Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Serhad Raşa


Önerilen İletiler

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde dünyaya geldi. Müzikle ilk tanışması ortaokul yıllarına denk gelir. İlk konserlerini lise yıllarında veren Serhad Raşa, 1989 yılında Ankara'da Kemal Eroğlu Müzik Eğitim Merkezi piyano bölümünü bitirdi.

 

1992 yılında Ankara'ya yerleşti ve profesyonel müzik yaşamına Ankara'da başladımış oldu. Kurduğu gruplar ile sahne ve konser çalışmaları yaptı.

 

2004 yılında İstanbula yerleşti. Şair Yusuf Hayaloğlu ile İstanbul'da ve birçok ilde konser ve programlar yaptı. Artvizyon etiketi ile müzikseverlere sunulan Rengahenk Türküler isimli kolektif albümde 'Mapusun içinde üç ağaç incir' ve 'Yaylanın çimenine (Kol havası)' isimli türküleri seslendirdi. Halen Yusuf Hayaloğlu ve Selda Bağcan ile konser ve programlara devam etmekte olan Serhad Raşa, prodüktörlüğünü Selda Bağcan'ın yaptığı ve Sel Majör Müzik etiketiyle müzikseverlere sunulacak olan ilk solo albümünün çalışmaları devam etmektedir.

Serhad Raşa, 'Rengahenk Türküler'in devam albümü olan ve 1 Şubat 2007'de Artvizyon etiketiyle müzikseverlere sunulan 'Anadolu Sevdası - Rengahenk Türküler' adlı kolektif albümde Yusuf Hayaloğlu ile düet yaptığı 'Açılın Kapılar Şaha Gidelim' isimli türküyle yeniden dinleyicileriyle buluşuyor. Ferhat Göçer, Nurettin Rençber, Ali Altay, Volkan Konak, Özgür Akdemir, Nebil Özgentürk, Figen Genç, İlknur Yakupoğlu,Grup Laçin, Cemal Karakuş, Birgitay Aktaş, Adem Sevinç, Elif Yıldız ve Recep Ergül gibi birbirinden değerli yorumcuların yer aldığı 'Anadolu Sevdası - Rengahenk Türküler' tüm seçkin müzik marketlerde.

 

Serhad Raşa ile ilgili detaylı bilgi için www.serhadrasa.net adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.