını verenler bunların kullanacağı hedefleride belirlemiş olmalılar. Yoksa Km Tünel, barınak kule tamda sınır boyumuza neden yapılsınki. İşitla mücadele ettiği söylenen birileri neden kanton kursun neden Türkiye sınırına set yapsınki? Birileri çıkıp diyebilirki, Onlar Kürtlerin temsilcileri, İyide Yüz binlerce Kürt Hatay, Gazi antepde çadırlarda kalıyor neden evlerine dönmüyor? Barış İstemekmi: Asker polis Diyarbekir sokaklarında çarşı izinlerinde Ailesinin yanında arkalarında vurulurken Direniş deniyordu. Gerilla Marşları Ünv. kampülerinde halaylar eşliğinde söyleniyordu. Şimdi Teröriüstleri koruma amacına yönelik Barış söylemleri hiç de inandırıcı değil.
  5. Çocukların Terör örgütlerine katılıp silah verilmesine Türkiye içinden yada dışından hiçbir Demokratik sivil toplum kuruluşlarından her hangi bir kınama duyulmadı. Gerçi Yıllardır Terör merkezlerinde kara Yılanlar çıyanlarda hep çocukları kullandı ama o pek demokratif kuruluşlar görmezden geldi. Çok iyi biliyoruzki Türk Devletini, Yönetenleri, Orduyu, Halkı kınamakdan, sağa sola şikayet etmekden sıra gelmemiş olabilir.
  6. Bir haftayı tammalayan Zeytin dalı Operasyonunda Afrin şehir merkezine yaklaştıkça Türkiye ve dışından çatlak sesler yükseliyor. Afrin kent merkezine Rejimin kontrol ettiği bölgelerden takviyelerde yapılıyor. O bölgede ne kadar fazla zaman harcanırsa sıradaki hedeflerinde hazırlanması sağlanıyor. Bir çok ülkede yapılan algı çalışmalarıyla Suriye içine birçok serseri, paralı katiller getirilmeye devam ediyor. Bölgeden temizlenen Daeş militanları Rakka taraflarından tekrar bölgeye sevkediliyor. Ne zamana kadar maşa kullanacaklar belirsiz ama ilerleyen günlerde kendileri sahaya teşrif etmek zorunda kalacaklar. Konu başlığı Büyük oyun başladı. Hayırlısı. Diyelim.
  7. Vay be Rusya Ali tarafında yer almalıdır. Derken Ali kınıkdan falan bahsetmiyorsunuz, yada sürekli cem toplantılarına katılan Alilerden. Kuzum siz Ruhu sapıklaştırılabilenlerdenmisin..
  8. o alıntının tarihi. Bir gece sonra olacaklara cevap niteliğinde olmuş. Hatırlattığınız için teşşekkürler
  9. avniler

    Darbe Girişimi

    2002 yılından beri söylenen şu diktatörlük bir türlü gelmedi, ne menem şeyse. Hani Belki 15 Temmuz başarılı olsaydı getirebilirdiniz. Tekrar o zaman şapkalı köleler oluşturur, her sokağa bir heykel diker bolca karşısında ibadet ederdiniz. Yada Halk evleri açar Devrimcilik oynar, Bir kaç tanede Nazım şiirlerinden marş türetir Bir ermeni yada yahudiye besteletirdiniz. Olmadı Batı ülkelerinin çocuk şarkılarını 100 yıl marşına çevirdiniz. Yok yok Bu hayallerinizde komünizm hayalleri gibi bitti. En güzeli gelin milli olun. Fazla değil Anadolu köylüsü kadar yerli olun. Çok mu zor? O zaman gölge etmeyin. Saygılar.
  10. avniler

    Darbe Girişimi

    Haklısınız CHP de şov yapan Vekil yoktur. Tüm pkk lılar affedilmeli diyen Murat Değer. Ailecek hdp ye oy verdik diyen Murat Özçelik. Ölen pkk lılarda Şehit diyen Hülya Güven. Hdp kapatılırsa direniriz diyen. Gürsel Tekin. İran saflarında Savaşırım diyen Eren Erdem. Kürtler Türklerden Kanla ayrılacak diyen Hüseyin Aygün. Hdp ile birlikte iyi salladık diyen Şafak Pavey. Pkk-Pyg Terör örgütü değil diyen bir Genel Müdür var. Ve kendini bu Milletin partisi olarak yutturmaya çalışan bir CHP var.
  11. avniler

    Darbe Girişimi

    Aleviler ezildiği içindirki chp gibi köklü partiye kaset komplosuyla bir Alevi genel başkan getirildi. CHP nin Öne çıkıp sow yapan vekiller, Terörist cenazesi omuzlayanlar, Rezidans kraliçeleri Fetö tarafından Tuzluk olarak görevli değillermi. MHP yi ele geçirmeye çalışan Akşener ve çevresi Fetö tarafından görevli değilmi. Al birini vur ötekine. Dibin kara ben senden kara misali. Basın, gazeteci basın özgürlüğü. Kulağa hoş gelen sözler. Kalemlerin silah olarak kullandığı dönemleride gördük. Duruşmasına Katılıp sahip çıkanlarıda gördük. Yukardaki Resimdekinide gördük. Ve sonuçta G8 ülkelerinin ne kadar paralı kiralıkları varsa göreverini başaramadılar. İşi Elinde silah olanlara havale ettiler. Gene sonuç ROMA için başarısızlık. Gene döndük Toplumun hassas konularina. Bir yandan Irkı Farklılıklar körüklenecek, Diğer yandan Dinsel Farklılıklar körüklenecek, yani Toplumu kamplara bölüp ayrıştırarak sonuca varmayı deneyecekler. Sonuç Almak içinde ne kadar kullanışlı piyonlar var hepsi küçükden büyüğe sahaya sürülecek. Koca bir orduyla başaramadılar, Yukarda bahsedilen gibi Halkı kamplara bölme bir birine vuruşturma planıda asla işlemeyecek.
  12. avniler

    Darbe Girişimi

    Fetullah Gülen Abiliğinden Ulusal sola evrilip Türk Solu kılıfıyla Toplumu kutuplaştırcı, ayrıştırıcı görev yapıp Askeri darbeye zemin hazırlamak. Ve bunu bir çok Aydın olarak Gördüğümüz koca kalam sahipleri görmedi. 70 yılların ortalarından sonrada Sağ Sol diye toplumu bölüp 80 Cuntasına zemin hazırlanmıştı. 28 Şubat da aynı tezgahtı. Müslüm Gündüzler, Fadime Kalkanlar aynı seneryonun Fügüranlarıydı.
  13. avniler

    Darbe Girişimi

    Alevi mah sine saldırıyı doğrulayan hiç bir ulusal medyada haber olmadı. Öyle bir algı oluşturulmaya çalışıldı fakat boş çıktı. Ama ABD patentli Fetocular tarafından gerektiğinde kullanabilmek için kuruluş İsminde Alevi gecen 10 un üzerinde dernek kapatıldı. Algılarada dikkat etmek lazım, tıpkı Askerlerin boğazı kesildi linç edildi gibi yalanlarda ortada sıcakken olaylar söylendi, ama ispattan uzak bi yalandı. Birde dikkat edersek bu bir Darbe değil işgal harekatıydı. Katliam kaos yaratma harekatıydı. Şimdilik püskürtülmüş olsada, başka şekillerde karşımıza çıkmaya devam edecek. Saygılar.
  14. avniler

    Darbe Girişimi

    Alevi mahallelerine saldirilsaydi bırak cem evi bir tek Alevi kalmazdı. Kürtlere linç yapılsa idi Kürk kalmazdı. Kaldıkı bunlar Türk milletinin asli unsurları. Halen Ülkede Ermeni ve Ermeni okulları var, İbadet haneleri var. Süryaniler herkes gibi yaşayıp gidiyor. Yahudiler Ülke insanının ortalamasından daha iyi konumda yaşam sürmektedir. Yani Toplumun büyük kısmı bu şekilde suçlanamaz. Suçlanırsa haksızlık olur. Saygılar
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.