Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

soon

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    11
  • Katılım

  • Son Ziyaret

soon - Başarıları

Çaylak

Çaylak (2/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

1

İçerik İtibarınız

  1. Tamam anlıyorum fakat Türkçe'de "pantolon" kullanılır orjinali yani Fransızca'sı ise "pantalon"'dur. Karıştıran kişiler muhtemelen Fransızca'sını da biliyor olmalılar. Ayrıca Gloria arkadaşımız Fransızca'sını da pantolon diye yazmış oysa "pantalon"'dur. "Vous n'êtes pas mon pantalon" gibi... Aradaki farkı bilmeyen birilerine rastlamadığım için yorum yazdım fakat yazdıktan sonra anladım ki karıştırılma ihtimali yüksek bir kelimeymiş. Bu duruma ben de ikna oldum.
  2. pantalon diyen mi var ki bu açıklamayı yapma ihtiyacı hissetmişsiniz, garip
  3. Böyle terör örgütleri tüm insanlığın başına beladır neyi referans alırsa alsın sonuçta eylemleri insanlık ile bağdaşmıyor. Bu örgütü destekleyen güçlerin amacı da bu zaten korku politikası yaymak, ortadoğuya asker sokmadan insan kıyımı yapmak kısacası yeni dünya düzenine hizmet ettikleri o kadar açık ki müslümanlık bir maske sadece ama güçlü bir maske ne yazık ki.
  4. Kudurmaz merak etme o da başkası ile takılır olur, biter. Hem işin içine kıskandırma amaçlı taktiklr,oyunlar v.s. giriyorsa o ilişki sağlam temellere dayanmıyordur. Birbirinizi çok seviyor olsaydınız ilişkinizi de kendinizi de bu kadar yıpratmazdınız. Bu sevgi değil zamanla farkına varacaksınız.
  5. Rus kızları çok güzel olduğu için değil Türk erkeklerinin çıkarlarına uygun olduğu için tercih ediliyorlar ne de olsa yabancı ve yurtdışına gitmek için iyi bir fırsat. Alman, İngiliz v.s. Türk erkeği ile kolay kolay ilgilenmez çünkü kendi ülkelerindeki erkekler daha yakışıklı ve kibar herşeyden önemlisi kültürlüdür. Böyle olunca da Türk erkekleri yabancı kategorisinde Ruslara kalıyor. Ruslar da kendi ekonomilerindeki bozukluktansa Türkiye'de yaşamayı tercih ediyor. Kısacası bu bir menfaat ilişkisi aşk falan diye bir durum söz konusu değil. Uzun yıllar Antalya'da Ruslar ile içiçe yaşadım çok güzel ve kültürlü olanları bile sadece kendi ülkesinden kaçmak için hiç beğenmediği bir Türk erkeği ile şansını deneyebiliyor. Zengin Ruslar ise böyle bir davranış sergilemiyor bu da gösteriyor ki aradaki menfaat ilişkisinden başka birşey değildir. Türk erkekleri de güzel bir kadınla evlendim diye havaya giriyor. Aynı dili de doğru düzgün konuşamadıkları için kavga da edemiyorlar. Tabi ki bu saydıklarım ortalama bir durum arada istisnalar çıkabilir.
  6. Terör örgütü kapsamında olan bir örgüt kendine herşeyi referans alabilir ve çıkarlarına göre de eğip bükebilir. Kuran'ı referans aldığını varsayalım o kendi algıladığı şekli ile yorumluyor ve ona göre hareket ediyor. Sonuçta fatura islamiyete kesilemez.
  7. @@seven kızın romanı Facebook'dan engelledi Whatsaptan sildi v.s. ile ilişki bitmez fakat 7-8 kere terk ettiğin biri bir daha dönerse o adamın kişiliğinden şüphe et bence.
  8. soon

    cosmos

    Video silinmiş nasıl konuşacağız
  9. Hangi aday çıkarsa çıksın birileri mutlaka karşı çıkacaktır fakat Ekmel Bey çok iyi bir aday umarım fikir ayrılıklarına kurban gitmez.
  10. Dönse de anlamı olmayacak ki sonuçta her an yine bırakıp gider mi endişesi ile kendinize acı çektireceksiniz. Dönen de olur dönmeyen de fakat şunu bilin ki bir kere giden mutlaka bir gün tekrar gidecektir. Nietzsche ne güzel söylemiş; Gidene kal demeyeceksin... Gidene kal demek zavallılara, Kalana git demek terbiyesizlere, Dönmeyene dön demek acizlere, Hak edene git demek asillere yakışır. Kimseye hak ettiğinden fazla değer verme...
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.