Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

sultanselim

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    11
  • Katılım

  • Son Ziyaret

sultanselim - Başarıları

Çaylak

Çaylak (2/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. Selam arkadaslar paysafecard gibi yeni bir online ödeme sekli cikmis.Bununla ilgili merak ettiklerim var. Biraz arastirdim kredi kartina falan gerek olmadan bir cok internet servisinde ödemeleri bununla yapabiliyormus. Internet sitesine girdim baktim simdilik online oyun servisleri, bazi arkadaslik siteleri, turkcell europe ve bazi premium dosya indirme sitelerindeki premium üyelikleri satin almak icin kullaniliyormus. Deneyen, tecrübe eden, Görüsü olan varmi?
  2. Selam. Cok eglenceli bir seydir fakat Acayip yaratici olmak ve sanatci ruhlu olmak gerekir. Sektörde baya aranan elemanlardir. Ama türkiyede rekabet cok fazladir. Alaninizda baya iyi olmaniza ragmen de ödenen fiyatlar o kadar iyi degildir. görüsürüz.
  3. Paylasim icin tesekkürler abi yani baya eglenceli bi sey bence bu ses degistirme olayi.Link icinde tesekürler calisiyor. Denedim ve baya memnun kaldim. Cok Saol.
  4. Selam Valla ben buna 2 ay öncesinde inanan bi adam degildim ama sonradan bi kac haber okudum da endiselendim yani. Fabeook halka acildiktan sonra gerekli yatirimi yapmadi topladigi paralarla. Hakkini vermedi yani dogal olarak yatirimci da gelecek göremedi. Hisseler düsmeye basladi. Bakalim ben bununla birlikte Facebook un buna bir cevap verecegini düsünüyorum. Yeni bir modul yada cok orjinal bir sey yapmasi lazim hem marka degeri hem de piyasasi icin. Bakalim ne olacak. Görüsürüz.
  5. Selam valla ben insanin herseyi yapabilme özgürlügü olmasini isterdim. Kendim icinde bunu isterim. Para ile falan alakali hazircilik degil. Mesela ispanya da egitime mi devam etmek istiyorum vize falan gerek olmasa direk gitsem, basaramazsam da dönsem. Kimsede niye gittin niye döndün demese. Özgür olsam ya. Görüsürüz.
  6. Selam Valla ben Ingilterede dil okulu tavsiye etmeyenlerdenim sinava falan haztirlanacaksiniz Toefl veya ielts gibi hic tavsiye etmem cünkü o sinavlar tamamen mekanik o sinavlari gecmek icin gececek kadar bilmeniz yeterli. Bence herhangi bir avrupa ülkesine tatile gidin 15 günde yapacaginiz pratik hem daha ekonomik hemde tatil niyetine olur. BEnce daha yararli olur. Bir de ingiliz aksani ile ugrasmaniza gerek kalmaz. Görüsürüz.
  7. Selam Bu diziyi cok tuttum devamli izliyorum ama Orcun baska.Daha önce o cocugu aksanatta seylerin seklinde izlemistim. Gecenlerde de büyük ev ablukada diye bir gruplari oldugunu ogrendim. Dinlemenizi tavsive ederim adamlar bana cok enteresan geldi.
  8. Bende katilioyrum bu görüse ultrabook yada baska bir marka onu bilmem ama su bir gercek ki hala alisamadik tabletlere. Öte yandan kullanislida degilller ayrica tamam film izlemek, internete girmek tamam ama insan biraz daha fazla seye ihtiyac duydugunda tabletler cok yetersiz kaliyor bence.
  9. Kullanip bakan varmi alamyi düsünüyorum ama pil ömrü ile ilegili sorun var kafamda, bide gercekten iphone kalitesine yetistigi söyleniyor. Deneyen varsa deneyimlerini paylasabilir mi?
  10. Daha hidrojenliler piyasaya cikmadan bunlar suluyu cikardi. temiz enerjiye insanlar yavas yavas alisacak fakat satis icin daha cok calisma ve modifiye lazim.
  11. Bence hala alman arabalari daha iyi türkiye kosullari icin. Ikisine de bindim civic kesin daha cekici geliyor ilk bakista ama bi araba alirken herseyiyle düsünmeni öneririm mesela satis sonrasi destek, 2. el piyasasi bence bunlarda etkili olmali kararinda.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.