Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

matbaaweb_com

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    12
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Belirtmemiş

matbaaweb_com - Başarıları

Çaylak

Çaylak (2/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. 1. Site Adı? matbaaweb.com 2. Site Adresi? (Örnek: http://www.turkish-media.com ) http://www.matbaaweb.com 3. Sitenin Açıklaması (Sitenin kendi açıklaması sizin değil) Matbaa ile ilişkili konular yer almaktadır. Firmalar, kampanyalar, matbaa tv, ilanlar, matbaa forum, teknik bilgiler gibi bölümlerden oluşmaktadır. 4. Sitenin hizmet verdiği alan / dizin? Portal Neden Öneriyorsunuz Soruları: 1. Sitenin ekleme kriterlerine göre artıları nedir? Matbaa/Baskı ile ilişkili tüm konuları bünyesinde topluyor. Hızla büyüyor. Etkileyici bir tasarıma sahip. Forum bölümü sayesinde kullanıcı odaklı olmayı da hedeflemiş. 2. Sitenin ekleme kriterlerine gore eksileri nedir? Yeni olduğu için içeriğinin yeterli olgunluğa henüz ulaşmamış olması 3. Sizce bu sitenin diğer sitelerden (aynı alandaki) farkı nedir? 1. soruya verdiğim cevaplar bu sorunun da cevabıdır. 4. Bu site size neden hitap ediyor veya neden öneriyorsunuz, açık ve net şekilde yazınız? 6 yılı aşkın süredir matbaa/baskı/reklam sektörü içerisnde çalışan, bu sektörle ilişkili kişi ve kurumların ihtiyacı olan ve böylesine yeterli bir site olmadığını bilen biri olarak bu siteyi kurmaya ve tanıtmaya karar verdim. 5. Siteyi bir cümle içinde en iyi nasıl anlatabilirsiniz. Matbaa/Baskı/Reklam ile ilişkili reklam/bilgi/yardım merkezi.
  2. www.matbaaweb.com Matbaa ile ilişkili konular yer almaktadır. Firmalar, kampanyalar, matbaa tv, ilanlar, matbaa forum, teknik bilgiler gibi bölümlerden oluşmaktadır.
  3. Ama çocuklar çok zeki. Böyle bir şeye çok gerek yok bence Biz gözümüzde büyüttükçe onlar daha fazla büyütüyor.
  4. Adobe Photoshop programıyla yapabilirsiniz. Birçok düzenleme bölümleri mevcuttur. Bahsettiğiniz özellikleri bu brogramla istediğiniz şekilde oluşturabilirsiniz.
  5. Maalesef program çok başarılı sayılmaz. Bazı çevirmeleri yapamıyor ve bu durum dosyanın çalışmamasını sağlıyor. Fakat programı geliştiriliyor. Tavsiye edilir bir programdır. Teşekkürler.
  6. Bu konunun cevaplarından biri "çevre edinmek" İnsanlar bildikleri, gördükleri, güvendikleri insanlarla çalışmak ister. Birbirinize nazınız geçmesi lazım. Çünkü bu bir sanat; memur işi değil.
  7. 6 yıldır reklam sektöründe çalışan ve Reklam Sanat Yönetmeni olarak acizane tavsiyem ne olayim sorusuna cevap arayarak değil içinizdeki cevheri keşfetmeye çalışarak sonuca ulaşmaya çalışın. Bazı meslekler sizi çok etkiliyor ya da o konularda yeteneğiniz olduğunu düşünebilirsiniz ama dikkat edin bu durum ömrünüzün sonuna kadar bu şekilde sürebilir mi? Perdenin arkasında olan ve görünmeyen durumları tespit etmek için o mesleği icra edenlerle dosthane bir şekilde sohbet edin. Negatif yönlerini kısmen öğrendikten sonra "evet, dikenleri kabülümdür." diyebileceğiniz bir mesleğin peşinde koşun. Belki de siz hepimizin gururu bir siyasetçi olabilirsiniz.
  8. Bu isteğiniz için Photoshop programını kullanabilirsiniz. Görseli düzenlemeye çalışan birçok ayar menüsü bulunmaktadır.
  9. Sorununuzu biraz daha detaylı açıklarsanız yardımcı olmaya çalışalım. Çekerken mi çektikten sonra mı sorun yaşıyorsunuz?
  10. Tanıtım videosu konusunu biraz daha detaylı açıklar mısınız? Örneğin kamera ile çekim yapıyor musunuz ve fiyatlandırmayı neye göre, nasıl yapıyorsunuz? Teşekkürler
  11. Bu konuda maalesef bazı kavram karışıklıkları var. Temel olarak üç durum söz konusu; 1-Grafiker 2-Grafik Tasarımcısı 3-Reklam Sanat Yönetmeni ya da Reklam Müdürü
  12. Merhaba, İsteğiniz devam ediyorsa yardımcı olmak isterim. Bir logo hazırlamışsınız, elinize sağlık fakat birazcık basit kalmış. Konu ile anlamlı ve sanatsal bir logo çalışması yapmak isterim. Bana isterseniz özelden ulaşın.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.