Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

~~~RUMEYSA~~~

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    12
  • Katılım

  • Son Ziyaret

~~~RUMEYSA~~~ - Başarıları

Çaylak

Çaylak (2/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. erkekler aptal değildirrr,,bunu yanlış biliyorsun arkadaşım,,,,,ayrıca bu forumdaki kızları neden gıcık ediyosunn??onlar hoşlandıkları erkek tipini yazmışlar senin eleştirmeye hakkın yok anayasamızda bi kere "düşünce özgürlüğü"denen bişi var senin de saygılı olman lazım..seni şu an biri dava etse,,ilk duruşmada kazanır mesela dikkat et yanii:D
  2. "her insanın ölümü kendi kıyametidirr"
  3. ben oy vermedim çünkü bana göre en büyük padişahlardan ikisi yauz sultan selim(yiğit padişahımız)ve 2. abdülhamittt en büyük onlar
  4. çok teşekkür edeirm arkadaşlarım hepiniz çok iyisinz..inşallah güzel vakit geçiririz;)
  5. sizi teymin ediyorum bu anlatıcak olanlarımdan arkadaşım...okursanız sevinirim.bildiğimiz kadarıyla bütün medya hatta yarısından fazlası yahudilerin elinde...bunu öğrendikten sonra aklımıza ders kitapları geliyo,,,medya yahudilerin elinde ya arkadaşlarım"bu israil de yahudii"""ve basınınm yarısından fazlası türkiyedekilerin bile..onların..bu çok büyük haksızlık..neden israil dedin derseniz....çünkü israilliller israilli bir gazeteciyi kullanarak,,abdülhamitin yanına gönderdiler..asıl amaçları filistini almak tıı,,,filistin dde o zamnalr osmanlı daydı......filistini istediler,,hatta vermesi karşılığında "tüm dış borçlarını ödeme" sözü verdiler..fakat abdülhamit"şehit kanıyla alınan topraklar düşmana satılmaz"demiştir..ondan sonra bu israilliler osmanlıya bir kin bağlamıştır...ve yahudi ooldukları için ve bu da "basın ve medya yahudilerin elinde"sözünü doğruluyor..kitaplar yahudiler tarafından kontrol edildiği için abdülhamiti kötülediler israil yüzünden....işte asıl olay bu hatta daha imce ayrıntıları var ..size bir sır daha veriimm "abdülhamit belki de fatih ten bile büyük bir padişahtır...önceki padişahlar devlet hazinesinden kullanıyorlardıı fakat abdülhamit devlet hazinesini sadece halk için kullanıyordu..kendisinin küçük bir marongozcu dükkanı vardı..orda normal insanlar gibi giyinir onlar gibi kendi zamanaıyla parasını kazanırrdıı..ve ayrıca dağılma dönemindeee,,,,,,,,,,,,hangi padişah 36 yıla yakınn adişahlık yapabilir???????????????????????????????????????????ayrıca duraklşama döneminde bile bu kadar uzun süren padişhlık yatı???ve sizi tekrar teymmin ediyorum kiiiii 1. meşrutiyet in kapanma sebebi de yalandır.....mecliste...neyse çok ileri gittim bu konuda aslında onu da sölerdim ama tekrar teşekkür ederrim inşallah okursunuz iyi günler..."yalan söyleyen tarih utansıınnnn "
  6. merhaba arkadşlar bu foruma yeni geldim ve çok sevdim iyi vakit geçireceğimize inanıyorum...güzel yurdumun güzel insanları..
  7. beni kıskanmalı ve esprili olmalı..beni kıskanmalı.....bu şart..espri de şart.....:D:D:D:D:D
  8. ben ne aldattım nede aldatıldım arkadaşlar..şimdiden yazacağınız cvpler için çok teşekkür ederim...
  9. seccade başında...allah ın huzurunda.....fatiha suresini okurken...ölmek isterim..allah herkese öle ölümler nasip etsin..değil mi arkadaşlar??
  10. saygı duyuyorum kendi seçimi...allah ıslah etsin.. kesin ********* bişidir..
  11. arkadaşlar 48.298 nasıl?????????off yaa ama yapcam görürsünüz....
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.