Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

dramaflow

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    9
  • Katılım

  • Son Ziyaret

dramaflow - Başarıları

Çırak

Çırak (3/14)

  • İlk İleti
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. Selam arkadaslar, 1. Site Adı? deli eden mesajlar 2. Site Adresi? www.deliedenmesajlar.com 3. Sitenin Açıklaması: Komik mesajlar, whatsapp mesajlari icerin bir site 4. Sitenin hizmet verdiği alan / dizin? eglence Neden Öneriyorsunuz Soruları: 1. Sitenin ekleme kriterlerine göre artıları nedir? eglenceli bir vakit gecirmek icin iyi bir adres 2. Sitenin ekleme kriterlerine gore eksileri nedir? sitenin pek taninmis olmamasi 3. Sizce bu sitenin diğer sitelerden (aynı alandaki) farkı nedir? Girin ve görün, türkiyede ilk. 4. Bu site size neden hitap ediyor veya neden öneriyorsunuz, açık ve net şekilde yazınız? Siteye girdigim zaman gülmekden ölüyorum. Eminim sizde hos vakit gecireceksiniz. 5. Siteyi bir cümle içinde en iyi nasıl anlatabilirsiniz. Telefon insanların elinden düşmez oldu ve artık iletişim nerdeyse sadece mesajlarla sağlanior ve bu yoğun mesajlaşma sayesinde haliyle komik, şaşırtıcı ve insanı deli edecek cinsten mesajlarda oluyor.
  2. Bir Olacağa Teslim Ettim Kendimi Öyle yenildim ki kendime Artık kimi yensem boş Öyle çaresiz bıraktım ki kendimi Bütün çareleri tüketerek Bir olacağa teslim ettim kendimi Belki her şey bu kadar basitti Belki her şey bu kadar zor Ya herkes gibi olmayı beceremedim Ya da kimse benim gibi olamadı Ekrem Ekici
  3. Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik ölüm kadar acı,sen nefes kadar önemli, canım kadar değerlisin, iyiki doğdun birtanem.
  4. dramaflow

    Ey gönül

    Gönlüm, bülbül gibi başla figana! Hâlini açıkla bütün cihana! Aşk ile meşk gizli kalmaz cihanda, Deliye dönmüştün hani ilk anda. Doymayan bir hırsa açtın kucağı, Ne yazık yıkıldı gönül ocağı. Gönül, sana ne söylesem pek azdır, Git aşk kitabına ismini yazdır! Böyle hâlin yoktur dünyada eşi, Gönül, yakmış seni, aşkın ateşi. Yârin, dertlerine deva olmuyor, Tabibin yaraya neşter vurmuyor. Hasret deryasına sokup boğdurdu, Üstelik başına bela yağdırdı. Yalvardın, yakardın, etmedi hiç kâr, Gizli sırlarını etti âşikâr. Günlerce peşinden koşup yoruldun, Hicran ateşiyle yanıp kavruldun. Nasıl çile çektin, gündüz ve gece, Gel ey gönül, hani nedir netice? Her maceranı yaz kitaba tek tek, Okunsun, dinlensin kıyamete dek. Sevgi hazinesi gizli kalmasın! Öyle yaz ki kimse kusur bulmasın! İçinde çeşitli konu olmalı, Okuyanlar bundan ibret almalı. Mecazi bir aşktır, kapılma hisse! Hakikat ehli de almalı hisse. Herkes bundan alsın neyse nasibi, Hayırla yâd etsin âşık garibi. Ey gönül her sözün etkili olsun, Okuyanın gözü yaş ile dolsun. Sevgiyi bilmeyen aşka boyansın! Gaflette olanlar, bilip uyansın! Aşkını işiten, hayrette kalsın! Tefekküre dalsın, payını alsın! Ayrılık derdine, düçar olanlar, Bunu hep okusun, naçar kalanlar. Oğlu, kızı ölen bir baba-ana, Teselli bulsunlar bununla cana. İrfan ehli olmak bakmazmış yaşa, Ancak bunu ehli eder temaşa.
  5. Canlar feda yoluna, Bu can kaygısı değil. Sen can gereksin bana, Cihan kaygısı değil. Canlar içinde cansın, Bize iki cihansın, Hem din ile imansın, İman kaygısı değil. Yaramı yuyup sildim, Yaram kimdendir bildim, Bendeki yâr kaygısı, Yaram kaygısı değil. Derman ola mı bana, Derdim benim kim ona, Dertli varayım sana, Derman kaygısı değil. Ummanlara dalmışım, İnci mercan bulmuşum, Cevher olup gelmişim, Umman kaygısı değil. Dendi Yunus Emre’ye, Kervan yok sen nereye? Ben eriştim menzile, Kervan kaygısı değil.
  6. dramaflow

    Allah sevgisi

    Derdim çoktur, inliyorum, Dostlarımı ünlüyorum, Ben kendimi dinliyorum, Kimse dilim bilmez benim. Konuştuğum kuş dilidir, Öz vatanım dost ilidir, Topladığım dost gülüdür, Asla gülüm solmaz benim. Dostum bana gelsin demiş, Şu kadehi alsın demiş, Kadehte ne varsa içtim, Artık gönlüm ölmez benim. Hem zahirde, hem bâtında, Noksan olmaz sanatında, Bildim artık Hak katında, Sözüm geri kalmaz benim. Buldum artık sonsuz hayrı, Yunus olmaz ondan gayrı, Bir zerrece Hak’tan ayrı, Gözüm bir şey görmez benim.
  7. Paylasim icin tesekkür ediyorum, gercekten faydali oldu.
  8. selam arkadaslar, artik bende sizdenim
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.