Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

H5N1

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    77
  • Katılım

  • Son Ziyaret

H5N1 - Başarıları

Meraklı

Meraklı (6/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. Bir kisiye ne kadar ve nasil sevdiginize göstermeye harfler, sözler yetmez, hep az gelir…zaman nasil yetsin o zaman, bu hayatda zaman yetmez yane. Bir saniye görebilsem, hiss edebilsem diye düsünürüz ama o saniyede ne yapabiliriz, kafamizda bir türlü diyecekler, gösterecekler var...yok yine yetersiz olacak hersey. Sevdigine kaybetdiginde hic birsey yetmiyor...hep acikda kaliyoruz. Zamanin degerini bilmek lazim...dün yaptigini zevki bugün cikaramazsin... dün yaptigin hata veya haksizligi belki dogrultamasin.
  2. Üstnot: Üzerimede yazarim. 1. Kitapsiz deme ama 2. baktim 3. yaptim bak!
  3. Saab benim favorim...her konuda...güzelikden, güvencden...birde almanyada güzel bir image e sahip. Beyin veja arkadasin alsin sana...pahalli degil...senin degerin göre az bile...seversin...göze carpan bir taksi. Clio bende begenirim...tabiki onun yeri ayri...baya yetmez bu konuda...severek al...
  4. haklisin! Bana da ne bundan sonra. HSV li olmayalim akarsu...lütfen...senin güzel gözler orali olamaz.
  5. Bugün universitede carpismisdik yarin yine carpisiriz kitaplarimizla. Dipnot: Du bist voll faszinierend !!! Ben kimin?
  6. Funda hanimi severim...beni en cok etkileyen sarkilarin birisi... Ben hep aynı ben, Bir küçük sitem Sen eğiştin sen, Yok sıcak bir ten Ağladım sana, endişe ettim Söz değil, bir tek dokunmak istedim Yalnızım şimdi ilk gece gibi Sanki kapıyı çalıp gireceksin içeri Güneşi görmez oldu gözlerim Ay ışığında seni hep özlerim Bu kadarı yetmiyor ki sevgilim, Hadi gel, yine dans edelim Neye yorsam rüyamı bilemedim Aşkı aramaktan bende vazgeçtim Olmuyor biliyorsun ki denedim Bana gel, yine dans edelim Hadi gel (son) kez dans edelim
  7. Bu Forumdaki konular hep hüzünle dolu. Sizedemi cektiren var? Herkesin kendine göre hikayesi vardir, ama... O güzel günler gecti diye üzülmeyin...o günlere görebildiginiz icin sevinin. Onunla yasabilmeseydim neleri göremezdim, nelerin tadini bilemezdim...
  8. arabada cok bir hatiralar vardir, olabilir yane. Konuya derin girmeyelim, ama ben asla arabami satmam. hayal et, düsünkü belki o sizin dügün arabasi olacak diye ölye ince inceden sevip bakiyor onu.
  9. Bu bir Chevrolet degil. Bir Daewoo yapimidir daha. Alacak oldugun araba avrupali olsun. benim favorem. (oda Gm mali aslinda ama güzel) Saab 9-3 Cabrio. http://www.saab.de/main/DE/de/index.html Showroom dan bakabilirsiniz.
  10. konusmadik, yazdik kardes... seninde mevlid kandillin mübarek olsun.
  11. herkesin önemli olan seyler ayridir... bence sen agzini kapatsan en önemlisi yaprsin... resmindeki agzini tabiki, sinek kacmasin... akarsu
  12. akarsu, cok güzel bir konu acmisin, aslinda ciddi seviyorsan ayrilmanin bir sebebi yok. Ne demisler, nerde oldugun önemli degil, kiminle önemli. Öyle birsey iste... AMA bu dünyada gercek bir sevgiye yasamak cok zor, cünkü, seninde yazdigin gibi bir cok seyleri önem veriyoruz...mecuburuzda vermeyi...malesef. akarsu, umarim senin icin en iyi yollu bulursun.
  13. Önce kendine sevebilirsen, o zaman baskasinada gercek duygularla sevebilirsin. Kiskancsiz, bekliyentisiz, utanmadan...vs. Ask var ama bunu yasayabilecek kisiler yok...cok yeteneceksiz insan var malesef. bence. Orhan Baba kanimizda var be, telefonda geregi yok...sedelina.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.