Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

chromeys

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    5
  • Katılım

  • Son Ziyaret

chromeys - Başarıları

Acemi

Acemi (1/14)

  • İlk İleti
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. Ünlülere Bıçak Fırlatma oyununda en çok sevilen sanatçılar, oyuncular ve oyun kahramanları yer alıyor. Bıçak tahtasına yerleştirilmiş olan ünlülerden birini ve atışı yapacağınız kişiyide seçerek oyuna başlayın. Tahtaya bağlanan ünlünün yanındaki puanlara bıçakları isabet ettirmelisiniz. Tahta en başta yavaş gideceği için işiniz daha kolay olacaktır. bıçağı puanlara atıyorum derken ünlü sanatçıları öldürmeyin Ünlülerin canının ne kadar kaldığını sağ üstten görebilirsiniz.
  2. OYUNUN TANITIMI Transformice Çılgın Fareler , oynayan herkezin bir fareyi kontrol ettiği online oyundur. Oyundaki amacımız genel engelleri aşarak mümkün olduğu kadar hızlı bir şekilde peyniri alıp yuvadan içeri girmektir. Tabiiki bu o kadar kolay değil, önünüze birçok engel çıkacak ve siz bu engelleri aşarak hedefinize ulaşacak ve peynirinizi alıp yuvanıza götüreceksiniz. Sizinle beraber aynı odada bulunan diğer farelerin hepsi size karşı bir rakiptir. Hangi fare peyniri daha çabuk yuvasına götürürse o turda en başarılı olan o faredir. Oyundaki başarılara göre her turda otomatik olarak bir lider fare atanır. Puan tablosunda 1.olan lider olur. Lider fareye şaman denilir. Lider farenin görevi diğer farelerin peynire ve yuvaya ulaşmalarını sağlamaktır. Her şaman bölüm icinde kaç kişi bitirirse o kadar puan alır. Lider fareye bu sebebten ötürü verilen bir takım özel güçler vardır, ve bu güçleri kullanarak sizi yuvanıza ulaştırabilir. NASIL OYNANIR ? Oyun ok tuşları ile oynanmaktadır. Sağ tuşu sağa doğru, sol tuşu sola doğru yol aldırır. Yukarı tuşu zıplamanızı, aşağı tuşu ise eğilmenizi sağlamaktadır. http://www.transformice.biz/
  3. Çok güzel ve macera dolu bir simpson oyunuyla karşı karşıyasınız. Simpson Kaykay yapabilmek için sizin yardımınıza ihtiyacı var. Yön tuşlarını kullanarak ilerleyin ve Space tuşuyla zıplayarak evlerin, bankların ve köprülerin üzerlerinden atlayarak, önünüze çıkacak olan kahverengi ve yeşil şekerleri toplayın. En güzel simpson oyunları oynamak için alttaki linki kullanın. http://games.ea.com/simpsons/
  4. Mortal combat 5 uzun zamandan bu yana devam eden mortal kombat serisinin son oyunu olarak şu günlerde karşımızda. Değişik yeteneklere sahip bay, kadın karışık dövüşçüler birbirleriyle kıyasıya mücadele ederek zafere ulaşma gayretine girecekler. ücretsiz oyun indirmek isteyenler için kaçırılmaz bir fırsat olacaktır. Mortal combat 5 indirip dövüşe başlamış olmadan evvela şahsınıza bir karakter seçerek sırayla raundlara başlıyorsunuz. Karşılaştığınız dövüşçüler korkutucu tipe sahip oldukları gibi ayrıca üzerine meziyeti bulunan dövüşçülerdir. Bu nedenle dövüşlerde itinalı olmanızı öneririz. Oyun için minimum sistem gereksinimlerini de belirtmiş olalım. Pc İşlemcisi: pii 400 mhz. Ekran kartı: 16 mb video kart Kısa müddetli hafıza ( Ram ) : 128 mb kısa müddetli bellek Sabit diskde boş alan: 90 mb boş alan.
  5. İcy Tower oyununda bir buz kulesine tırmanmaya çalışacaksınız ama buz kulesi nerde bilinmiyor Kar yağışı olduğu için bütün duvarlar kayıyor ve dikkatli tırmanmanız gerekiyor. Sağ sol için yön tuşlarını kullanın, Space tuşuyla da duvarlara zıplayabilirsiniz. Flash oyun oynamayı sevenler mutlaka oynamalı.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.