Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Club amazon


muki

Önerilen İletiler

Marmaris'in Reşadiye yarımadasında yer alan Bördübet Koyu, Hisarönü Köyüne bağlı küçük bir tatil yöresi. Yarımadanın Gökova körfezine bakan yüzünde yer alan ve sık ormanlarla çevrili olan Bördübet; yöredeki bir çok koy gibi eşsiz bir doğaya sahip. En önemli özelliği ise 200 metre eninde ve 600 metre uzunluğunda bir kanal aracılığıyla sık çam ormanının içine giren denizi.

 

Club Amazon ve çevresi, tatilin sessiz bir ortamda doğa ile başbaşa geçirmek isteyenler için çok uygun. Sabah kuş cıvıltıları arasında uyananlar erken kalktıklarında, çevredeki ağaçların gövdelerinde serinleyen sincaplarla karşılaşabiliyorlar. Genellikle çocukların tercih ettiği kamp havuzunun yanı sıra, küçük bir köprüyle karşıya geçilerek ulaşılan kum plajdan da gün boyu yararlanabilirsiniz. Durgun koy şişme botla ve kanoyla dolaşmaya olanak tanıyor. Bördübet'in doğası, olta yada zıpkınla balık avlamayı ve yürüyüşü sevenlerede çeşitli seçenekler sunuyor. Çevreye yapılan tekne gezileri sayesinde, komşu koylara denizden ulaşmak mümkün oluyor. En ilginç etkinliklerden biri de kalabalık bir grup oluşturarak kampın arkası açık kamyoneti ile gökyüzünü ve ağaçları seyrederek pikniğe gitmek. Eğer tatilinizi Bördübet'te geçirmeye karar verdiyseniz, orman yolundan gidilen Yedi Adalar, Kambur Kemal, Saklıkoy ve Löngöz Koylarına da uğramayı ihmal etmeyin.

 

Bördübet mevkiinde iki tane konaklama tesisi bulunuyor. Birincisi Bördübet Tatil Köyü... İkinci tesis ise Özge ve Cengiz Tecelli'nin işletmeciliğini yaptığı "Club Amazon". Çam ve çınar ağaçları altına yerleştirilen on dört bungalovdan oluşan tesis, oldukça geniş bir alana kurulu. Çadır ve karavan turizmine hizmet veren Club Amazon'da yüzme havuzu, çardak restaurant, bar, WC, duşlar, otomatik makinelerin bulunduğu çamaşırhane, bulaşıkhane ve mini buzdolapları bulunuyor (WC ve duş club alanının müşterek kullanılan üniteleri).

 

Sessiz sakin doga icinde bir tatil gecirmek isteyenler icin ideal bir yer, tavsiye ederim. Ama, eglence isteyenler icin dogru adres degil.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.