Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

kim haklı


Unarm

Önerilen İletiler

Program çok iyi düşünülmüş Herkesimden her düşünceden yazarlar var... Tek kötü yanı ise birincilerin cepten mesajla belirlenecek olması cep.tel. olmayan napacak????? yani buda gelin-kaynana formatındaki ....yarışmalara benziyor burda keşke yazarlar yerine gençlerimiz olsay dı iyi olmazmıydı????????

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

kim haklı programı hayli acaip tartısmalara,...... görüslere sahne oluyor.Oraya aydın sıfatıyla çıkanlardan Emine Erdoğan'ın erkeklerle tokalastığını , bunun da dinimizde haram olduğunu,o halde derhal basını açması geretiğini söylüyor.Böyle çarpık bir sözü oraya aydın sıfatıyla çıkan birine hiç yakıstıramadım.Günahsızlık yalnızca peygamberlere mahsustur,yalnızca peygamberlerın özelliğidir.Her insanın günahı vardır.O halde ben yalan söyledim diyen biri başını mı açacak? ben namaz kılmıyorum diyen biri o zaman gitsin hırsızlık yapsın,adam öldürsün,zina yapsın içki içip kumar oynasın.......Böyle saçmalık mı olur. E.Erdoğan erkeklerle tokalaşmasa eminim bu kez de "bu kadın şeriatçı" derler.insan bir kere göze batmaya görsün....................... :lol:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

flash tv de başlayan kim haklı adlı programda farklı görüşlerden insanlar tartışıyor.program hakkında ne düşünüyorsunuz.

2582[/snapback]

 

Programın orjinalliğine kimsenin diyeceği bir şey toktur herhalde. Yayın saatlerinin 11,30 dan sonra olması belki bir dezavantaj ama günün özeti 8,45-9,00 arası verildiğinden dolayı pek bir şey kaçırmıyoruz. Bence siyasal görüş bir yana orada ortaya koyduğu fikirleri en iyi şekilde açıklayabilen ve kanıtlaması gereken şeyleri de kaynak gösterip mantıklı bir şekilde yanıtlayan tek isim Ahmet Yılmaz'dır. Oraya AKP temsili Nil Demirkazık'ın seçilmesi çok yanlıştır. Her tartışma ortamında adeta mahhalle ağzıyla BAĞIRAN ve bu nedenle tv. sesini kısmak gereken bir isimdir bu hanım. Koca sesiyle her tartışmadan alnının akıyla çıkacağını zannediyor.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

bombacı ve unarma katılıyorum.Demirkazığın oraya AKPyi temsilen katılması son derece yanlış.Bilgi birikimi sıfır.Bolca bağırmasını biliyor.Cırtlak sesiyle karşındakinin görüşlerini bastırabileceğini sanıyor....favorim sonuna kadar AHMET YILMAZ ama m.ali metinyutu da yabana atmamak lazım...................... :rolleyes:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

kim haklı programı çok iyi düşünülmüş bir program.gerçekten de kaynana gelin programlarının saldırısıyla karşı karşıya buluınduğumuz şu günlerde nefges aldıran bir program.yalnız bütün katılımcılar mutlak şekilde aydın diye tanımlanabilecek(yazar,siyasetçi,sanatçı vb.) kişilerken nil demirkazık gibi magazinden başka bir işi olmayan birinin bu progrtamda ne işi ar anlayamadım.akp yi temsil edebilecek adammı kalmamıştı ki.kadın ülke konularında zır cahil olduğu gibi kimseyi konuşturmayıp populist bir yaklaşımla durmasdan bağıırmakta bence bir an önce bu hanımın o platformdanb çıkarılması gerekiyor

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

herşeyin en güzelini yaşamak adına bir şansı olmuyor insanın .. güzeli düşündükçe o yönlü umudlar besledikçe bunun karşılığın da çok farklı olumsuzlukları da yaşayabiliyor insan ..bu program belki insanların kendi düşünceleri ve ideolojilerini halka anlatmak adına bir şans olabilir ama unutulan bir şey var o da kürtlerin de yaşadığımız coğrafya üzerindeki varlıkları ..yaklaşımları ve konuşulanları yüzümüzde acı bir tebessümle izleyen bir halk var ..mhp nin ideolojisi sadece kürt karşıtlığı üzerine ,dyp nin çizgisi de farklı değil türkiyede yaşayan insanların kanları üzerine bir set çekilmiş ve bunun içinde kulaç atılmakta..merak ediyorum ,kürtler bu coğrafyada yaşamasaydı bu partiler hangi alanda faaliyet göstereceklerdi..!! unutulmamalıki kürt sorununu bu güne taşıyan ve sırf kendi bireysel çıkarları için halkları bir birine kırdıran bir siyasetin temsilcileridir bunlar..solcu olarak programa katılan arkadaşlar akp 'li kimliğine sahip nil demirkazık ve mehmet ali metinyurt un konuşmaları üzerin de laiklik çığlıkları adı altın da lafazanlıktan başka birşey yapmıyorlar ve ben onların bu şekil solculuk yapmaktan sa mhp ve dyp ye geçmelerini tavsiye ederim..ve Nil demirkazık ve Mehmet ali metin yurt...bir yerde insani kimliğin politik kimliğin önüne geçmesi gerekliliğine inanan türk aydınları ..biz shp li belediye ve il genel meclis üyeleri olarak onurlu duruşunuzu selamlıyoruz..

gerek yaşadığımız yerde gerekse de çevre illerle olan münasebetlerimizde sizlerin adını sıklıkla zikrediyor ve verdiğiniz mücadeleyi yakından takip ediyoruz.. insan olmanın en büyük gerekliliği olan höşgörüyü sizlerden görmek gerçekten mutlu olmamızı sağlayan yegane olaydır..o anlamıyla DOĞUBEYAZIT halkı olarak ,ideolojilerimiz farklı olsa da insanlık anlamın da aynı düşünceleri paylaştığımızı belirtir sizlere destek olmayı yaşamımızın olmaz sa olmaz koşulu olarak kabul ediyoruz..

sağlık mutluluk ve esenlikler dilerim ..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Ilk Önce FlashTV'ye burdan tebriklerimi iletiyorum!

 

Uzun zamandir böyle bir program bekliyordum!!

Baska kanalarda yapilan tartismalar halkimizla hic bir alakasi olmayan programlardir... FlashTV ilk önce CevizKabugu aldi, sonra böyle bir program: helal olsun!

 

Kim Hakli programi cok deyisik düsünceleri bir araya getirib bize sunmasi ve aslinda bu düsüncelerin hepsinin altinda (Iki kisinin düsüncesi haric....) dogru ve ayni seyler yatigini gösteriyor... Yani Türkiyede sag solmus, hicbir anlami yok, hepsi Türkiye icin calisiyor...

 

Yukarida bir arkadasimiz Kürtlere ilgili bir sey yazmis, bende Kürtlerle ilgili bir sey yazmak isterim:

 

Kürtler Türkiyede Azinlik deyildir! Kürtler ayni Türkler gibi Türkiyenin sahipleriler! ZAMANINDA olarda Türkiye icin savasdilar! Ama malesev Baska büyük güclerin oynuna geliyorlar! Niye AB'den gelenler Türkiye Nevruz icin geliyorlar?? sanki Türkiye Nevruzu kutlayan tek ülke... Suriyedede Kürtler Nevruzu kutluyorlar ayni Irakda gibi.. NIYE TÜRKIYE??

 

SON KELIMEMDE SU:

TÜRK KÜRT KARDESDIR BUNLARI AYIRAN KALLESDIR!

 

---------

NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

kim haklı programını popüler kültür adı altında yayınlanan bbg tarzı programlarına

karşı hazırlanmış olması flash tv nin sağ duyulu, halkın ihtiyaçlarına cevap veriri nitelikli yayınlarının bir parçası olarak görüyorum. ve flash tv yi bütün kalbimle alkışlıyorum.

fakat diğer kanallarda da kim haklı tarzında başka programların yapılması beni endişelendiriyor. çünkü hepimizin bildiği üzere bazı medya kuruluşları ne yazık ki tarafsız değil. ülkemizde iyi niyeti olmayan dış güçlerin ekmeğine bal sürercesine yayın yapmaları bu program tarzınıda kendi çıkarlarına uygun haline getirebilecekleri endişesini taşıyorum.

farklı düşüncelerin tv ekranlarında ortaya konulması ve insanların bu programları izlemesi ülkemiz açısından iyi bir dönemin başlangıcı olarak görüyorum. ilerde daha tarafsız ve daha etkileyici programların yapılmasına önderlik edeceğine eminim.

halkımızın TBMM e yansıtamadığı düşünceleri tvlerde çok güzel bir şekilde yer alıyor. umarız sevgili vekillerimiz kendi menfaatlerini düşünmekten uzaklaşıp temsil ettikleri halkın düşüncelerini hazırlanan programlardan tekrar hatırlar ve ülkemizin sonsuz bekası için çalışmaya koyulurlar.

daha önce hiç olmadığımız kadar düşünmeye, çalışmaya, birlik içinde olmaya, tek vucud halinde bulunmaya ihtiyacımız var.

umarım bu programlardan herkez alması gereken mesajları alır.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

sayın Rubar mhp'nin kurt sorununu kullanarak bir yerlere gelmeye calıstığını yazmış.Bir ülkücü olarak _fakat MHP'li olmayarak_ ona katılmıyorum.çünkü MHP ve ülkücü teşkilatta böyle bir durum yoktur.kim haklı programında bazı katılımcılar ahmet yılmaz'ı ve dolayısıyla ülkücü hareketi kürt düşmanı ilan ettiler.eğer böyle bir şey olsaydı benim bulunduğum şehirdeki ocak kökeni kürt olan fakat kendini Türk hissedenlerle dolup taşmazdı.Öyle bir şey olsaydı önceki başkanımız kürt olmazdı.yine eski genel başkanımız kürt olduğu halde genel baçkanlık yapamazdı.bunu anlamaktan yoksun olanların oraya aydın sıfatıyla çıkması çok acayip............

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...

kim haklı programı gelistirilmeye acık bir program ancak o da ceviz kabugu gibi prime time da yayınlanamiyor malesef ayrıca programda bazı tartısmalar bence oldukca sacma gelin kaynana gibi birbirini yiyen insanlar yerine medeni bir sekilde tartısmaya acık insanların davet edilmesi sanırım daha ii olacaktır

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 5 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.