Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

liyakorn

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    123
  • Katılım

  • Son Ziyaret

liyakorn - Başarıları

Ortak

Ortak (7/14)

  • İçerik Başlatan
  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

1

İçerik İtibarınız

  1. beyler ne oldu kurudunuz......... bu basit soruya cevap bulamadınız mı yoksa uğraşmak mı istemediniz.yine de nezaketen cevap vermenizi beklerdim.
  2. özkan kardeş cevabın doğru.tebrikler.kusura bakama zaman ayırıp da cevap yazamadım.
  3. 1111! veya (11!.11!)! hatta abartırsak ; [(1111!)!]! gibi devam ettirebiliriz.
  4. yok kardeş çıkmaz falan.çıkış yolu var.gayet de hoş.biraz daha düşün.gerçi medikal cevapladı ama sizin de yanıtlarınızı bekliyorum.
  5. liyakorn

    KUMARBAZLAR

    kaybeden oyuncunun, diğer ikisini önündeki parayı iki kat yapması koşulu ile oyuna oturan 3 kumarbaz 3 parti oyun oyuyor ve her kumarbaz bir oyun kaybediyor.oyun sonunda herbirinin önünde 8 lirası kalıyor.acaba oyuna başlarken kaçar liraları vardı ?
  6. BU CÜMLEDE .............. ADET A HARFİ, .......... ADET E HARFİ,.......... ADET I HARFİ,......... ADET İ HARFİ, ......... ADET O HARFİ, ............. ADET Ö HARFİ, .........ADET U HARFİ, .......... ADET Ü HARFİ BULUNUYOR. Boşluklara uygun sayıları yazıyla yazıp doğru bir cümle elde ediniz.
  7. 12x42=21x24 23x96=32x69 acaba siz de bu gibi sayılar bulabilir misiniz ?
  8. AĞZINA SAĞLIK KARDEŞ.DAHA AZ BİLE SAYDIN.FRANSIZLAR ÇOĞU OLAYA FRANSIZ KALMIŞLAR HABERLERİ YOK.
  9. ARKADAŞLAR CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
  10. arkadaş birinci yolu bulmuşun.Bir yol daha var.ben en çok o yolu sevdim.Onu da bulmaya çalışırsanız sevinirim.
  11. topolamlarının 1000 ettiğinden emin misin ?
  12. Elimizde 1000 tane ceviz var.. ve 10 tanede çuval var... siz bu cevizleri bu 10 çuvala öyle bir yerlestirceksiniz ki .. ben sizden 1 den 1000 e kadar ne kadar ceviz istersem istiyim siz çuvalların ağzını bile açmadan .. içinden ceviz çıkarıp eklemeden bana verebilesiniz.. Diyelim sizden 41 tane ceviz istedim bana diiceksin ki " aha şu çuval bide şu çuval" toplam 41 ediyor ... nasıl yerlestiririz cevizleri ? ???????????????????????????????????????????????????
  13. Sadece 2 tane 3 kullanarak 20 sayısı nasıl elde edilir?
  14. KARDEŞ BEN DE KENDİ MANTIĞIMLA CEVAP VERMEYE ÇALIŞACAM . UÇAKLARDA GENELDE DUYDUĞUMUZ SES MOTOR SESİ DEĞİL, HAVADAKİ SÜRTÜNMEDEN DOĞAN SENİN DE HAVANIN YARILMA SESİ DEĞİNİN SESTİR.UÇAKLAR O KADAR YÜKSEKTEN UÇARKEN MOTOR SESİNİ DUYAMAZSIN.SADECE İNİŞE GEÇERKEN YA DA HAVALANIRKEN MOTOR SESİ DUYULUR. HAAAA EĞER UÇAK SESTEN DAHA HIZLI HAREKET EDERSE BU SADECE SÜRTÜNMEYİ ARTTIRIR.BU NEDENLE DE DAHA ÇOK SES ÇIKAR... ANCAK BU SES UÇAĞI ARKADAN TAKİP EDER.SES HIZIYLA GİDEN JETLERDE BİLE SES ARKADAN GELİYOR.AMA DİKKAT ETMİŞSEN JETLER NORMAL BİR YOLCU UÇAĞINDAN DAHA FAZLA SES ÇIKARTIR.ÇÜNKÜ DAHA HIZLIDIR VE HAVA SÜRTÜNMESİ ONLARDA DAHA ÇOKTUR. ...... ???????????????.......
  15. kardeş doğru ama en uzun yollardan biriyle yapmışın.daha kısa yollar da var.istersen başka cevaplar düşün.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.