Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

NEW AGE RHYTHMS - 24 SAAT NEW AGE MÜZİK RADYOSU


nesli

Önerilen İletiler

MÜJDEEEEEEEEEEEEEEEE NEW AGE SEVERLER , NEW AGE RHYTHMS YAYINDA

 

 

24 saat kesintisiz, New Age Müziğinin en güzel örnekleri ve benim daha önce "yaşayan insanların buluşma merkezi" sloganı ile www.derki.com adresinden yayınlanan Radyo derKi için hazırlamış olduğum Nesli ile New Age Müzik programlarının ara ara tekrarı ile internetteki radyonuz NEW AGE RHYTHMS sizlerle...

 

Nasıl dinleyeceksiniz?

 

* www.live365.com/stations/nesyy tıklayın,

* burası NEW AGE RHYTHMS in sayfası ve buradan sol tarafta yer alan sarı hoparloru tıklayın

* kanalı dinleyebilmeniz için bir player yüklemek için izin isteyecek ok deyin ve player yüklenince önce reklamlar ve sonra müzik yayını başlayacak. (tereddüt etmeyin, herhangibir virüs veya benzer tehlike taşımamaktadır, 2 senedir kullanıyorum)

 

Şayet Radyo derKi'yi zaten dinliyorsanız bu player sizde yüklü demektir, dolayısıyla direk müzik çalmaya başlar.

Şayet daha önce Radyo derKi'yi veya live365 de başka bir kanalı dinlemediyseniz veya live365'e üye değilseniz ilk seferde üye olmadan size dinleme fısatı verecek yukarda açıkladığım şekilde açıp dinleyebileceksiniz ancak 2. veya 3. seferde dinleyebilmeniz için üye olmanızı isteyecek sizden. Üye olmak çok kolay ve ücretsiz. İster http://www.live365.com/stations/nesyy adresinden sağ tarafta yukarıda sign-up tıklayıp yada isteseniz player sizi üye olun yoksa çalmam haaa :) diye uyardığında Register Now tıklayarak üyelik işlemlerine başlayabilirsiniz. Üyelik için sizden bir kullanıcı adı, şifresi belirlemenizi ve mail adresi isteyecek. Mailinize konfirmasyon linki yollayarak üyeliğinizi aktive etmenizi isteyecek, mailinize gelen bu linke tek tıkla üyeliğiniz aktive olacak.

 

Artık üyesiniz, ister Radyo derKi de biribirinden güzel programları dinleyebilir, ister NEW AGE RHYTHMS de New Age dünyasına yolculuğa çıkabilir yada live365 içerside yer alan değişik müzik türlerinde (pop-rock-klasik-new age-folk-country-blues-oldies-electronic dance... ) yayın yapan 1000 den fazla kanala ulaşabilirsiniz.

 

Yeni yılla birlikte Radyo derKi yine birbirinden güzel programlar ve yepyeni Nesli ile New Age ile yeni yayın dönemine başlayacak. Halihazırda devam etmekte olan yerli-yabancı karışık nostalji müziklerine birbirinden güzel, sizler için hazırlanmış programlar geliyor yeni yılda, sakın ama sakın kaçırmayın diyorum :)

 

İster ofiste çalışırken, ister kitap okurken yada arkadaşlarınızla chat yaparken, keyfinize bir kat daha keyif katacak, stresinizi alacak, yorgunluğunuzu unutturacak sizlere eşlik edecek 2 en güzel alternatif Radyo derKi ve NEW AGE RHYTHMS de buluşmak üzere;

 

Sevgi ve Sağlıcakla kalın,

Neslihan

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...
  • 5 hafta sonra...

Uzun bir tatilin ardindan yepyeni bir hafta basliyor. 9 gun boyunca kiminiz deniz kenarinda denizin sesi ile, kimi 2500 mt de kaydigi kayagin hisirtisi ile, kiminiz ise sımsıcacık ev ve aile ortami ile dinlendi, keyif yapti. Eh, stresler atildi, enerjiler toplandi, moraller yerine geldi şimdi tekrar isbasi yapma, yeni yaratimlara baslama zamani. Uzun bir aradan sonra ilk gunler zor gelir insana. Isler birikmis, konsantrasyon halen tatil gunlerinde kalmis olabilir. Guzel bir motivasyon yada ortami rahatlatacak, zamani tatli ve keyifli gecirtecek bir seye ihtiyac duyabilirisiniz. O zaman size tavsiyem acin

 

 

birakin muzigin buyulu ve siirsel tarzi size eslik etsin, bulundugunuz ortama katacagi hafif bir esinti ile sizleri ferahlatsin, konsantrasyonunuza yardimci olsun .

Eminim ki artik daha keyifli bir calisma ortami ile haftaya hemen adapte olacaksiniz.

 

Size keyif, huzur, basari ve NEW AGE RHYTHMS dolu bir hafta diliyorum.

 

 

 

MUZIGIN SIIRSEL VE BUYULU DUNYASI NEW AGE MUZIKLERI ICIN

"NEW AGE RHYTHMS"

http://www.live365.com/stations/nesyy

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Merhabalar yeniden,

 

NEW AGE RHYTHMS de playliste yeni parcalar ve sanatcilar eklendi. 24 saat kesintisiz, toplam 40 saatlik playlist ile muzigin siirsel ve buyulu dunyasi New Age Muzikleri icin hepinizi NEW AGE RHYTHMS'e bekliyorum...

 

"Muzik insani once kendisiyle sonrada diger insanlar ve evren ile butunlestiren en etkili arac yada en kisa yoldur"

Sufi Inayat khan

 

MUZIGIN SIIRSEL VE BUYULU DUNYASI NEW AGE MUZIKLERI ICIN

"NEW AGE RHYTHMS"

http://www.live365.com/stations/nesyy

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Ben tesekkur ederim Sn.Qanan :)

NEW AGE RHYTHMS ( http://www.live365.com/stations/nesyy ), Turkiye kaynakli tek New Age Muzik radyosu. Yine internet uzerinden dinlenebilen Radyo derKi de yayinlanan "Nesli ile New Age" programi ise Turkiye'deki sunumlu tek New Age muzik programi ( http://www.derki.com/mambo/content/view/425/58/ ). Umuyorum begenir, keyif alirsiniz ve umuyorum yakin zamanda daha nice New Age Muzik programlari ve programcilari gerek sanal ortama ve gerekse gercek radyo ve TV lere ilave olur :))

Sevgi ve saglicakla kalin,

Neslihan

 

NEW AGE radyo yayınının olması güzel.Bu tür radyo yayını bulmak gerçekten zor....Bu yüzden teşekkür ediyorum sizlere...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

NEW AGE RHYTHMS 'in playlisti 50 saate yaklasti, yepyeni sanatci ve albumler eklendi.

 

NEW AGE RHYTHMS basinda;

Elele dergisi Mayis sayisi, sayfa 412 de kariyer sayfasinda New Age muzikleri ile yapmakta oldugum calismalara ve NEW AGE RHYTHMS'e yer verilmekte.

 

New Age muziginin buyulu havasini yasamak isteyen herkesi NEW AGE RHYTHMS'e bekliyorum. (Ucretsiz dinlenebiliyor)

 

MUZIGIN SIIRSEL VE BUYULU DUNYASI NEW AGE MUZIKLERI ICIN

"NEW AGE RHYTHMS"

http://www.live365.com/stations/nesyy

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 ay sonra...

"Müzik insanı önce kendisiyle sonrada diğer insanlar ve evren ile bütünleştiren en etkili araç yada en kısa yoldur"

Sufi Inayat Khan

 

Muzigin siirsel ve buyulu tarzi olan New Age Muziklerinin en guzel orneklerine yer verdigim, internet uzerinden dinlenebilen, ilk ve tek Turk kaynakli New Age Muzik radyosu NEW AGE RHYTHMS'de playlist'e yeni parcalar ve sanatcilar eklendi. Umuyorum begenir, keyif alirsiniz :))

 

Hepinizi, hayatin kosturmasina, stresine, yogunluguna bir mola olacak, gununuze keyif katacak NEW AGE RHYTHMS'e bekliyorum.

 

Keyif, huzur dolu guzel bir gun diliyorum...

Neslihan

 

 

***NEW AGE RHYTHMS YAYINDA***

Muzigin siirsel ve buyulu ritmleri sayilan New Age Muziginin en guzel ornekleri, internetteki radyonuz NEW AGE RHYTHMS de sizlerle...

 

Ister ofiste calisirken, ister kitap okurken, ders yaparken veya internette surf yaparken keyfinize bir kat daha keyif katacak, stresinizi alacak, yorgunlugunuzu unutturacak sizlere eslik edecek. Magazanizda, eczanenizde, dukkaninizda, ofisinizde genel yayina alabileceginiz bu buyulu muzikler musterilerinize sicacik, icten bir merhaba diyerek onlara rahat, huzurlu bir ziyaret ortami sunacak.

 

NEW AGE RHYTHMS ' i Nasil dinleyeceksiniz?

* http:­­­/­­­/www­­­.live365­­­.com­­­/stations­­­/nesyy sayfasini acin,

* burasi NEW AGE RHYTHMS in sayfasi ve buradan sol tarafta yer alan sari hoparloru tiklayin

* kanali dinleyebilmeniz icin bir player acilacak ayri bir sayfada. Once reklamlar ve sonra muzik yayini baslayacak. Acilmasi, baglantiniza bagli olarak biraz zaman alabiliyor (tereddut etmeyin, herhangibir virus veya benzer tehlike tasimamaktadir, 2 senedir kullaniyorum)

 

Sayet daha once live365 de baska bir kanali dinlemediyseniz veya live365'e uye degilseniz ilk seferde uye olmadan size dinleme firsati verecek ancak sonraki seferde dinleyebilmeniz icin uye olmanizi isteyecek sizden. Player acildiginda Register Now diye uyari yazisi cikacak ve muzik calmayacak. Uye olmak cok kolay ve ucretsiz. Ister http:­­­/­­­/www­­­.live365­­­.com­­­/stations­­­/nesyy adresinden sag tarafta, yukarida sign-up tiklayip yada isteseniz player uzerinden Register Now tiklayarak uyelik islemlerine baslayabilirsiniz. Uyelik icin sizden bir kullanici adi, sifresi belirlemenizi ve mail adresi isteyecek. Mailinize konfirmasyon linki yollayarak uyeliginizi aktive etmenizi isteyecek. Mailinize gelen bu linke tek tikla uyeliginiz aktive olacak.

 

Artik uyesiniz, NEW AGE RHYTHMS de New Age dunyasina yolculuga cikabilirsiniz. Sayet baglantida bir problem yasarsaniz lutfen hic cekinmeden bana [email protected] adresinden ulasabilirsiniz, memnuniyetle yardimci olmak isterim.

 

Isyerinde genel yayina almak isteyenler, yayini reklamsiz olarak dinlemek isterlerse V.I.P Member olup (ayda 3.- usd civari fiyatlarla) tum yayini reklamlardan arinmis olarak CD kalitesinde muzik olarak dinleyebilirler, yada bu hali ile de yayina alabilirler. Detayli bilgi icin http:­­­/­­­/www­­­.live365­­­.com­­­/stations­­­/nesyy adresinden sag taraftaki "BECOME A VIP" bolumunden girip bilgi alabilirler.

 

Hepinizi bu ozel ve buyuleyici muziklerin, New Age Muziklerinin dunyasina, NEW AGE RHYTHMS 'a bekliyorum,

Sevgi ve Saglicakla kalin,

Neslihan

***Sizlerde bu duyuruyu arkadaslarinizla, dostlarinizla paylasirsaniz cok memnun olurum, tesekkurler***

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.