Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Okul Kütüphanesi


Önerilen İletiler

Selamlar sanat-kitap forum üyeleri...

Ben Siirt'in Kurtalan ilçesinde görev yapan bir Türkçe öğretmeniyim. Okulumuz merkez okul olmasına rağmen birçok olanaksızlıklarla karşı karşıya. Herşeyden önce binamız prefabrik, iyi izole edilmediğinden ve eski olduğundan soğuğu ve yağmuru içeri sızdırıyor. Ancak öğretmen kadromuzla hepimiz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. 700 öğrenciye 21 sınıf düşmekte. Okulumuzun kütüphanesi de yok. Kütüphane oluşturmak için bir kampanya başlattık, ancak bölgenin imkansızlıkları nedeniyle elimize pek kaynak geçmedi. Masa ve sandalyeleri binbir güçlükle temin ettik. Şu anda tek ihtiyacımız kitap. Bol miktarda kitaba ihtiyacımız var. Bu sayfaya yazmamın sebebi de duyarlı ve imkanı olan üyelerin yardımlarına ihtiyaç duymamız.

 

Okulumuzun adresi : Yenidoğan İlköğretim Okulu 56500 Kurtalan/SİİRT

Eğer imkanınız varsa, gönlünüzden ne koparsa, elinizde ne varsa, imkanlarınız ölçüsünde bu adrese yollamanız bizi çok mutlu edecektir. Çabalarımıza desteklerinizi bekliyor; öykü, roman, şiir ne olursa katkılarınızı umuyoruz. Bu yazıyı okuyan herkese çok teşekkürler. Sağlıcakla kalın. :)

 

Türkçe Öğretmeni

Zeynel Abidin TAŞÇI

Kurtalan/SİİRT Yenidoğan İlköğretim Okulu 56500 Kurtalan/SİİRT

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

arkadaşım,bız istanbul da kitap kampanyası yaptık ve bır oda dolusu kitap topladık..bir öğretmen olarak çektiğin sıkıntıları tahmın edebılıyorum..

elımden geleni yapmaya çalışacağım :clover:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Zeynel öğretmenim;

 

Ben elimden geldiğince yardım etmek isterim.İstediğiniz kitapların türü hakkında biraz açıklama yazabilir misiniz.Maksat yardım amacına ulaşsın..

 

Sevgilerimle.. :clover:

o gönderdiğin ansiklopedilerden bulsan emınım çok işlerine yarayacaktır.biz görünce çok sevındık. :clover:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Sevgili Sedelina ve taurusmutis arkadaşlarımın yardım konusunda ve belirledikleri yöntemlerde yanlarında olacağımı belirtmek ister ve Yenidoğan İlköğretim Okulu 56500 Kurtalan/siirt ile ilgili olarak üzerime düşen yardımı yapacağımı belirtmek istiyor ve orada görev yapan sevgili öğretmenimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum... :clover:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

sevgili forumcular, biz de boluda arkadaşlarla tiyatro oyunu sergileyip turneye çıkacağız ve toplanan paralarla okullara kütüphane kuracağız. doğu da batı da aynı aslında. öğrenci halimizle üniversite içinde de kampanyalar düzenlemeye çalışacağız, elimizden geldiğince...

eğer yapabileceğimiz bir yardım varsa gönüllü elimden geldiğince gönüllüyüm, belki de seneye yenidoğan ilköğretim okulunda zeynel hocanın yanındaki stajer öğretmen ben olurum :sweatingbullets:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Zeynel öğretmenim elimden geldiğince sizlere yardım etmek isterim. İletinizi bugün okuyabildim ve bugünden itibaren çalışmalarıma başlayarak kitap toplamaya çalışıcam :) Bütün duyarlı arkadaşlarımızı da bu konuda yardımcı olmaya davet ediyorum ;)

 

Herkes bir kitap bile gönderse bir faydadır, damlaya damlaya göl olur demişler... Ne dersiniz bir kitapda siz gönderin :)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Sevgili Zeynel ÖĞRETMENİM bu konudaki çabanızı takdirle karşılıyorum ve yakın çevremdende toplayacağım kitapları en kısa sürede size ulaştırmaya çalışacağım.Sizin gibi öğretmenler Türkiyede iş başında olunca sırtımız yere gelmez.Saygılar :clover:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Zeynel öğretmenim ve duyarlı arkadaşlarım bu değerli çabanız için sizi tebrik ediyorum. Umarım hepimiz bir parça tuz olabiliriz ben sedelina arkadaşımızın kampanyası için 2 koli kitap toplamıştım dün kendisiyle görüştüm bugün götürecektim ancak sedelina arkadaşım bana bu kampanyadan söz etti. ve kendilerinin epey kitap topladıklarını benim kitaplarımı Siirte göndermemin daha faydalı olacağını söyledi.

 

Zeynel öğretmenim taurusmutis arkadaşımızın da söylediği gibi kargolar merkeze kadar götürüyorlarsa siz bu kitapları alabilecekmisiniz. gerçi foruma bir kez yazmışsınız bir daha kontrol etme imkanı bulamadınız sanıyorum. şimdi gönderilecek kitapları alıp alamayacağınızı bizlere bildirirseniz bizde ona göre yapmamız gerekeni yaparız. otobüs firmaları da ufak bir ücret karşılığı Siirt otogarına bırakabiliyorlar size en kolay nasıl ulaşacaksa bize söyleyin bizde ona göre biriktirdiğimiz kitapları hemen gönderelim. belki otobüs firmalarının Siirt , Kurtalana servis aracı gönderme durumlarıda vardır öyle olursa size ulaşması daha kolay olacaktır.

 

size özel mesajda yolladım belki buraya bakmayabilirsiniz diye.

 

sizin nazarınızda bütün emektar öğretmenlerimize başarılar diliyorum.

 

saygılar öğretmenim :clover:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Sevgili arkadaşlarım;

 

En sonunda Zeynel öğretmenimize ulaşabildim.Ben de telefonu mevcut.YArdım etmek isteyen arkadaşlar bana ÖM atarsa aracı olmaya çalışacağım.Katılan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

 

Sevgilerimle..:clover:

 

NOT:Öğretmenimiz,Kurtalan'da Aras Kargo'nun şubesi olduğunu söyledi...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Sevgili duyarlı forum üyeleri, birkaç gün önce foruma yazdığım yazının yeri değiştirilmiş. iki kez kontrol ettikten sonra açık adres verdiğimden dolayı admin.ler tarafından silindiğini sandım, meğer sabit başlık yapmışlar, sağolsunlar:) Açıkçası böyle bir ilgi ummuyordum. Taurusmutis arkadaşım bana az önce telefonla ulaştı. Kitap göndermek istediklerini ancak şirketlerin Kurtalan merkeze gidemediklerini öğrendiğini söyledi. Geçen sene Aras Kargo'nun şubesiyle birkaç gönderi yapmıştım Kurtalan'dan. Ancak bu sene okulumuzun şehrin biraz dışında olması sebebiyle şubenin hala açık olup olmadığını bilmiyorum. Ancak okulumuza MNG kargo sürekli gidip geliyor. Aras Kargo'nun hala açık olup olmadığını kontrol ettikten sonra yine yazacağım. Duyarlılığınız için hepinize çok teşekkür ederim. Böyle destek görünce insan daha bir umutlanıyor, cesaretleniyor. Yaptığı işin kıymetini anlıyor. Okulumuz ve öğrencilerimiz adına bir kez daha teşekkür eder hepinize esenlikler dilerim.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Zeynel öğretmenim bizler elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz ve sizinle paslaşarak o kitapları size ulaştıracağız.

aslında burdan hareketle, siz başka okullarda bulunan öğretmen arkadaşlarınıza da kitap ulaştırabilmemizi sağlayabilirsiniz.

sizler var oldukça umut hiç bitmeyecek. çocukların okuyabilmesi için bir kitap bir kitaptır diyoruz.

 

çok teşekkürler efendim, taurusmutis sanada teşekkürler.

 

bu hafta içi kitapları göndereceğim...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Tekrar sevgiler, saygılar forum üyeleri.

Kitapları göndermek konusunda sıkıntı yaşayan arkadaşlar için bugün öğrendiğim kadarıyla Kurtalan'da Aras Kargo'nun şubesi varmış ve halen aktif olarak çalışıyormuş. Umarım herhangi bir sıkıntı yaşamadan teslimatlar yapılır, bizler de sonunda kütüphanemizi faaliyete sokabiliriz. Herkese teşekkür eder sevgiler saygılar sunarım. :sweatingbullets:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

değerli öğretmenim bugün gönderiyorum ben koliyi, siz canınızı sıkmayın ulaşmaması için bir sebeb yok. kargolar ne için var değil mi? :) bayramdan sonra bir daha göndereceğim inşallah...

 

selamlar

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 8 yıl sonra...
Misafir isminiz olsun

arkadaşlar bende kitap artı kütüphanemiz için dolap masa sandalye istiyorum birleştirilmiş bir okuldayım konya ereğlide

Tarih: Düzenleyen: Smyrna
Üye olmadığınız için size ulaşamazlar..
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.