Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

beddy

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    15
  • Katılım

  • Son Ziyaret

beddy - Başarıları

Araştırmacı

Araştırmacı (4/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. Dream of Mirror Online, or DOMO, is a 3D Fantasy MMORPG that is based on ancient Chinese mythology. The entire game takes place inside of an alternate reality inside of the “Kunlan Mirror”. The games story suggests that players have to enter the alternate world and bring peace to the land. Dream of Mirror Online has sleek animated graphics and intriguing in game cut scenes. Pros: +Plenty of classes (13.) +Pet system. +Flying mounts, +Good character customization. +Large vibrant world. Cons: -Game prone to crashing. -Repetitive gameplay. -Poorly designed map. Dream of Mirror Online, antik Çin mitolojisine dayalı bir 3 boyutlu fantezi MMORPG'sidir. Tüm oyun "Kunlan Aynası"nın alternatif gerçekliği içinde yer alır. Oyunun hikayesi, alternatif dünyada yer alma ve oraya barış getirme amaçlıdır. DOMO'da zarif hareketli grafikler ve ilgi çekici oyun içi sahneler var. Artıları: +13 adet karakter sınıfı +Pet sistemi +Uçan binek hayvanlar +İyi karakter özelleştirme +Büyük aktif bir dünya Eksileri: +Oyun çökmeye eğilimli +Tekrarlanan oynama tarzı +Zayıf tasarımlı bir harita
  2. beddy

    Tauri World

    TAURI WORLD is a real-time online game with expanded dependence system and multi-layer structure. In the Tauri we can find about 20 types of buildings, various defense systems, flying aircraft and land units - a total of 25 types were designed. A unique system of colonization has been created deliberately, giving players the opportunity for the settlement of planets, including possession of eight islands on each of the planets. TAURI WORLD genişletilmiş bağımlılık sistemi ve çok katmanlı yapısı ile gerçek zamanlı bir online oyundur. Tauri için 20 çeşit bina, çeşitli savunma sistemleri, uçaklar ve kara üniteleri olmak üzere toplam 25 çeşit model tasarlanmış. Özel bir koloni sitemi oluşturulmuş. Bu sistem oyunculara gezegen yerleşimi için fırsat veriyor. Bu gezegenlerin her birinde de 8 adet ada sahibi olabiliyorsunuz.
  3. beddy

    Wolf Team

    Wolf Team hızlı tempolu bir ücretsiz MMOFPS'dir. Oyunu oynarken insan ya da kurt şeklini alabiliyorsunuz. İnsan olarak bir sürü silah kullanabiliyorsunuz. Kurt olarak ise silah kullanamıyorsunuz ama yakın mesafede çok hızlı ve güçlüsünüz. İnsan ve kurt arasında şekil değiştirebilme yeteneği Wolf Team'e diğer klasik shooter oyunlarından ciddi bir farklılık kazandırıyor. Kurt formunda mermi derdiniz yoktur. Kurtlar duvarlarda yürüyebilir ve bu özellik onlara beklenmedik saldırılar yapma avantajı verir. Bu oyunda kurtlar arasında seçim yapma şansınız da var. Mesela hayalet kurdu seçerek görünmezlik özelliği kazanabilirsiniz. Wolf Team'in bir çok oyun modu vardır. Deathmatch, Conquest Mod bunlardan birkaçı. Conquest Modda arkadaşlarınızla takım halinda savaşıp ele geçirebildiğiniz kadar çok üs ele geçirmeye çalışırsınız. Bir diğer oyun modu ise Yıkım Modu. Bu modda amaç karşı tarafın üslerini yok etmektir. Tabi en iyi olmak için en iyi silaha sahip olmalısınız. Oyunda ilerlerken çok geniş bir silah kataloğu kapılarını size açar. Bu oyunu bize sunduğu için Aeria Games'e teşekkür ediyoruz. Wolf Team is a fast paced free 3D MMOFPS that features the ability for players to transform between playing as a Human or as a Werewolf. Humans have an assortment of weapons available at their disposal giving them an advantage at a distance. Wolves on the other hand have no ranged attack but are faster and stronger than their human counter parts. The ability to switch between human and wolf at any time adds a new element of strategy to Wolf Team over other traditional online shooter games. Players will never need to worry about running out of ammunition because Wolves have their own distinct advantages such as running on walls and dropping in on other players unexpectedly. In certain modes players can even play as other types of wolves such as ghost wolves that can turn invisible. Wolf Team has several addictive game modes to choose from ranging from the traditional deathmatch style to Conquest mode that allows players to work in a team to capture as many bases as possible, and Destruction mode where one team tries to blow up the other team's base. The game also features a large selection of weapons players can acquire as they progress through the game. This online game is totally free. Thanks to Aeria Games for this great game.
  4. Shin Megami Tensei: Imagine, also known as Megaten, is a 3D Sci-Fi MMORPG based in the popular Shin Megami Tensei anime universe. Play as a Demon Buster in the apocalyptic future of Neo Tokyo. MegaTen offers unique skill-based progression, and an expansive pet system in which players summon demons they have subdued. Pros: +Skill-based progression. +Fun & Unique demon catching. +Much more story and lore than most MMORPGs. +Alignment system. Cons: -Drawn out tutorial and intro scenes. -Limited graphic settings. -Confusing map, large world, plenty of walking back and forth. Megaten olarak da bilinen Shin Megami Tensei: Imagine, Shin Megami Tensei anime dünyası üzerine kurulmuş bir 3 boyutlu bilim kurgu MMORPG'sidir. Apokaliptik Neo Tokyo'da Şeytan Avcısı olarak oynayın. Megaten eşsiz beceri tabanlı ilerleme ve daha önce alttettiğiniz şeytanları kullanabileceğiniz geniş bir pet sistemine sahiptir. Artıları: +Beceri tabanlı ilerleme +Eğlence ve benzersiz şeytan yakalama +Çok fazla hikaye var +Hedefleme sistemi Eksileri: +Tutorial ve Intro'lar kötü +Limitli grafik ayarları +Karışık harita, çok büyük dünya ve çok fazla ileri geri yürüme.
  5. I want to introduce a phenomenal closed beta of an online game called Legendary Champions This game is a worth-playing free MMORPG experience simply because you can find the action as soon as you start playing it. Good Quest guides that appear everytime you level up and you can easily navigate your horse around the map on auto-travel! All classes are balanced and there are Open Pvp areas between the borders of other Clan areas and also near your own village! Fight and stand your grind... Which clan do you belong to? Shu, Wu or Wei? Download here: Press Play Now! More than 10 AWESOME MMO's are sponsored by Aeria Games on their websites and their all free to play! 1. Make an account. 2. Download all games on websites free. 3. Use the account in all of the games. Have Fun!! Size Aeria Games tarafıdan yayınlanan olağanüstü bi MMORPG olan Legendary Champions u tanıtmak istiyorum. Bu oyunda eğlence oyuna girer girmez başlıyor. Her level atlayışınızda güzel donatılmış görev rehberleri karşınıza çıkacak. Atınıza binerek kolayca seyahat etme olanağınız var. Dengeli PVP sistemi ile kullanabileceğiniz bütün class larla oyunu zevkine varabilirsiniz. Klan bölgeleri arasında bulunan pvp arenalarında gücünüzü test edin. 3 klandan hangisi size uygun: Shu mu, Wu mi, yoksa Wei mi? Oyunu indirmek için: Legendary Champions Tabi oyunu oynamak için kayıt olmanız gerekiyor: Aeria Games Oluşturacağınız bu tek hesapla 10 dan fazla bedava AG oyununu oynayabilirsiniz. Hadi kolay gelsin:))
  6. beddy

    Caesary

    Caesary Roma dönemi üzerine kurulan 2 boyutlu bir tarayıcı tabanlı MMO'dur. Mütevazi başlangıçtan sonra sürekli gelişerek kasabanızı güçlü bir metropol haline getirin. Yenilikçi koloni sistemini deneyin, liglere katılın ya da ligler oluşturun ve düşmanların topraklarını fethedin. Artılar: +Sağlam arayüz +İyi rehber +İlgi çekici bir tema +Haraç vererek koruma yollu koloni sistemi Eksileri: -Eski strateji oyunlarına benzer -AP satın alan oyuncular büyük avantajlara sahip - Yavaş tempolu -İngilizce çevirileri kafa karıştırıcı Caesary Gameplay: -http://www.youtube.com/watch?v=XxcLLHb5LIg&feature=player_embedded-
  7. Dynasty Warriors Online geniş savaş alanlarına yayılan, devasa orduların müthiş gösterileri ve yoğun savaşlarının olduğu eylem odaklı bir Taktik Muharebe MMO'sudur. Oyuncular tarafından oluşturulan karakterler Çin'in ünlü "Üç Krallık" dönemindeki savaşçılar ve generallerle eşleşmiş durumda. İşte bu oyunun ön plandaki özellikleri: Şiddetli Kafa Kafaya Savaşlar: 4'e 4 ve 12'ye 12 savaşlarda yeteneklerinizi sergileyin. Destan Niteliğinde Online Savaşlar: Ödüllü devasa NPC ordusuna karşı ya da PVP şeklinde, bölgesel kontrol amaçlı, öykü tabanlı savaşlarda boy gösterin. Dinamik Karakter Büyütme: Geniş silah yelpazesiyle savaşın ve savaş sırasında seviye atlayın. Savaşlar başlatın ve savaşın ortasında power-uplar toplayın. Tarihi Yeniden Yazın: Üç krallıktan güçlü olanı oyun içi performansınızla siz belirleyin.
  8. beddy

    DD Tank

    Let me introduce an Aeria Games product to you.. DDTank!!! Some of you dont want to download games to your pc to try them out, dont be scared, this online game is browser based and requires no download!! DDTank is one of free mmorpg and full of fun. First of all, it is so easy to learn this game because there is a tutorial teaching you how to play. You have a character, male or female. This character can lvl up and duel with other players. You have some special powers to use in duels. And of course some armors weapons and accs to wear to make your character the best. This game can make you busy whole day For them who want to try this game: DDTank and for other Aeria Games products: Aeria Games Şimdi size yeni bir Aeria Games ürününü tanıtıcam. DDTank!! Bazılarınız oyunları denemek için oyunu indirmek istemezler, korkmayın, bu oyun browser tabanlı yani indirme gerektirmez. DDTank bedava oynayabileceğiniz bir MMORPG ve çok eğlenceli. En başta şunu söylemek istiyorum, bu oyunu nasıl oynayacağınız öğrenmek çok kolay, çünkü oyunun başında bi yardımcınız var. Bir karakteriniz var, erkek ya da kız. Bu karakter lvl atlayabiliyor ve diğer insanlarla düello yapabiliyor. Düellolar sırasında siz bazı özel güçlere sahipsiniz. Ve tabii ki karakteriniz en iyi yapmanız için biraz armor, silah ve aksesuar. Bu oyun sizi bütün gün meşgul edebilir Oyunu deneme isteyenlere: DDTank ve daha fazla Aeria Games ürünü için: Aeria Games
  9. beddy

    Lime Odyssey

    Aeria Games, Sirius Entertainment'ın oyunu olan "Lime Odyssey"i gelecek yıl Kuzey Amerika'ya ve Avrupa'ya getireceğini duyurdu. "Lime Odyssey" Nisis adlı fantezi dünyasında geçen bir MMORPG. Bu oyunda oyuncuların amacı harabe halindeki alemleri kayıp "Lime" parçalarını bularak düzeltmek. Sirius Entertainment yeni bir şirket olabilir ama çalışanlar eski Gravity çalışanları ve Ragnarok Online çekirdek geliştiricileri. Oyunun kapalı betası 2011'in 2. çeyreğinde test için piyasaya sürülecek, open beta ise aynı yılın ilerleyen vakitlerinde oyunseverlerle buluşacak. Aeria Games announced that it’s bringing Sirius Entertainment’s debut title — Lime Odyssey — to North America and Europe next year. Lime Odyssey is an MMORPG based in the fantasy world of Nisis, where players embark on a journey to restore the ravaged realms by searching for the lost “LIME” pieces. Sirius Entertainment might be a new company, but the people behind it are experienced ex-Gravity employees and core developers of Ragnarok Online. The game’s closed beta test is due in Q2 2011, with the live launch scheduled later in the same year.
  10. beddy

    Twelve Sky 2

    Twelve Sky 2 is a fast-paced, 3D fantasy MMORPG set in the East. Like its predecessor (Twelve Sky) the game is set in Ancient China where three factions are in perpetual war. Much of the gameplay is identical to that of its predecessor, but with one notable improvement, better graphics. Overall the game is superior to its predecessor in every measurable way and has some engaging gameplay components. Pros: +High level cap. +Enormous community. +Improved graphics. +Varied PvP options. +Regularly scheduled events. Cons: -Poor user interface. -Lousy English translations. -Very similar to predecessor. -Few quests. -No tutorial. Twelve Sky 2 Doğu'da geçen hızlı tempolu fantastik bir 3D MMORPG'dir. Modelinde (Twelve Sky) oyun Antik Çin'de üç grubun savaşı olarak devam eder. Oyunun oynanış biçimi modeline çok benzemektedir. Ama ortada Twelve Sky'la karşılaştırıldığında kayda değer bir gelişme vardır, o da daha iyi grafikler. Genel olarak karşılaştıralabilcek her konuda modeline göre üstün olan oyunun bazı ilgi çekici bileşenleri var. Artıları: +Yüksek level sınırı +Çok büyük kullanıcı topluluğu +Gelişmiş grafikler +Çeşitli PVP seçenekleri +Düzenli etkinlikler Eksileri: -Kötü kullanıcı arabirimi -Vasat İngilizce çeviriler -Modeline çok benzer -Az oyun içi görev -Tutorial yok
  11. Ministry Of War is a free MMORTS republished by Aeria Games. The historical background of the game is reminiscent of the old series of “Age of Empires Online“. You control an ancient civilisation: Romans, Egyptians, Persians, or Chinese . Since everything is visually beautifully packaged and modeled after the buildings, units, technologies and the historical role models, you can immerse yourself with Ministry of War well in between every now and again in this ancient world. Ministry of War has a feature which is unique in the world of browser MMOs: an Endgame. There are four civilizations in MoW: Rome, China, Egypt, and Persia. If one of them rises up and defeats the other three, the winning civilization will be declared a MoW Champion and the Realm will reset, with spoils to the victors. For this reason, there are no sidelines in Ministry of War. You must form strategic alliances and fight, or your empire and your entire civilization may be swept from the Realm. Each Endgame victory will form a chapter in the history of MoW. Enjoy!! Ministry Of War Aeria Games tarafından tekrar yayınlanan bir MMORTS(=Devasa çok oyunculu online gerçek zamanlı strateji)'dir. Oyunun tarihsel arka planı eski "Age of Empires Online"ı andırıyor. Siz Romalıları, Mısırlıları, Persleri ya da Çin'i kontrol ediyorsunuz. Grafikler oyunun modelleri hazırlandıktan ve tarihsel tema oturtulduktan sonra güzelce paketlenmiş. Kendinizi kolayca oyuna kaptırabilirsiniz.. Bu oyunun en büyük ve türünde tek denilecek özelliği oyunun bir sonunun olması. Oyundaki 3 uygarlıktan biri diğer üçüne karşı galip gelir ve tek kalırsa bu olay MoW tarihinin bir parçası oluyor ve oyun en baştan başlıyor. Tabii ki galipler ganimetle ödüllendiriliyor. Ganimeti elde etmek için stratejik ittifaklar kurmanız ve onun için mücadele etmeniz gerekiyor. İyi eğlenceler!!
  12. beddy

    Pirate Galaxy

    Pirate Galaxy tarayıcı tabanlı Java üzerinden çalışan üç boyutlu bir Sci-Fi MMORPG'dir. Tarayıcı ile oynayabilirsiniz ayrıca ekstra grafikler için ufak bir client indirebilirsiniz. Bu oyunun grafikleri müthiş ve yıldız sistemi de çok geniş. Görevleri tamamlayın, gezegen kontrolü içi savaşın ve uzay istasyonlarını ziyaret edin.. Artıları: +Müthiş grafikler +Exp veren PVP modu +Tamamlanacak bir sürü görev +Çeşitli haritalar +Gezegenler için savaşlar Eksileri: -Oyun başında NPC ler çok kolay -Enerji yenilenmesi sıkıcı -Hareket sadece 4 yöne doğru Pirate Galaxy is a 3D browser based Sci-Fi MMORPG that runs on Java. Play on a web browser or download the small client for added graphic feature. Pirate Galaxy has amazing visuals and huge star systems to explore. Complete missions, battle for control of planets, and visit space stations across the galaxy. Pros: +Great graphics. +Optional PvP mode that grants exp bonus. +Plenty of missions to complete. +Varied environments. +Battle to control planets! Cons: -NPCs offer no challenge during early game. -Replenishing energy is tedious. -Can’t fly freely, only four directions.
  13. beddy

    Shaiya

    (Aeria Games) oyuncuları Işık ve Karanlık güçlerinin ordusunda yer alıp savaşma şansı veren çarpıcı bir ücretsiz MMOPRG. Shaiya oyunculara yalnız ya da işbirliği içinde görevler yapma olanağı sağlar. Ayrıca oyunun en büyük ve zor canavarları için güçlü klanlar kurma şansınız da var. Oyuncular mücadele ettikçe, level atladıkça oyuncular yeni silahlar ve armorlarla ödüllendirilirler ve böylece en güçlü olma adına önemli adımlar atmış olurlar.
  14. beddy

    Kitsu Saga

    Kitsu Saga dövüş sanatları temalı 3 boyutlu bi fantezi MMORPG'sidir. Oyuncular Kitsu adı verilen bir tilki ruhuna sahipler ve güçlü savaşçılar olup kendi milletlerini kötü güçlerden korumak için eğitilmek zorundalar. Oyunda keşfetmek için geniş bir harita ve çekici bir görsel stil kullanılmış. Artıları: +Oyuncular bir fox spirite sahipler +Keşfedilecek geniş bir harita +Parlak, çekici, renkli görseller +Çeşitli karakter gelişim tarzı Eksileri: -Oyun mekanikleri diğer dövüş sanatları temalı oyunlara benzer -Bland arayüzü -Tekrarlanan oynama şekli ve görevler
  15. beddy

    Grand Fantasia

    Grand Fantasia ücretsiz bir MMORPG oyunu. Özenle hazırlanmış bir fantezi dünyasında yaratıcı ve sosyal bir macera sizi bekliyor. Karakterinizi kendiniz oluşturup istediğiniz özelliklerle donatıyorsunuz. Binek hayvanlar, zorluklarla dolu zindanlar, müthiş bir pvp, takımlar arası savaşlar, boss canavarlar, iletişim araçları, parti sistemi, seçimler, oyun içi forum, gelişmiş guild yönetimi sizi bekleyen daha birçok özellik arasında yer alıyor. Bu harika oyun için Aeria Games'e teşekkür ediyoruz.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.