Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Erol_Mrz

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    7
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Erol_Mrz - Başarıları

Çaylak

Çaylak (2/14)

  • İlk İleti
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. Sevigili kardeşim Saçma diye tabir ettiğin Din kavramı dünyanın her yerinde mevcut..Eğer senin dediğin gibi din bir saçmalıktan ibaret ise, neden dünyanın çoğu inançlar farklıda olsa bir yaratıcının var olduğunu kabullenip ona yönelmek için din kavramını ele alıyor? Senin problemin Yüce Allah'ın var olduğunu bildiğin halde emirlerine riayet etmemek..Güzel kardeşim Sana tavsiyem sen inanmıyorsan bile bu kendince doğru olduğunu farzettiğin bu teoriyi yeni nesile aktarmaya ki bunun vebali çok büyüktür..Yüce Allah istediğine hidayet verir istediğine de vermez.. ama şu bir gerçek ki Allah'a yakın olmak isteyen kula Yüce Allah bizzat kendisi icabet eder.. İnkar edenlerin vay haline ki Yüce Allah onların gözlerini ve kalplerini mühürlemiştir ve ispatları gördükleri halde gerçeği kabul etmez ve anlayamazlar..
  2. Hoş bulduk sayın Radya..güzel karşılamanızdan ötürü çok teşekkür ederim
  3. Özür dilerim ama bu verdiğiniz link çalışmıyor bu hata mesajını okudum Hmm, www.gramofonkoleksiyoncusu.com isn't loading right now. The computers that run www.gramofonkoleksiyoncusu.com are having some trouble. Usually this is just a temporary problem, so you might want to try again in a few minutes.
  4. Raif Bostan Kardeşim Bediüzzaman hazretlerinin Risale-i Nur eserini okumanı tavsiye ederim..Sanıyorum ki iman edip etmemek arasında kararsızsın bu büyük eserin sana yardımcı olması dileğiyle
  5. Hoşbulduk sayın adminim.. Elimden geldiğince bu güzel forumda paylaşımlarda bulunacağım..Çok teşekkür ederim
  6. Sayın hocam öncelikle bu güzel konu başlığını açtığınız için çok teşekkür ederim..Milli müziğimizin sevdirilip yeni nesillere aktarılması konusunda da sizinle hem fikirim..Ben de Türk Sanat Müziğine gönül vermiş biri olarak sizin deneyimlerinizden istifade etmek isterim..Fakat Malesef makamlar konusunda pek fazla bilgiye sahip değilim sadece Türk sanat müziğini iyi seslendirdiğimin kanısındayım..Eğer müsaade buyurursanız, müziksiz seslendirdiğim türk sanat müziğine dair parçaları forumda paylaşmak isterim..Bu sayede kendimi ne kadar geliştireceğim konusunda fikrinizi alabilirim..yardım ederseniz beni ihya edersiniz sayın hocam.. saygılarımla...
  7. Merhaba Arkadaşlar Bendeniz Erol MİRZAOĞLU 29 yaşındayım. Aslen Siirt'li olup halen Siirt'te ikamet etmekteyim..İşin açıkçası Bu güzel forumun varlığından henüz haberdar değildim..ve internette sayın Emel SAYIN hanımefendinin şarkılarını dinlerken güzel bir tesadüf sizlerle tanışmama vesile oldu..Aslında Pop müziğe gönül vermiş biri olmamın yanında Türk Sanat Müziğine de büyük ilgi duyduğumu belirtmek isterim..Hatta öyleki geçen seneden bu yana Türk sanat müziğinin en seçkin parçalarını seslendirmeye başladım..Ben kendi çapımda amatör bir sanatçıyım..Pop Müziğinin yanısıra sesimin Türk sanat müziğine de uygun olduğunu fark edince, kendimi bu alanda daha da geliştirmek istedim.. ve siz değerli üstadlarımın bana yardımcı olacağını umuyorum..Forumun içeriğine bakınca ne kadar halim ve sıcak bir aile ortamı olduğunu fark ettim ve bu güzel ailenin bir bireyi olmaktan şeref duyacağım.. Saygılarımla..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.