Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

seo-optimizator

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    3
  • Katılım

  • Son Ziyaret

seo-optimizator - Başarıları

Acemi

Acemi (1/14)

  • İlk İleti
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. Web hosting diye aratınca ,daha fazla alan vs var. Şirket sorumlusunu web hosting, windows hosting veya site hosting yazıp googlede aratmasını tavsiye ediyorum. Çünkü, bu alana email kutularıda dahil oluyor. Resimli, pdf'li emaillerde kutular hemen dolar. Tekrar foruma login olunca belki paketlerde düzelme yapılır. Saygılarımla.
  2. Merhaba, Aşağıda googleye sevimli-frindly gelen 3 adet web sitesi göreceksiniz. -http://www.google.com/intl/tr/websiteoptimizer/jigsaw.html- Özellikle bu sitedeki, java ile yapılmış pencere vs ilgileniyorum. Bu tür tasarımlar yapabilirmisniz? Hangi programları kulannamasını çok iyi derece biliyorsunuz? Mümkünse referanslarınızı görmek isterim? saygılar.
  3. Herkese Merhaba, Google webmaster tols heryere maalesef ulaşılamıyor. Ancak o konu başlığında arama yaptırabilirseniz bazı bilgilere ulaşabiliyorsunuz. İlk tıklanacak yer; Google Account Daha sonra "başarı öykülerini tıklayınca" aşağıdaki 3 siteden birini göreceksiniz. Bu websitesini seçmemin nedeni, içerisinde java ile yapılmış, tıklayınca pencere içinde o ürünün açıklamalarının olmasıdır. Ayrıca 2. en önemli nokta ise website tasarım şeklidir. Tabiki bunlar 55-70 USD arası paralı templatelerdir. Buradaki amaç ziyaretçi-müşterinin websitesinden çok çabuk çıkmaması üzerine kurulu ve albenisi olan web site tasarım örneği olmasıdır. Bu tasarımcının can alıcı noktasıdır. Hem websitesi hızlı açılacak, içinde albenisi olan, slideshow vs olacak ve ziyaretçi-müşteri websitesini çok çabuk terk etmeyecek.... Gelelim başlıkta söylediğimiz "google neden statik site sever" sözünün açıklamasına...En büyük nedenlerden biri, dinamik sitelerdeki "link" sisteminin karışıklığı EN BUYUK sebeplerden birisidir. Yurt dışındaki çoğu download sitesi bu nedenle statik sayfalar kullanır. Diğer 2. enbüyük özellikte ticari ve busines sitelerde konu-izahat ve zenginliği, ürün açıklamaları gibi ÇOOOK önemli hususun yapılamaması. Bunun eksikliğini, çok ürünü olupda php veya asp gibi dinamik site yaptıranlar, sitelerinin çoğu katagoriye girmekte zorlanmaları veya arka sayfada yayınlandıklarında anlayacaklardır. Bilgilerinize.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.