Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

parasetemol

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    62
  • Katılım

  • Son Ziyaret

1 Takip eden

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

parasetemol - Başarıları

Meraklı

Meraklı (6/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. PARASETEMOL NE BU ARADA BILEN VARSA BENI AYDINLATABILIR MI?

  2. SAKIN PARASETEMOL ALMAYIN (TABII OYLE BI ILAC VARSA :S) BU KADAR OVDUGUNE GORE KESIN BIISILER VAR BU ILACTA :P

  3. modernjames bana en çılgın odaların dan iki kişilk yer ayır.. yanıma ANDİ PİNk i alacam..
  4. ooo kankam toplamışsın güzelleri.. neyse gemi dünya kadar büyük değil belki karşılaşırız..
  5. trafik kazası diyor...ne alakası varsa. neden biliyor ki..
  6. güzel slayt ikinci defa izleyişim ama yinede güzel geldi.. tekrar teşk
  7. ben de daldım aynen senin gibi oldum ya. okuldan çıkmışız otobüsteyiz hava karanlık ve yağmurlu bir de hoş sohbet var. ineceğim yeri geçmişim haberim bile yok. bir de baktımmki nerelerdeyim.. seni anlıyorum arkadaş..
  8. cidden çok süper bişey..teşk
  9. yanlış tercih PARASETEMOLden şaşma kanımca kendimden bilirim her derde devayım..
  10. ben ciddiyim okumuştum daha önce ela gözü bir yerde.. bu arada siyanür çok tehlikeli dikkat et
  11. bildiğim kadarıyla elalar; kinci,içten pazarlıklı olduğu kadarıyla aynı zamanda hırslı tutkuludur. maymun iştahlı olduklarıda bilinmektedir.
  12. Ey Türk Kadını.. BİRİNCİ VAZİFEN BULAŞIK, ÇAMAŞIR VE KOCANA SAHİP ÇIKMAKTIR. MEVCUDIYETININ YEGANE TEMELI BUDUR.KOCAN EN KIYMETLI HAZINENDIR. SENI BU HAZINEDEN MAHRUM ETMEK ISTEYECEK KAYNANAN,KAYNATAN VE GORUMCELERIN OLABILIR. BIRGUN EVLILIGINI KURTARMAK MECBURIYETINE DUSERSEN,VAZIFEYE ATILMAK ICIN BULASIK VE CAMASIRI DUSUNMEYECEKSIN. BU DURUM ELEKTRIGIN VE SUYUN KESILDIGI ANDA ORTAYA CIKABILIR.EVLILIGINE TECAVUZ ETMEK ISTEYEN KAYNANAN KAYNATAN VE GORUMCELERIN HAYATTA EMSALI GORULMEMIS, BIR GALIBIYETIN MUMESSILI OLABILIRLER. HAYATTA KILIBIK KOCAN ZOR BIR IHTIMALDE OLSA BASKA KARILARA GOZ DIKMIS, OLABILIR. AILENIZ FAKRU ZARURET ICINDE HARAP VE BITAP DUSMUS, OLABILIR. EY ASIL TURK KADINI ISTE BU AHVAL VE SERAIT ICINDE DAHI VAZIFEN YUVANI KURTARMAKTIR. ANASININ KUZUSU OLAN KOCANI ADAM ETMEK SENIN ELINDEDIR. IHTIYAC DUYDUGUN MERDANE DOLABIN SOL UST KOSESINDE SAKLIDIR.HADI KOLAY GELSIN. not: bu bir alıntıdır.
  13. ben de balık.. burası okyanusa dönecek yakında..
  14. sayın arkadaşım regl döneminde seksin ya da orgazmı yaşamanın her hangi bir sakıncası yok. Kadının orgazmını daha iyi anlayabilmek için orgazmı dört aşamada incelemek uygun olur. İlk aşama "uyarım", sonraki "gerilim" ve en önemlisi de "doyum". Bu olaylar sırasında üç önemli fizyolojik olay görülür. Genital organlarda kan toplanması, kaygan sıvı salgılanması ve adale kasılmaları. regl olayı tamamen yumurtalıkla ilgilidir. ancak orgazm (bızır)klitorisle ilgilidir. bızırınızın aşırı uyarılması sonucu yaşanan kasılmalardır. Kadının orgazmını daha iyi anlayabilmek için orgazmı dört aşamada incelemek uygun olur. Bunlar sırasıyla; 1- Uyarım, 2- Gerilim, 3- Doyum, 4- Gevşeme. Bu olaylar sırasında üç önemli fizyolojik olay görülür. Genital organlarda kan toplanması, kaygan sıvı salgılanması ve adale kasılmaları. 1 Uyarım: Uyarım beyne gider. Beyinden kalkan ve omurilikten çıkan uyarı sonucu iç ve dış dudaklara kan gelir. Ve bu kısımların şişip renk değiştirmesine neden olur. Dış dudaklar yanlara doğru çekilerek dölyoluna girişi kolaylaştırır. Bu organlar dokunmaya, cinsel uyarıma artık çok duyarlı bir hale gelmiştir. Memelerin uçları sertleşir ve memeler tümüyle büyür. Dölyolu duvarlarından kayganlaştırıcı bir sıvı salgılanır. Uyarımın arttığı bir sırada dölyatağı dikilir ve çadır fenomeni dediğimiz dölyolunun üst kısmının genişlemesi görülür. 2 Gerilim: Cinsel doyumdan başka bir şeyle artık kişinin pek ilgilenmediği, cinsel hazza ulaşmak için uğraşılan bir devredir gerilim. Çeşitli aşk oyunları ile fiziksel ve duygusal bütünleşmeye yönelinir. Dölyolunun 1/3'lük giriş kısmı gerilim sırasında penisi kavrayıcı bir şekilde daralır. Adaleler orgazm kasılmasına geçişe hazırdırlar. Eğer gerilim süresi ve niteliği kadının gereksinmesine uygun değilse kadın orgazma ulaşamayacaktır. Bu nedenle orgazma ulaşmak için kadının çaba göstermesi kendini tutup kasmaması gerekir. 3 Doyum (Orgazm): Gerilimin sonunda, kadın denetleyemediği ve denetlemek istemediği gerilimin kendini aştığını hisseder. Orta dereceli bir orgazmda kadın 3-5, kuvvetli bir orgazmda 8-12 kere kasılma hisseder. Başta karın bölgesi kasları olmak üzere hepsi kasılır. Makat çevresi adalelerinde de şiddetli kasılmalar olur. Bu kasılmalarda beyinden salgılanan oksitosin (oxytocin) ve prolaktin hormonunun etkisi olduğu son yıllarda ortaya konmuştur. 4 Gevşeme: Cinsel dürtü ve istekle doyuma ulaştıktan sonra bir gevşeme, rahatlama görülür. gelelim ikinci soruna: adet düzensizligine yol açmaz. adaet düzensizliginin sebepleri farklıdır. eğer ayrıntılı bilgi istersen mesj yollaya bilirsin. teknik olarak açıklarım. burada uzun sürer..
  15. Türklere mahsus ölümler! -------------------------------------------------------------------------------- * Kurban bayramında kaçan koçların boynuzlarını bir yerlerine sokması sonucu ölüm (K.Maraş'ın Çoğulhan Kasabası). * Mideye kaçan sineği öldürmek için ağza Sheltox sıkmak suretiyle ölüm (İstanbul/Sultanbeyli) * Bir arabaya 11 kişi binip viyaduğe uçmak (Molla Gürani Viyadüğü/İstanbul) * Katta olmayan asansöre binme teşebbüsü (Ali Kırca/Kuruçesme'deki evinde; sadece yaralanma). * Balkona 50 kişi çıkılması sonucu balkonun çökmesiyle oluşan toplu ölüm. (Dudullu'da bir Köy nişan töreninde). * Ormanda zehirli mantarları ailece yiyerek," anaa ne guzel!" deyip akşama evde ölü bulunan Türk ailesi (Datça'da). *Yatağındaki tahtakurusu veya bilimum haşeratı öldürmek için yatağı ilaçladıktan biraz sonra uykuya dalarak göçmek (Bodrum/Yalıkavak Köyü). * Elektrik direğine yaslanıp ayakkabısına kaçan taşı ayağını silkeleyerek çıkarmaya çalışan kişinin, elektrik çarptığını sanan yardımsever bir laz tarafından kafasına kürek, kalas vb vurularak ölmesi. (Rize/Ardeşen Kasabasi/Tunca Köyü'nde). * Yolda mutlu, mesut yürürken kafaya balkon düşmesi (Gene Dudullu'da). * Para çekmek amacıyla girilen bankamatik gişesinde elektrik çarpması sonucu ölüm. (Ziraat Bankasi, Bozcaada Şubesi) * Trafik kazasından yaralı olarak kurtarılıp, hastaneye kaldırılırken ambulansın kaza yapması sonucu ölüm. (Ülkemizin bir çok şehrinde) *Alkollü durumda TEM otoyolunda seyreden bir araçtaki beş kişinin; süper fm'de çalmaya başlayan oynak bir şarkı sonrası aracı sağa çekmesi ve Otoyol da göbek atmaya başlaması üzerine 5 kişiden 3'ünün ayrı ayrı araçların çarpması sonucu ölümü (Adapazar/Hendek).
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.