Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

KEDİ NESLİ YOKOLMA TEHLİKESİYLE KARŞI KARŞIYA!


stockholmsyndrome

Önerilen İletiler

neredeyse tamamı metal ve rock dinleyicilerinden oluşan biraz harda kaçıyo yalnız bu arkadaşlarınki

uyuşturucunun pençesine düşmüş ailevi ve sosyal ilişkilerde oldukça başarısız insanlardan oluşuyor bu topluluk.

sizce nasıl oluşuyor bu sapık ruhlar nedeni nedir?

 

çünkü beni gerçekten çok üzüyor bu olay ...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...

ya ne olacak marjinale duyulan özlem. ilgi çekme sevdası. mahallelerde çocuklarda kedielre etmedik işkence bırakmıyorlar, tek başına sapık ruhun işareti olmaz ki bu. dedim ye marjinallik. o aynı gençler otuz yaşıan gelicne üniversite bitmiş olur, bakarsın biri bakada memur, biri devlet su işlerinde mühendis.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bireyselleşen dünyada, zorlaşan koşullarla mücadele edemeyen acizler iyinin peşinde koşmak yerine kolay olan kötülüğü tercih ediyorlar...

 

Tabi bunda psikolojik sorunlar da çok etkilidir...

 

Bu insanların yardıma ihtiyacı var...

 

Ruhsal bir yardıma...

 

:zorro:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

neredeyse tamamı metal ve rock dinleyicilerinden oluşan biraz harda kaçıyo yalnız bu arkadaşlarınki

uyuşturucunun pençesine düşmüş ailevi ve sosyal ilişkilerde oldukça başarısız insanlardan oluşuyor bu topluluk.

sizce nasıl oluşuyor bu sapık ruhlar nedeni nedir?

 

çünkü beni gerçekten çok üzüyor bu olay ...

 

 

bence bunu rock ve metal olarak bir kap içine koymak yanlış bende rock ve metal müzik dinliyorum ve satanist felan değilim çevremde rock ve metal müzik dinleyen tonla insan war we satanist olduklarını pek sanmıyorum sadece bi kaç kötü örnek yüzünden satansitler rock ve metal müzik dinliyorlar gibi şeyler olması bence yanlış çünkü böyle bir kalıp olduğu zaman bu müziğe gönül veren insanlara yanlış bir etiket konmuş oluyor.

 

Satanistliğe gelince bence marjinellik ve sadece bazı şeylere isyan etme duygusu ile yapılan veya yapılmış olan gereksiz bir eylem olarak görüyorum kötü olan bir şeye tapmak ne kadar mantıklı mantıklı değil kesin bir şey war dinin öğretilerinden kaçan ve sadece kolay olanı seçen insanlardan oluşuyor.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

ben bu konudaa birass çömezimm fakatt şuanaa kadarr örendiğimm kdarıylaa çokk saçmaa wee tartışılmakk için yaratılmışş bi konuu diee düşünüorumm,,,amaaa metal we rock sıfatlarıı altındaa toplanmışş bi konu olduğu içindee ilgimii çektii çnküü bndeee bu tarz müzik dinliorumm we nerdeysee 24 saat bunun içindeimm,,sadcee bn diil we bnm kız arkadaşıma warna kdar bu tarz müzik dinlenioo,,ama insanın dini gereğincee bnceee bu inanış çok önemliii diorumm we saçma bi konuu buluorumm,,,,satanizm bence bu dewirde sadceee bi özentii wee hristiyanlığınn yan sanayisidirr diorumm!!!!!

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

rock ve metal dinleyincilerinin hepsi satanist demedim ama bu tarzi dinleyen gruplardan cikiyor dedim ve dogru soyledigime inaniyorum. bu arada bende rock dinlerim yanlis anlasilmasin

 

Ben de rock dinlerim ve sana katılıyorum...

 

Gerçekçi olmak gerekir...

 

:zorro:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 ay sonra...

Arkadaşlar, satanizmi metalcilerin üstüne yıkmak soç saçma. Metal müziğin özünde isyan vardır ve metalci olmayan arkadaşlar bu isyan müziğini dinlediğinde garip bulurlar. Birde zamani metalci tiplerini görünce "marjinal, özenti" yakıştırmaları da yaparlar. Ve daha ileri giderek "Hayvan" yakıştırması bile yaptılar. Neyse bu başka konu...

 

Gelelim sanatizme; Herkesin bildiği gibi satanizm şeytana tapmakdır. Satanizm yandaşları kendilerine kobay olarak metalcileri görürler, onları kullanırlar. Daha doğrusu metal müziği kullanırlar. Ayrıca gerçek satanizm de kedi kesme olayı falan yoktur! Gerçek satanizm de, yapılan ayinlerde şeytan için dualar edilir ve kendini çok kaptıran bazı insanlar (çoğuda psikolojik sorunludur) artık şeytanı içinde hissetmeye başlar, rüyalarında gördüğünü söyler ve en sonun da şeytan beni çağırıyor diye intihar eder. Satanizm de hiçbir insan bilerek şeytana kurban edilmez. Gelipde kimse size "seni şeytana kurban edicez" diye birşey söylemez. Herşey bireyin kendi elindedir.

 

Merak edenler olur belki şimdiden söyliyeyim satanist falan değilim. Tekrar söylemekte fayda var! Metalciler satanist değildir. Metal müzik satanist müziği değildir. Sadece satanizmden bi haber olan satanistlerin vurduğu damgadır.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...

arkadaşlar satanizm konusunda biraz bilgim var ama bu kavram yüzyıllardır var sonradan çıkma değil ayrıca mahallelerdeki çocukların ya da kulüpteki gençlerin de bu konuda çok bilgileri olmadığından kendi başlarına savunduklarını söyleyip grup kurmaya çalışan çılgın ve dengesiz gençlik oluyorlar. bir şey savunuyorum ne dersiniz bilmiyorum ama ben ce arkasında ciddi bir mantık olmayan bir düşünce dünyadan zamanla elenirdi. bu kültürün gerçekten içinde olan insanlar dışlarına hiçbir şekilde yansıtmıyorlar onların inandığı şeytan ise bizim bildiğimiz şeytan değil onlar bencillikten giriyorlar bu konuya şeytanın onlara güç verdiğini savunmuyorlar onlar şeytanı taklit ediyorlar şeytanın bencilliğiyle yaratılan varlıkların en kudretlisi olduğunu savunuyorlar. ve dini bilgilerimde ve bilgilerde şeytanın yaratılanlar arasında en kudretli olduğu fakat yalnız olduğu söylenir. gençlerin bazılarının beyinlerini böyle yetiştirip topluma aykırı bir sürü yaratmayı ve sonunda kişilerin kazanacağını hesaplıyorlar ilginç neyse çok fazla da konuşmak istemem bu konu hakkındaönemli değil benim için

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 5 ay sonra...

arkadaşım şu konuyu açmadan önce bi satanizm hakkında bilgin olsun. Satanizmin hiçbir kuralında kedi kesme bir hayvana çocuğa zarar verme gibi ilkeler yoktur. Bunları artık satanizmden çıkmış psikopatlar yapar. rock metal dinleyenleri satanist yapmış bir kaç arkadaş:) çok güldüm:) nasıl bir cehalettir bu? yorum yapılamayacak kadar saçma ve bilinçsizce...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...
  • 1 ay sonra...

aynen aynen arkdasım sana katılıorumm bence bı kefeye koymak yanlıs olur bende sanmıorum rock ve metal dınleyenlerın oyle bır gorunume sahıp oldklarınıı bence yanlışşş....:)he dersenıss kedı keselım hayır demem :=:=::):):):):):):):)saka tabi arkdaslar yasık yaa vallahı allh yardımcıları olsun ne dıyelımm.....

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Misafir Süper Kız Çocuğu Özo

Ben öncelikle bu konuyla alakalı ulaştığım bilgileri sizle paylaşmak istedim..

 

Modern Satanizm :uyuşturucu, seks ve sert müziklerle dinlerdeki günah anlayışına başkaldırma vardır. Hümanist felsefe ve bireysel yaratıcılık iddiası ile gençleri etkileyen bir "kafa tutma akımı," gençliği bir yerlere sürükleyip götürmektedir.

 

Günümüzdeki satanistler, ister ABD ister Mısır ister Türkiye'de olsun, ortak bazı ritüeller sergiliyorlar. Giyim kuşam, saç şekli, tapınma biçimleri, intihara yürürken geride bıraktıkları aynı mesajlar, bunun ideolojik temelleri olan bir akım olduğunu göstermektedir. Organize bir şekilde çalışmaktadırlar. İnternet sitelerinde çok hareketliler. Web sayfalarını yoğun bir şekilde kullanıyorlar.

Satanist gençler, 14-22 yaşlarında birer satanizm uzmanıdırlar; kitaplar önerirler, fikir tartışmaları yaparlar. Kendilerini bir sosyal hareket, alt kültür faaliyeti olarak algılıyorlar.

Ölümsüzlük, kıyamet, hayatın cehennem, ölümün ise gerçek boyuta geçiş olduğu gibi konular üzerinde yoğunlaşmaktadırlar.

Şeytana tapar görünürler ama, asıl amaç şeytanı da yok edip, dünyayı ele geçirmektir. Dini kitapların üstünde aykırı eylemler yaparlar. Kendilerini üst düzey bir klan gibi hisseder ve kendileri dışındaki insanları aptal birer mahluk olarak görürler.

 

Kişisel görüşümse aşağıda belirttiğim gibidir..

 

Nasıl oluşur bu ***** ruhlar die bir ifade kullanmışsın ve eklemişsin ..

Ailevi ve sosyal ilişikleri bozuk insanlar bu tuzağa düşüyorlar..

Tabi bununla beraber özenerek böle bişey içinde bulunmakta cabası..

Bunu çıkış yolu olarak görmüyorum..

Bu insanlar mücadele etme duygusundan bi haber yaşantılarını idame ettiriyolar bana kalırsa..

Kimbilir belkide bu yol onların kendilerini normal yaşantılarında iyi hissemediği kadar mükemmel kılıyordur..

Üstün olabilme çabası içindeler çünkü...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.