Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

ALPEREN

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    8
  • Katılım

  • Son Ziyaret

ALPEREN - Başarıları

Çaylak

Çaylak (2/14)

  • İlk İleti
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. Tabiki başka parti olmadığı için ve gelmiş geçmiş en iyi, en demokratik, en başarılı ve gerici diyen ....lara inat TÜRKİYE'yi ileriye götüren parti olan AK PARTİ'ye vereceğim.
  2. paylaşımın için sağol teşekkürler süpersin
  3. harika birşey bunlar yafffffffff
  4. çççççççççççççççççooooooooooooooooookkkkkkkkkkk süüüüüppperrrr di gülsün ellerine sağlık paylaşımın için teşekkürler inşALLAH bir ders olur, bir hidayet vesilesi olur.
  5. Feza Pilotu Yirminci yüzyılın ablak yüzlü pilotu Buldun mu Ay yüzünde ölüme çare otu? Bir odun parçasına at diye binen çocuk! Başında çelik külah, sırtında plastik gocuk. Uzakları yenmiş Fatih edasındasın! Dipsizliğin dibini bulmak sevdasındasın... Allah'a dil çıkarır gibi küstah bir yarış... Farkında değilsin ki, Ay Dünya'ya bir karış Fezada milyarlarca ışık, yol, mesafe; Seninki, saniyelik zafer, ilmi hurafe Kavanozda, kendini deryada sanan balık; Ne acı vahşet, mağrur ilimdeki kalabalık; Fezada 'Allah diye bir şey yok' iddiası!!! Gel gör, kaç füzeye denk, bir mü'minin duası; Rafa kaldırmak için ruhlarını dürdüler; Güneş diye kalpteki güneşi söndürdüler. Bilmediler; kalptedir, kalptedir asıl feza; Kalptedir, ölümsüzlük kefili kutsi imza. Sayıdan sonsuzluğa sınıf geçirtecek not; Bizdedir ve bizdedir Arş'a giden astronot, Ve mekandan arınmış ve zamandan ilerde, Fezayı teslim alma sırrı bizimkilerde. Bizimkiler ışığa gem vurur da binerler; Yerden göğe çıkmazlar, gökten yere inerler... büyük üstad: NECİP FAZIL KISAKÜREK
  6. Özür diliyorum kardeş eğer sadece yazı yazsınlar sitede yazı çoğalsın diye böyle şeyler yazıyorsan yanlış yapıyorsunuz. ama gerçekten böyle düşünüyorsan düşüncelerin güzel ve seni güzel şeylere yöneltebilir tabi tam tersi de olabilir her insanın aklına böyle şeylerin gelmesi normal ama bunu lütfen sapıtmadan yapalım yazında diyorsun ki 1) peygambere filan inanmıyorum 2) bir de Allah insanları dener derken tsunami gibi ....... değil diyorsun (haşa) afedersin kardeş ama sen kim oluyorsun, ben kim oluyorum ve diğerleri kim oluyor da Allahın yaratmasına sınavına yön vermeye çalışıyorsun kaldı ki sen kendine bile yön veremiyorken. Bir arkadaşın veya bir yabancı sana ana avrat küfretse veya kızdığın bir iş yapsa kalkar döversin belki de öldürürsün değil mi ? hem de onu hiiiiiiç uyarmadan ve en ilginci sen onun karnını doyurmuyorsun ekmeğini vermiyorsun v.s. sana kızsa veya seni kızdırsa değil ekmek selam bile vermezsin şükredelim ki Allah biz ona küfretsek de sevsekde sevmesek de dediklerini yapsak da yapmasak da o bize her türlü nimetini veriyor. Allah için yaratmanın sınırı yoktur. ol der ve olur. şu uzaylılar meselesine gelince de çelişkili sözler söylüyorsun bir diyorsun ki onları kim yarattı bir de diyorsun ki onlar bizi yaratmışda olabilir filan.... (kusura bakma) senin uazylılar dediğin Allahın yarattığı cinlerdir uzaylı falan diye birşey yoktur. onlar u.s.a. lıların bizi yanlış bilgilendirmeleridir. belki de kendileri bile bilmiyor. "Allah insanları ve cinleri ancak bana ibadet etsinler diye yarattım"diyor bir ayetinde lütfen din çok önemli birşeydir bilmeden konuşmayalım öğrenmek istiyorsan araştır bul ama lütfen senin kafan karışıksa başkalarınkini de bulandırma bu da büyük bir sorumluluk gerektirir. Allah hidayet etsin sana ve hepimize kardeş
  7. cuma namazı farzdır her erkeğe bunun tartışması yapılamaz sen ister inan ister inanma ama bir Allah var ve hocalara bağlı bir din değil bu din dünyada 5 milyarın üstünde de buna bu şekilde inanmış mü'minler var hepsi yanlış biliyorda sen mi doğru biliyon. Bu şeytan aynı şeytan sadece seni değil herkesi aynı şekilde kandırıyor sakın ona aldanma kaderimizi der Allah belirliyor evet başka bir alternatif sun bana tamam hocalar bilgisiz olabilir ama sende sadece dinini 3. ağızlardan öğrenmeye çalışan klasik bir yangelyatçılardansın her bilgi hazır gelmez hazır gelen bilgiden de hayır gelmez bu ülke senin gibi düşünen ve yaşayanlar yüzünden bu halde biraz araştır biraz kitap oku biraz kendi fikrin olsun başkalarının aklıyla yaşamaktan vazgeçelim lütfen kaderi çizen seni beni ve alemi yaratan senin ne yapacağını mı ? bilemeyecek ki sen bile bunun bir kısmını sana izin verildiği kadarını ve şeklini bilebilirsin. nasıl mı neyin yanlış neyin doğru olduğunu yine Allahın verdiği akılla bulabiliyor veya biliyorsundur heralde... o zaman sen doğruları yapıyor ve iyinin peşinde isen sonun belli! seni hep güzellikler karşılayacak güzel bakan güzel görür, iyi ile gezen iyi ve kötü ile beraber olan da kötü olur. ne görürsen onu öğrenirsin. sen bir yol mühendisi olsan bir yola ayrım versen ve birinin sonunu uçuruma diğerini de yeşilliklere versen ve buraya bırakacağın insanları sen yaratsan (haşa) onların nereye gideceğini nasıl bilmezsin sonlarını nasıl bilmezsin? Allah bize öz irade vermiş, vicdan vermiş akıl vermiş neyin doğru olduğunu neyin yanlış olduğunu kitap göndererek, peygamberler göndererek bize anlatmış ve öğretmiş. sen hala inanmazsan yanlış yollara saparsan uçurumu boylarsın kardeş. Aranızın bozuk olduğu bir arkadaşının karşısına geç ve düşün onu öldürmek senin elinde, onu dövmek senin elinde ve ondan özür dileyip barışmak senin elinde değil mi? seni yaratan Allah senin o an ne yapacağını nasıl bilmez sen o an şeytanı dinlersin vicdanını dinlersin ve karar verirsin ikisi de senin yaptığın iştir. birbirinizin hatalarını kapatın ki ben de mahşerde sizin hatalarınızı kapatayım diyor affedici olun diyor sen inatla onu öldürürsen veya döversen imtihanı kaybetmiş olursun bunun adı imtihandır. senin o an hangisini seçeceğini sen bile bilirsin kararlı isen ve vicdanını ve aklını kapatmış onu dövmeye veya öldürmeye kilitlenmiş iseniz sizi yolunuzdan kimse döndüremez, Allah da döndürmez ve sonucuna katlanmanı sağlar. lütfen kitaplardan araştır Web Sitem burdan da araştırabilirsin kitaplarda var burda lütfen önyargısız bir oku bu siteyi bir araştır. istersen başka kitap veya başka adresten araştır. sen bilirsin ama hocalara diyorsun ama esas sen kadere inanmıyorsun ve namazı kılmamak için bir bahane arıyorsun vicdanını koşulsuz dinle yanlış yapabilme olasılığını da düşün kendini eleştir hatalarını bul yolun sonuna gelmeden. seni kıracak bir şey dememişimdir inşAllah. kırdıysam kusura bakma hakknı helal et.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.