Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

gunz

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    11
  • Katılım

  • Son Ziyaret

gunz - Başarıları

Çaylak

Çaylak (2/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. Mustafa Ağaca, eski günler geri gelmez ve zaman çok hızlı geçiyor, zaten sende çoluk çocuğa karışmışsındır artık, hayat mücadelesi geçim derdi falan gungame ile ilgin kalmamıştır, zogist serverinde birlikte oynadığımız günler çok geride kaldı, clan server işini bıraktı ama ben devam ettim, zaten taşıma suyla değirmen dönmez derler, gün olurda bu mesajı terkar görürsen ve tabi ben hala hayttaysam açık bir server var demektir. cs 1.6 zogist gungame serverde mevcut butun mapler bende var ama hepsini koyamıyorum, malum farklı bir devirdeyiz insanlarda farklılaştı bir garip ve nazlı oldular, zora sıkıntıya hiç gelemiyorlar, şu gungame zor oyundur, bu devirde kimse hiç bir şeyle mücadele etmek istemiyor, anca çal çene ve lafazanlık.
  2. Zaten Suleyman Şah turbesi benimde umurumda değil, benim asıl ağarıma giden 49 elçilik personelinin 101 gün alıkonulması, işin buraya varmasının önünü kesmek için fırsat vardı ama iyi kullanılmadı, milletler onurları için vardır ve onurları için varlığını sürdürür, elçilik işid teröristleri tarafından kuşatıldığında, ben savaşmayı emrederdim o sırada Turkiyeden uçaklar kalkar bu teröristlere haddini bildirir elçilik personelide helikopterlerle alınırdı (ben savaşmayı değil ölmeyi emrederdim) kısaca hakkını korumayı bilmezsen kimse sana saygı duymaz. Ülken için ölmesini bilmiyorsan daha ne için yaşıyorsun ama bizde ateş düştüğü yeri yakar sonra geri kalanlarda hiç önemsenmez, çoluk çacuğu ortada kalır, acı olanda budur. saygılar hocam
  3. Tezkere çıkmasına çıktı önemli olan bundan sonra ne olacağı, birde Süleyman Şah türbesi çok fazla göndeme geldi, gündemi saptırmak içinmi anlayamadım, 49 diplomatı koruyamadık, türbenin ne önemi var kime faydası olacak, şu aşamada Suriye ve Irak çok bilinmeyenli denklem haline geldi.
  4. interneti fazlasıyla kullandığım için bu habere bir kaç yerde denk geldim ve burada sizlerle paylaşayım dedim, aklıma ilk gelen soru windows 9 a ne olduğu, ben mi bir şeyleri atladım yoksa derken birde baktım durum böyle değil, bu bir pazarlama stratejisi ve birde windows 95 çağrışımı olmasın istemişler, Windos 9xx gibi Yaz aylarında istanbuldan uzak kalmayı tercih ediyorum ve başka yerlere gidiyorum, o yüzden her sene olduğu gibi desktop kasa taşıma işine bir son verdim ve yeni bir laptop aldım, dolayısıyla yeni dizüstü bilgisyar demek windows 8 işletimi demek, tabi benim gibi alışkanlıklarını değiştirmeyi sevmeyen biri için windows 8 tam bir baş ağrısı oldu, o yüzden hemen her gün Microsoft çalışanlarını rahmetle andım, ben evimde hala Windows XP kullanıyorum ve olabildiğincede kullanmaya devam edeceğim. Windows 8 in tek sevdiğim yanı video (medya) işleme özeliği oldu bunun dışında hiç bir şeyini sevemedim, bilgisayarı çok yönlü kullanan biri olarak Windows 10 tanıtım resimlerini görünce masa üstü oldu. windows 10 başlat menüsü Öncelikle mobil cihazlardaki dokunmatik özellik için tasarlanmış olan Windows 8, benim gibi bir çok kullanıcı tarafından, eleştiri ve tartışma konusu olmuş, görünen oki, her 2-3 yılda bir yenisi çıkan Microsoft'un iletim sistemlerinde olacak ve merak edilen en büyük değişiklik masa üstüne erişim olacak. Kısaca Windows 10 da kısmen eskiye dönüş var, diğer yandan Windows 8 esintileri taşıyor. Alfa sürüm çıkana kadar ufak tefek değişiklikler olacaktır bizde bekleyip göreceğiz.
  5. Kaç yıllık konu uzamış buralara kadar gelmiş, şuraya bir kaç rus bayan gelsede bazı cevapları onlardan duysaydık çok daha iyi olurdu, Turk yada Rus bayan değil ben zaten Fransız hatunları beğeniyorum, banane Rus'tan buraya gelmişse kendi ülkesindeki maddi olanaksızlıklardan gelmiştir yoksa evini ve yurdunu kim bırakıp gelmek ister.
  6. Benimde teyzemden kalan daha doğrusu ben çok küçükken teyzemin bana verdiği eski pullar var, onada zamanında eski bir kolleksiyoncu vermiş, bendeki pulların bazıları eski pulları resmeden kataloglarda var, belki fazla bir değeri yoktur ama benim için manevi değeri para ile ölçülemez, eskinin kıymetini bilme lazım.
  7. Beni seven böyle sevsin umursmazlığınıda sevmiyorum ama böyle gereksiz idoller için kendine eziyet etmeyide. Sanırım asıl sorun beğenilmek ve başkaları tarafından farkedilmek, bu belkide insanoğlu var olduğundan beri olan bir duygu ama sanırım günümüz insanı için daha fazla takıntı halinde gelmiş.
  8. Kısaca şu an istanbul dışındayım, fakat çok yakında geri döneceğim sonra evimin rahatlığında rahatça paylaşımlar yapabiliirim, burası güzel bir site, bağımsız yada amatör editörler için biçilmiş kaftan ama günümüzde toplumca okumayı hiç sevmediğimiz gibi yazmayıda sevmiyoruz, İnternette oyun oynayıp, eski dizileri sezon sezon izlemek varken, okumak yada yazmak neymiş. Kısaca hakkımda bilgi istanbul erkek yaşım fazla olduğu için gizlemeyi tercih ediyorum medeni durum: özgür.
  9. Hocam resim güzel ama biraz tarihçe falan ekleseydiniz keşke, bu şekilde paylaşım daga güzel olurdu
  10. ve işte savaş Amerikan füzeleri işid birimlerini hedef almış füzeler havalanıyor, savaşlar olmasın ama işte oluyor, ne diyeceğimi bilemiyorum ama 49 konsolosluk çalışanının kaçırılması olayınıda bir türlü hazmedemiyorum.
  11. Gün geçmiyorki dolandırıcıların aklına yeni bir yötem gelmesin, Bu tür hilekarlık olaylarına yetkilelerinde el atması gerekiyor yoksa böyle bir hileye sanırım kanabilecek çok kişi vardır.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.