Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

kelebek_

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    184
  • Katılım

  • Son Ziyaret

kelebek_ - Başarıları

Ortak

Ortak (7/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. iki madde birbirini çekmez, uzay da ağır olan kütle hafif olanı çeker, bunun sebebi şudur uzay bir çarşaf gibidir, boşluklarda düzdür fakat kütleli materyaller mesela en önemli olan yıldızlar'ın kütlesi yani ağırlığı uzayı büker. çarşafın üzerine bir portakal koyduğunu düşün durduğu yer çukurlaşır, yıldızlar da bu şekilde uzayı büktüğünden kendine yakın olan gezegenleri kendine doğru çeker, gravitasyonel kütle çekim kuvveti budur, fakat kendine doğru çektiği küçük kütleler etrafında dönmeye başladığı için merkez kaç kuvveti oluşur ve gezegen yıldıza tamamen çekilmez. elinde tuttuğun materyal bu kurala bağlı olarak sen dünyanın neresinde olursan ol merkeze doğru hareket edecektir bu da kütle çekim kuvvetine bağlı tıpkı dünyanın her yerinde olduğu gibi hep merkeze doğru bi çekim vardır, bunu ortadan kaldırmak için gravitasyonel kuvvetin fazla etki etmeyeceği yere kadar uzaklaşman gerekir ki o zaman çekim kuvvetinden kurtulmuş olursun. kütleçekimle manyetik alanlar farklı şeylerdir.
  2. güzel bir açıklama katılıyorum not: ben ikizim
  3. konuyu biraz daha açabilirseniz seviniriz kralx
  4. imzan'nın zoruma gidecek bir durumu sozkonusu değil sadece küçük bi örnekti... bunun sebebi bilinç mi, ne bilinci sayın yamyam bilinç nerden geliyor kafasından alıyorsunuz kuyruğuna atıyorsunuz! kuyruktan nereye atacaksınız merak ettim? bana kaynağını açıklayın bu insanoğlunu hayvandan farklı kılan bilincin kaynağı nedir bana kaynak gösterin kaynak burada kanıt konuşur dimi? oyleyse bana kanıtlayın, nerede o bilincin fosili? insanda merhamet vicdan şefkat gibi organlarmı varda evrimleşti bizim haberimiz yok! bana kanıt getirin lutfen o bilincin fosilini gormek istiyorum!
  5. öncelikle 1. bölümle ilgili pek fazla bişey yazmaya gerek yok, bize ahlak dersi veren sayın yamyam bakın imzasına ne yazmış? GELSE DİLBER-İ AHU, OLSA YEVM-İ RAMAZAN DİLBER-İ AHU MU EFDAL YOKSA YEVM-İ RAMAZAN YE İÇ EĞLEN SÜR SEFASIN DİLBERİN ZİRA KAZASI VAR RAMAZAN'IN KAZASI YOK DİLBERİN 2. bölümde ithafen: bir çocuğun sorusuyla darmadağın oluyorsan ve cevap veremiyorsan başka cevaplar vermeye çalışmayın mümkünse, gülünç durumlara düşüyorsunuz.. tekraren sayın yamyam demişki: Şimdi gel de sen bu vatandaşa anlat bakalım, insanın sosyal bir varlık olduğunu, bir toplum içeresinde yaşamak zorunda olduğunu, her toplumun dirliği için belli kuralların olduğunu, bu kuralların zamana ve mekana göre değişiklik gösterebildiğini soruyu anlamadınızmı anlamamazlıktanmı geliyorsunuz? ben size kırmızı ışığa neden uyulur neden yeşilde geçilir diye sormuyorum, bu olguların, sevmenin, vicdan azabının, pişmanlık duygusunun, şefkatin, merhametin bunların kaynağının nereden geldiğini soruyorum kaynağı ne bunların diye soruyorum... şimdi sizi anladık cevap veremeyeceksiniz, daha alimleriniz varsa onlar gelsin mümkünse çocuksu bir soruya bile cevap veremeyen sizlere bu soruyu artık sormayayım ortalığı tozu dumana katarak bana bilimsel bir açıklama yapamazsınız yada inandığım değerleri kendinize göre aşağılayarak bir yere gelemezsiniz bana ahlaktan saygıdan bilimsellikten bahsetmeyin bir soruyla ne hallere düştüğünüzü kabullenin buda bi erdemdir.. bu forumda başka ateist arkadaşlar varsa bu soruya cevap verebilirler saygı sevgi çerçevesi içerisinde, *********************** merhamet nedir? vicdan nedir? nereden geliyor kaynağı ne? hiçbir ateist vicdan azabı yaşamamışmıdır? özellikle gecekuşuna sormuyorum bu güne kadar hiçmi şefkat duymadınız hiçmi sevmediniz? hiçmi vicdan azabı çekmediniz, eğer bu saydıklarım oluyosa bana bunun bi açıklamasını yapabilirmisiniz ateistler?
  6. kelebek_

    merak ediyorum..

    cıx siz annamassınız
  7. ı ıhhh tutmadı.. akıllı gibisin
  8. kelebek_

    merak ediyorum..

    o aramızda size demez
  9. nerden bildin az delisin!
  10. kesinlikle tuttu sinirli değilsin
  11. buda bir gelişme allah rahman ve rahim'dir bu iki isminin anlamını araştır bakalım hayalet bey ortaya ne çıkacak!
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.