Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

kitapdunyasi

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    3
  • Katılım

  • Son Ziyaret

kitapdunyasi - Başarıları

Acemi

Acemi (1/14)

  • İlk İleti
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. Annesiz büyümüş bir adamın annesiyle yüzleşmek için İtalya'ya doğru çıktığı yolculukta aileyle, anne sevgisiyle, dostlukla ve aşkla yüzleşmesine tanık olduğumuz roman bana göre oldukça merak uyandıran bir dile sahip. Bir adamın katılaşmış kalbinin ve kendini korumak için oluşturduğu kalelerinin teker teker yıkılışına şahit olurken, bir kadının o kalbe hiç dokunmadan sadece varlığı ve olduğu kişi olarak nasıl nüfus ettiğine tanık olmak okurken sizi duygudan duyguya sürüklüyor. Karakterin annesiyle yüzleşmesi ve onun hikayesini dinlemeye başladığı anlarda göz yaşlarınızı tutmakta zorlanacaksınız. Ve yine karakterin kocaman bir İtalyan ailesinin içinde bunları yaşıyor oluşu okurken size büyük bir keyif verecek. Duygu Özlem Yücel'in Dengesiz Bir Aşkın Anatomisi kitabını okuduktan sonra yeni çıkacak kitabını heyecanla bekliyordum ki Her Son Bir Başlangıçtır beni hayal kırıklığına uğratmadı, hatta oldukça etkiledi diyebilrim. Sizi apayrı diyarlara götürüp Toskana'nın ortasında duygudan duyguya savuracağına emin olun.
  2. Aşkın en sürükleyici ve heyecan verici halini okurken zaman zaman şaşıracak bazen oldukça eğlenecek ve kimi zaman gözyaşlarınıza hakim olamayacaksınız. Çünkü bu kitap duygularımızın en derinlerine girip onları bize hatırlatıyor. Bize; insan olmayı, aşık olmayı, birinin karşısında sadece kendimiz olabilmeyi hatırlatırken samimiyetiyle okuyucuyu alıp götürüyor. Kalemin akıcılığı, duyguların heybetine karışınca ortaya oldukça naif ama tanıtımda dediği gibi bir o kadar fırtınalı bir aşk hikayesi çıkıyor.
  3. Büyülü bir aşk ve sırlarla dolu bir ikili delilikler hikayesi… Soluksuzca okuyacağınız ve kalplere iz bırakacak modern bir aşk masalı! Aslı ve Can, hesapsızca yaşanacak bir serüvenin birbirlerinden habersiz kahramanıyken hayat onları bir araya getirdi ve aşkın her hali onların bedeninde can buldu. Tesadüflerin gizemi onları fırtınasına katarken, büyük sır büyülü bir girdap gibi onları an be an içine çekiyordu. Ve onlar her şeyden habersiz, pervasız aşklarının girdabında savruluyordu… Dengesizlik, heyecan, mutluluk, karmaşa, bilinmezlik, sessizlik, kahkaha ve gözyaşı… Tüm duyguların harmanlandığı, durdurulamaz bir heyecan ve bu heyecan denizinin içinde savrulan iki umarsız aşık… Hayatı değiştiren anlar; bir bakış, bir gülüş, bir dokunuş, bir kavuşma ya da bir yok oluş ve akıllara kazınan tek bir soru; “Neden?” Bir aşk hem bu kadar gerçek hem bu kadar sırlarla dolu olabilir mi? Bir aşk hem bu kadar yakın hem bu kadar mesafeli yaşanabilir mi? … Çünkü onlar için aşk; bir vardı, bir yoktu! “Ona kavuşmak istediğim kadar hayatımdan çekip gitsin istedim. Ona bağlanmak istediğim kadar hislerimin heybetinden kaçtım. Ve onu sevdiğim kadar ondan nefret ettim!”
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.