Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

KOBİM

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    3
  • Katılım

  • Son Ziyaret

KOBİM - Başarıları

Acemi

Acemi (1/14)

  • İlk İleti
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. 1987 yılından günümüze en orjinal poster arşivine sahip ESPAS SANAT EVİ Türkiye’nin en büyük baskı merkezi. http://www.ataturkposteri.com.tr/
  2. KOBİM

    Kelebekler Vadisi,Ölüdeniz

    Fethiye’ye uzaklığı 14 km olan Ölüdeniz’e çamlar arasından ve denizin mavisiyle uzanan yolu ile karşılaşarak gidiyorsunuz. Belçekız koyunun kumsalında yürüyerek Ölüdeniz’in eşsiz güzelliğini göreceksiniz. Kumdan yansıyan ışık ise turkuaz rengin güzelliğini yansıtıyor. Ölüdeniz kıyılarına kadar uzanan yeşil çam ormanları ve mavi ile morun tonlarını görebileceğiniz ılık bir deniz, uzun kumsalı ile tüm güzelliklerini göz önüne sergiliyor. Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı olan Ölüdeniz beldesi %82 oy alarak dünyada 2006 senesinde dünyanın en güzel kumsalı seçilmeye hak kazanmıştır. Turizm açısından olanakları geniş olan Ölüdeniz Likyalılar döneminde güneş ve ışık diyarı olarak adlandırılmıştır. Teke yarımadasında bulunan deniz kulağı oluşumlarından birisidir. Bir nevi gölü andıran Ölüdeniz fırtınalı günlerde Belceğiz kıyıları dalgalar çıkarken Ölüdeniz’de sadece dalgalanmalar oluşur.
  3. İş hayatınızda güzel kariyere sahip olabilmek için iyi bir üniversite okumak ve bunun yanında dünya dili olan İngilizce dilini, iyi bilmeniz gerekmektedir. Bununla birlikte tabiki başka bir dil şartı da her zaman önümüze çıkmaktadır. Ne kadar çok dil biliyorsanız o kadar iş hayatında şansınız artmaktadır. İşverenlerin bir çoğu çalışanlarının iyi derecede İngilizce bilmesini isterler. Ülkemizde yabancı dil en büyük ortak sorunladan biridir. Bu sorun genellikle öğrencilerimizin veya çalışan arkadaşlarımız konuşulanı anlayabiliyor ama cevap veremiyor olmasıdır. Yabancı bir dilin en kolay öğrenilebileceği yer, kesinlikle o dilin konuşulduğu ülke olacaktır. Çünkü bir insanın dil eğitimi alırken en iyi şekilde alabilmesi, konuşma ve okuma gibi pratiklikleri kazanabilmesi için mecbur kalması ile çok ilgilidir. Bu da kısaca “yaşayarak öğrenme” anlamına gelmektedir. İngilizce öğrenmek için ülkeleri gezmek zorunda kalmamak için Happy English With ASG Ankara İngilizce Kursu sizlere en iyi şartlarda ve koşulda eğitim vermektedir. İngilizce'yi en kısa sürede size sevdirecek ve öğretebilecek olan Arzu Sunu Gök, bugüne kadar aldığı yüksek öğrenimler, bitirdiği kurslar ve geliştirdiği yeni teknikler ile sizlere İngilizce konusunda yardımcı olacaktır. Birebir uygulamalı anlatım ve konuşma dersi veren Happy English With ASG İngilizceyi daha iyi anlamanıza yardımcı olacaktır. Ankara ingilizce Kursları arasında uygulamalı anlatımı ile büyük fark yaratan kursumuz birçok sertifika almıştır.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.