Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

pach of neo

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    549
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • Lider Olduğu Günler

    2

pach of neo son kazandığı tarih 27 Nisan 2013

pach of neo en çok beğeni kazanandı!

5 Takip eden

pach of neo Hakkında

  • Doğum Günü 01-01-1977

Diğer Bilgiler

  • MSN
  • Website URL
    https://www.youtube.com/channel/UCJp4N0awyREvAI1QFbYfI4Q

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek
  • Yer
    istanbul
  • İlgi Alanları
    twitter:pachofneo eski basketbol [email protected]

En Son Profil Ziyaretçileri

6.165 profil görüntüsü

pach of neo - Başarıları

Yetkin

Yetkin (10/14)

  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde
  • İçerik Başlatan
  • İlk İleti

Son Rozetler

39

İçerik İtibarınız

  1. kuranda ayetin ayeti iptal ettigini anlatan ayetler var. islama göre allah bir karar vermişse daha sonra bunu değiştiremez çünkü o karar zamanın ve mekanın dışında verilmiştir . bizlerde zamanın içinde yaşıyoruz...bu mantık hatası olur. mantık böyle kurulmaz işte bu yuzden inanmıyoruz ispatlıyoruz ama işinize gelmıyor.
  2. Araf suresi, 7/179: "Andolsun ki, cinlerden ve insanlardan birçoğunu cehennem için yarattık. Onların kalbleri vardır, fakat onunla gerçeği anlamazlar. Gözleri vardır, fakat onlarla görmezler. Kulakları vardır, fakat onlarla işitmezler. İşte bunlar hayvanlar gibidirler. Hatta daha da aşağıdırlar. Bunlar da gafillerin ta kendileridir." ne? diyor ayette biz cinleri ve bazı insanları dikkat ettınmı? bazı insanları cehennem için yarattık diyor. özgür irade gerçekten olsaydı . cehennem içn bir insan yaratılmazdı. bu en büyük çelikiyi görmemek için kör olmak gerek . bu bir. ikincisi ise şeytanı önce melek yaratan fakat ademe secde etmediği için onu cin yapan allahtır böyle birşey olabiilrmı? yahu? bir melek nasıl? cin olur ozaman bir insanda cin olabilir yada melek olabilir. bu mantıkla öyle değilmi? işin asıl trajı komık yanı allah özgür irade vermedıgı şeytanı yaratmasıdır. ve ademe secde atmedıgı için cenetten kovmasıdır. reezalet yahuu özgür iradenın varolması için önce böyle bir dünyada yaşamak gerekmezmı? ayrıca birde sınavda olman için ne? iyi nede? kötü yaratılmamaman gerekmezmı? sen daha sonra özgür iredenle karar verıceksın zaten iyi yada kötü olucaksın. ama şeytanın ve cinlerın böyle bir hakı yokkı böyle bir hak verilmemişkı. burada cinlerın ve şeytanın ve bazı insanların özgür iradesı olmadığını çok net ispatladık. bu yüzden senıde ateizme davet ediyorum. ama ben böyle memnunum cahilik ve yobazık hoşuma gidiyor diyorsan yapıcak birşey yok. koskoca alalh bir sınav yapıcaksa ben bazı kullarımı cehennem için yarattım diyemezsın. tanrı bile olsan bunu diyemzsın mantık hatası olur. tanrı olmanın ne? dinsel nede? biilmsel bir anlamı olmaz.
  3. muhammedin katırla miraca yükselip alalhın yanına gitmesi yanı hemde katırla uzay gemısiyle değil. Katırla uzayda nefes alması size normal geliyor ama evrım siz dincilere ispatlandığı halde garip geliyor. Burada asıl garip olan uzayda nefes almaktır aşırı basınctan önce damarların patlar daha sonrada akcigerlerın patlar onundada kafatasın çatlar ve paramparca olur.. uzayda nefes almak imkansızdır.. bu imkansızdır ispatlanmıştır. Bir insan uzayda nefes alamaz akcıgerlerı olan her canlı uzayda basınctan ve havasızlıktan kokunç biçimde ölür. Koskoca Allahın sözüne bakın mahoo uzayda nefes alıyor alalhın bir hikmeti bizde yedık öylemı? Çok yazık akıl uçunca neler? Oluyor görüyoruz.
  4. kurbaganın bacakları suda çıkıyor zaten. bacakları olmasa zaten karaya nasıl? çıkıcak? bir mantığın var. suda hem solungaç hemde akcıgerı olan bir sürü canlı var. bunlar suda yasıyor. çünku asıl evrımı suda baslamıştır. hiç kara parcası olmasa bile yine akcıgerlerı olucaktı. akcigerlerın oluşması için kara parcasına gerek yok. belkı bunu birgun anlarsın.
  5. kurbaga olması için karamı? lazım kurbaga zaten suda yasıyan canlı türüdür. ergenleşınce solungacları körelmez bu çok büyük bir yalan dincilerın yalanı bu öyle olsa suda nasıl? nefes alıcak hiç düşündünmü? eregenleşınce ekcigerlerı ewrımlesır ve karadada yasar ama genelde kurbagalar suda yasar bunun nedenıde solungaclarının yaşam için daha uygun olduğu gerçegıdır. ve derılerınınde ama bir insanda solungac olsa yinede suda fazla kalamaz derilerı büzülür. ve bagısıklık sistemı ço kzayıflar. ama kurbagalar çok özeldir. tüm donanıma sahiptır suda günlerce hatta aylarca kalabiilr.
  6. İribaşın, balıklar gibi dişleri vardır, oysa erginleşmiş kurbağanın hiç dişi yoktur! Solunum da, tıpkı balıktaki gibi, suyun ağızdan girip solungaçlardan çıkışıyla olur. Yirminci günden sonra önce arka, ardından ön bacakların meydana geldiği ve geliştiği görülür. kurbagaların evrımını tamamlaması için kara gerekmıyorkı azızım . kurbagalar hem karada hemde suda yaşıyan canlılardır. bacaklarının çıkması için kara gerekmıyor. zaten iribaş olunca bacakları çıkmış oluyor ama hala suda yaşıyor. çünku sistematık olarak ergen kurbaga olunca zaten karada fazla kalmıyor o zaten suda yaşıyan bir canlıdır. su onun asıl evıdır. sen hiç ağaçta yasıyan kurbaga gördunmu? kıtalar 3ce bese parcalanmadı zaten her yer okyanustu bu sular alttakı sıcak tabakanın suyu emmesıyle karalar meydana geldı. sen benım yazıklarımı okumuyormusun? git arastır ben o kaynakları yazanlardan biriyim zaten.. tabı okyanuslarda evrımleşıcek sular çekılıncede tatlı sular meydana gelmeye basladığındada tatlı sularda yasamlarını ve evrımını devam ettırmıştır. şimdi neden? tuzlu suda kurbaga yok dersen. bununda cevabı var. biz kurbaganın ortak atalarının karalar parcalanmadı toprak suyu emmeye başlayınca daglar oluştu yüksek yerler böyle oluştu. kütle çekımınden kaynaklanan çekım kuvvetı alçak ve yüksel yerler oluşturdu . yüksek yerler kara parcası oldu alçak yerlerde okyanus ve tatlı sular oluştu. daha sonrada bitkiler ve agaclar oluşmaya basladı. bu herşey evrımdır ve bu evrım hala devam ediyor. 4 milyar yıldır. kurbagalar balıklardan evrımleşmedı balıkların ortak atalarından evrımleştı. daha bunu bilmıyorsun birde kafiyelı yazmıyorsun sacma sapan mantık kuruyorsun merak etme sana tek tek herşeyi göstericem fazlasıyla tatmın olucaksın. kımlometrelerce uzaga gitmıyorsun zaten her yer okyanus şunu bi anlasan yazmayıda bırakıcaksın. haklı olduğumu sende anlıyacaksın kardeşım. okyanuslarda evrımleştıgını ve daha sonrada evrımmını tamamlayıp tatlı suda yasamaya basladığını anlatıyoruz umarım bunu anlamışsındır. kurbaganın ortak atalarının son hale gelmesı milyararca yıl sürmüştür kurbaga sadece bir örnektır yüzlerce çesıt kurbaga türüvar bunlar evrımleşmesı okyanuslarda basladı çogu turunse neslı tükenmıştır .. okyanusta evrımleşen kurbaga ile tatlı suda evrımeşen kurbaganın ortak atasıdır aynı tür değildir. kardeşimm ögren şunu artık. tabıkı ewrım süreclerı ve ewrım zamanları ve ewrım yerlerı tatlı su tuzlu su farklı olucak .
  7. aferın sana küresel ısınma ile nasıl? bagdastırdın bravo kardeşım. geçiçek bunların akıl ve mantık kavramlarını empoze etmeye başladıgında abaküştekı diger olasıkları bile sentezlıyecksın. sana önce isaptın ne? olduğunu ögretmemız gerekıcek az önce ispatladım zaten . kuresel ısınma ile fazla bir küçülme olmaz. milyarlarca yıldır. sen yasadınmı? pekı bunun için bilmselllık gerekıyor. toprak analızı gerekıyor bazı kıllı olmayan balcıksız topraklar suyu emer ve su topragın altına iner işte sana ispat şimdi oturdugun evı 500 metre kaz bakım ne? çkıcak küresel ısınma son 100 yıldır var. ben milyarlarca yıldan bahsediyorum kendıne gel biraz ..
  8. çok basit sevgili kardeşım hemde çok basit lise 1 cografya dersı gibi aynen benım yaşadığım yerde bir gol vardı iç kurbaga dolu. ne? oldu biliyormusun? teknık olarak anlatırsam senın kafa almıyor. ama çok basit anlatıcam.bak şimdi 30 yıl önce bu göl 5 metre daha genıştı. ve derınlıdıgıde 3 metre daha fazlaydı. bunu ispatladılar. ölçtüler biçtiler zaten ispata gerek yok gözlerın sağlamsa sen bile farkedersın. bu küçülmeyı bir düşünsene 30 yılda 3 metre milyarlarca yılda kaç metre olur. al sana en saglam ispat . bir dere yada bir baraj varsa yaşadığın yerde bunu bir uzmana danış benım dedıklerımı sana aynen diyecektır kardeşım. senın anlıyacagın kardeşım 3 milyar yıl önce hiç kara parcası yoktu heryer okyanustu ...
  9. gözlerınde bir sorunmu? var . kurbagaların nasıl? tuzlu sudan tatlı suya geldiğini sana anlatıyorum. okyanuslarla baglantısı olmuyan akarsu ve nehırler zamanında birleşıktı işte ö dö nemdede tuzlu sudan tatlı suya gecış oldu. sonrada bu nehırer kurudu . ama içnde hala kurbagalar vardı. şimdi? anladınmı? eger anladıysan bu yılkı nobel ödülü senındır
  10. güzel kardeşım ben ondan bahsetmıyorum sen hala anlamadın. Kurbağaların atası Ventastega, Gerobatrachus, Triadobatrachus , Prosalirus gibi hayvanlar sırası ile 365 ,290 ,250 ve 190 milyon yıl öncesinde yasamıs zaten ben ilk zaman gittim farkındaysan ilk caga milyarlarca yıl öncesıne o zaman derler ve akarsular yoktu sanıırm cografya bilgınde zayıf :))) hahaha çok basit bunacevap verdım zaten ama sen görmedın sanırım olsun önemli değil . tatlı su zamanla oluştu milyonlarca yıl öncede tatlı su ile tuzlu birleştigı yerler var işte yerlerdende kurbagalar tuzlu sudan tatlı suya geçış yapmıştır.. kardeşım.
  11. güzel kardeşım bilgın yoksa devam etmıyelım. bu konu çok uzar gider senı uyarım. bilgın varmı? ben bu konularda uzmanımdır. sana her şekılde her ortamda her kosulda ister deneysel bazda ister konu bazında ister somut bazda olsun ispatlarım. hiç sorun değil.. bir konuda yanı fikirdeyız oda insanın evrımı imkansızdır. bunu acıklamak çok uzun surer. ama sen hayvanların ewrım gecırmedıgını söylersen bilime ve biyolojıye hakaret etmiş olursun. ben sana detaylı sekılde zaten ispatladım . farklı yöntermlerde ispatlamak kolay. bana gerek bile yok bilm dunyasında ispatlanmış olan bir suru türler var . kaynaklar var kardeşım.
  12. tatlı su tuzlu su olayı değil diyorsun karadamı? yetişti bu hayvan :))) ben cevap verdıgımı zannetmıyorum aksıne sana en mantıklı cevapları veriyorum. kardeşım. ama sen kafanda islam göre yorum yapıyorsun. oldumu? şimdi bu konu biyolojı ve bilmsellık içerır aklınız bu konuyu almıyorsa yapıcak birşey yok daha zekı biri gelır onunla devam ederız. sen kurbaganın evrımı bilmiyorsun dogal olarakta cevap verdıgını sanıyorsun. azıcık biyolojı ve bilmsellık ögrenseydın . sende benım gibi düşünürdun. çok basit bir konu bu kardeşım ilk kurbaga diye birşey soz konusu değil kurbaganın ataları dedıklerıde kurbaganın evrımleşmış hali zaten. ben sana ilk kurnbaganın ataları olan tek hüçrelı alglerlerden ve su yosunlarından bahsettım. siz olayı hiç anlamamışsın. kardeşım. ilk dönemde milyarlara yıl önce sadece tuzlu su vardı yanı okyanuslar vardı ve bu dönemdede kurbaganın ataları olan su yosunları ve tek hucrelı bakterıler ve yumusakcalar sınıfından olan su hayvanları yasıyordu işte bu türler milyarlarca yıl ewrımleserek kurbaga denılen çok hucrelı ve omurgalı canlıyı oluşturdular.
  13. sevgili radya kadınlar aslında tanrıça olur. ve tanrılar tanrıçalara taparlar. çünkü tanrıçalar daha üstün varlıklardır. hayatın anlamı .. olucaksa ve ben tanrı olucaksam ve tanrıçada bana aşık olucaksa bende ona taparım bundanda onur ve gurur duyarım.. hiç.. süphen olmasın saygıdeğer radya . bu dünyada olmasa bile bir gün olucagına inanıyorum..
  14. SONUNDA  SONSUZA DEK YAŞAMAK VE ÖLMEMEK  İÇİN BİR NEDEN? BULDUM  ADIDA KARŞILIKLI GERÇEK VE ÖLÜMSÜZ  AŞK. 

  15. işte bu yüzden tanrı olmak istiyorum sevgili radya çünkü ben herşeyin sınırsız olmasını istiyorum aşkın saygının sevginin umutların... umutlarımı ve hayallerimi hayal olmaktan cıkaran beni güçlü hale getiren ne? biliyormusun? enerjiyi sınırsız kullanmak tanrıyada bu yakışırdı... hayallerin. amaçların, arzuların içndeki mystıc enerjinin aklının ve ruhunun hatta ve hatta imkansızın bile imkanlı olmasını istiyorum. bilgeliğin ve gizemli olmanın aklını istiyorum. bu gece bende yine tanrıyı düşünücem. ve ona tanrı olmak istediğimi tekrar anlatıcam ve oda her zamanki susmayı tercih edicektir... önemli olan erkek yada kadın olmak değildir. asıl. önemli olan her iki türünde saygıyı hak ettiğini anlıyabilmekti. sevgili radya hanım. sanıırm bunuda tanrıya hatırlatmamaız gerekicek..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.