Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Hack_Boy

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    31
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Diğer Bilgiler

Profil Bilgileri

  • Yer
    İstanbul
  • İlgi Alanları
    Bilgisayar, internet, basketbol, futbol, body building, müzik.. vs

Hack_Boy - Başarıları

Çırak

Çırak (3/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. 4 yıl önce kullanmaya başladığım alıştıgım işin değiştiremediğim nick.. hackerlıkla ilgilendiğim için hack, boy sa zaten bilinen bişiy
  2. Hack_Boy

    Call Of Cthulhu

    First person shooter (FPS) gibi görünsede türünde aksiyon macera ve korkuyu başarılı(bana göre) katmış bir oyun.. Ben henüz bitirmedim sonlarına yaklaştıımı sanıorm.. Oynayan var mı bu oyunu bilen??
  3. Bi taraftar nasıl olur da ligte, kupada ya da avrupada elde ettiği başarı(sızlık)larla övüneceği yer de klüp başkanın parasıyla puluyla yöneticilerinin zenginlikleri usta yönetimleriyle yaptıkları transferlerle övünür anlamak çok güç.. sonuç ortada futbol sahada oynanıyor ve sadece 11 kişi oluyor o sahada.. transfer olayına dönersek.. gs henüz vaad edilen iyi transferleri yapamadı ligin başlamasına şurda ne kaldı ki.. bu durum beni çok rahatsız etmekte bir taraftar olarak.. yine geçen seneki gibi son anda alınan bir heinz bulmak korkutuyor beni..
  4. Kötü futbol oynayan bir takım bazılarınca gizli favori olarak empoze edilen bir ispanya takımını yenik düştüğünde bile maçı bırakmayarak 3-1 gibi net bi skorla nasıl yenebilir?! herkesin favorisi geçen dünya kupasının şampiyonu brezilyayı elemesine ne diyorsun?! Keza portekiz.. Grup maçlarında tökezlemiş olabilir ama bence oynadıkları futbol hiç de kötü değildi.. Zidane için yaptığın yorumlara gelince sadece fransa için değil dünya futbolu için çok önemli bir isim.. O dakika tahrik edildiği aşikar.. Bi yerde okumuştum italyan futbolculara futbol taktikleri dışında rakibi tahrik etmeye yönelik davranışlar da öğretiliyormuş.. Zidane gibi bir futbolcu niye durup dururken böyle birşey yapsın ki?! Boyunun yetişmemesine gelince yuh yaw göz war nizam war=) Neyse olan oldu kupa sahibini buldu dicek yok tabi ama bence hakeden taraf fransa'ydı.. üzüldüm..
  5. yabancı rock-metal agırlıklı hemen hemen her tür..
  6. anathema - closer (mükemmel ve melankoli sözcüklerinin karışımı)
  7. evet lp nin türü nu-metal.. meteora albümleri çok hoş bu albümleri dışında yeni bir albümleri daha yakınlarda çıktı ama bence eskilerin yerini tutamaz..
  8. Hack_Boy

    İKİZLER BURCU

    Özelliklerin hepsini demiyim %90 ını taşıyan bir ikizler erkeği olarak burcum hakkında yapılan ikiyüzlü,yalancı vs.. yorumları şiddetle kınıyorum:P
  9. Merhaba arkadaşlar ben mert.. Foruma daha önce üye oldum ama vaktim yoktu yeni yeni aktif oluyorum.. Herkese iyi paylaşımlar..
  10. windows xp nin 'uzaktan yardım' hizmetini deneyebilirsin.. programa gerek yok..
  11. bu ve bunun gibi (we-blocker) programlarının internetle yeni tanışanlara (daha çok çocuklara) çok faydalı olduğunu düşünüyorum.. bilgiler içn tşk..
  12. açılış sayfasını değiştiren belli başlı virüsleri bilgisayarından adım adım nasıl sileceğini anlatmış arkadaş
  13. o klasik mavi ekran yani windowsun klasik çökme durumu donanımdan kaynaklanan bi problem sonucu da baş göstermiş olabilir dolayısıyla eger donanım zarar gördüyse sistem formatlansa bile saglıklı olmaz.. he bu tabiki bi varsayım arkadaşın tam olarak ne yapmış anlamadım..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.