Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

GERCEKTE TANRI YOKTUR


Romantik_Sovaylye

Önerilen İletiler

Misafir öylesine biri

İster inanan ol, ister inanmayan. İster Allah kulu de kendine, ister kendi kendimin efendisi. Şu sorulara içtenlikle cevap ver sadece;

 

• İnsanlar gün geçtikçe gözle görülür şekilde birbirinden daha da uzaklaşıyor mu?

• Yavaş yavaş daha duyarsız hale geliyor muyuz etrafımızda olup bitene?

• Etrafımıza kurduğumuz çarpık yapılanmayı fikren de fiziken de daha da derinleştiriyor, içinden daha da çıkılamaz hale getiriyor muyuz günden güne?

• Üstünde yaşadığımız dünyayı yok etmekte olduğumuz doğru mudur? (Yemek yediğimiz kaba sıçıyor muyuz?)

• Herkesi dahil etmemek lazım ama, Allah'ın kulu olmaktan zekamla kaçtım diyenlerin bir kısmı paraya kul olmuşlar mı? Mevkiye kul olmuşlar mı? Güce kul olmuşlar mı? Teknolojiye kul olmuşlar mı? Çok da derinine inmedikleri bilime kul olmuşlar mı?

• Alın teri ile ekmek parası kazanmak zorlaşıyor mu gittikçe?

• Eğitim daha da kötüye gidiyor mu? Üstelik "modern" ve "yenilikçi" gibi isimlerle "tam da yapılması önceden belirlenen işe uygun robot" üretiliyor mu?

• Namus iki bacak arasında değil anladık, anladık ama tamamen zihinlerden çıkıp gitmiyor mu iyice? Ar, namus, edep, terbiye olmayınca daha mı güzel olacağız? Daha mı özgür olacağız?

 

Soruların cevaplarını yaşadığımız, deneyimlediğimiz zamanlar bu zamanlar. Geçmiş ya da gelecek değil. Bir dille söylediğinde "kötü zamanlarda" yaşıyoruz. Başka bir dille "ahir zamanda". İster bilimsel bak, ister dini açıdan, insanlık iyiye gitmiyor, kendi kendini bitiriyor.

 

Gerçekten bir yaratan inancı olanlar, ister Allah'a inansın, ister Tanrı desin yaratana ya da her neye inanıyorsa, onlar Tanrı var mı yok mu başlığı altında tartışma gereği duymazlar. Okuyor olabilirler ama tartışmazlar. Gerek yoktur, çünkü kendileri bildiklerine inanırlar yaratanın varlığını. Hissettiklerini düşünür ve söylerler. Kim buna karşı çıkabilir? Oradan çıkacak biri "hani ben neden hissetmiyorum?" diyebilir mi? Mantıklı mıdır bu? Yaratan herkese hissettirmeli midir kendini? Bunun için O'nun adına sen mi karar vereceksin. Varsa bana da hissettirmesi lazım kendini, yoksa inanmam bak mı diyeceksin? Zaten niyetin belli.

 

Peki hissedemiyorsan yok mudur? Sen okuyan, belki hiç kalp krizi yaşamayacaksın hayatın boyunca ve nasıl bir ağrı olduğunu hissedemeyeceksin. Hiç bilemeyeceksin, peki bu kalp krizinin olmadığı anlamına mı geliyor? Sen hissedemiyorsun işte, ama ne sen eksik olduğundan hissedemiyorsun ne de ben özel olduğum için hissediyor durumdayım. Böyle olageldi işte, ne ben ne de sen karar verdik. Bu durumda kalp krizine mi dayılanacaksın? Ona mı inanmamaya başlayacaksın?

 

Malum-insan zaten Türkiye'nin en büyük dinsizi. Gez bak bütün forumları, her yerde aynı. Bir insan bir kelam öğretememiştir ona, hep o bilir, en çok da o konuşur bilmiş bilmiş. Bilen biliyor kim ego inadındadır, hangi durumda insan o kadar çok konuşur, hangi psiklojiye sahip insan bu kadar inatçıdır kendi bildikleri konusunda.

 

Diyeceğim o ki; ne yönden bakarsan bak, bu dönemde kimseye bir şey anlatmaya çalışma, boş iş yaparsın. Bilen bilmeyen dalga geçer, laf yetiştiremezsin, yetiştirecek olsan onlar gibi olursun... Ben de boş iş yapıyorum esasen, ama bu sayfaya bir daha geri dönmeyeceğim muhtemelen :) Herkes kendine bakmalı sadece dini konularda. Bir ağızla söyleyeyim; yanlışa düşmüyor olmak iyi insan olmak için yeterlidir günümüzde, fazlasını yapmasan da olur. Başka bir ağızla; ahir zamanda işlemediğin günah için sevap kazanırsın, sevap olsun diye bir şey yapmana gerek yok, tut kendini yeter. Ne olacak burada tartışsan yaratan var mı yok mu diye? Hani ne olmuş 38 sayfada? Kim kimden ne öğrenmiş? Bu dediğim ciddi olmayan tartışma platformları için geçerli. Bu konu için: burası ve burası gibi platformlar. Yöneticiler ciddi insanlar olabilir, forumda çoğu insan ciddi olabilir, çoğu konu ciddi olabilir. Ama konuyu tartışanlar ciddi değilse, ki malum-insan gibi basit düşünceyle; "zekam ve bilgim çok olduğundan yaratana ihtiyacım yok" mantığının güdüldüğü her ortam ciddiyetten uzaktır, orada tartışılmaz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Icindeki Tanri Nedir Bilir misin ?

Aslinda Sen Tek Olan Tanrinin Bir Parcasisin.

Onun Yarattigisin.

 buda ne demek şimdi allah'ın bir parçası olmak ne demek. O seni yaratiyorsa bir parçasından mı yaratıyor. Ben yoktan var ettiğini sanıyordum 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...
  • 4 hafta sonra...

Zati Sıfatları (Sıfat-ı Zatiyyesi):

 

1- Vücud: Bu sıfat Allah Teâlâ'nın var olduğunu ifade eder, Allah Teâlâ vardır. Varlığı ezelîdir. Vâcib-ül vücûddür, yanî varlığı lazımdır.

 

2- Kıdem: Allah Teâlâ'nın varlığının başlangıcı olmamasıdır. Allah Teâlâ'nın varlığının evveli yoktur.

 

3- Beka: Allah Teâlâ'nın varlığının sonu olmaması, daima var bulunmasıdır. Allah Teâlâ'nın varlığının sonu yoktur. Hiç yok olmaz.

 

4- Vahdaniyyet: Allah Teâlâ'nın bir olması demektir. Allah Teâlâ'nın zatında, sıfatlarında ve işlerinde ortağı, benzeri yokdur.

 

5- Muhalefet-ün lil-havadis: Allah Teâlâ'nın sonradan vücud bulan varlıklara benzememesi demektir. Allah Teâlâ, zatında ve sıfatlarında hiçbir mahlûkun zât ve sıfatlarına benzemez.

 

6- Kıyam bi-nefsihi: Allah Teâlâ'nın, başka bir varlığa ve hiçbir mekâna muhtaç olmadan zâtı ile kaim olması demektir. Allah Teâlâ zâtı ile kaimdir. Mekana muhtaç değildir. Madde ve mekan yok iken O var idi. Zîra her ihtiyactan münezzehdir.

 

Subûti Sıfatları (Sıfat-ı Sübutiyyesi):

 

1- Hayat: Allah Teâlâ'nın hayat sâhibi olması demektir. Allah Teâlâ diridir. Hayatı, mahlûkların hayatına benzemeyip, zatına layık ve mahsûs olan hayat, ezelî ve ebedidir.

 

2- İlim: Allah Teâlâ'nın her şeyi bilmesi, ilminin her şeyi kuşatması demektir. Allah Teâlâ herşeyi bilir. Bilmesi mahlûkâtın bilmesi gibi değildir.

 

3- Sem’: Allah Teâlâ'nın her şeyi işitmesidir. Allah Teâlâ işitir. Vâsıtasız, cihetsiz işitir. İşitmesi, kulların işitmesine benzemez.

 

4- Basar: Allah Teâlâ'nın her şeyi görmesidir. Allah Teâlâ görür. Aletsiz ve şartsız görür. Görmesi göz ile değildir.

 

5- İrâdet: Allah Teâlâ'nın dilemesi vardır. Dilediğini yaratır. Her şey Onun dilemesi ile var olur.

 

6- Kudret: Allah Teâlâ, herşeye gücü yeticidir. Hiçbir şey O'na güç gelmez.

 

7- Kelâm: Allah Teâlâ'nın harfe ve sese muhtaç olmadan konuşması demektir. Allah Teâlâ söyleyicidir. Söylemesi alet, harfler, sesler ve dil ile değildir.

 

8- Tekvîn: Allah Teâlâ yaratıcıdır. Ondan başka yaratıcı yoktur. Her şeyi O yaratır.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 ay sonra...

şimdi senınle karanlığın üzerinde oturmak için bir nedenım yok ama karanlığın ordularını yenmek için senın aydınlığın gereklı iken hala karanlığın nefesi orada olmamalı. eger aydınlığıun yeterince güçlüyse burada bile şimdi yanında olduğum kadar mutluyum....eger yürümekle o yol biticekse o zaman yurumek için bir neden kalmamıştır. eger o yolda yürümek için bir nedenın varsa o yolun sonu senın içindir. eger o yolda yürümeyi becerebilirsen sessiz ve derinde işte ozaman sen oyola değil o yol zaten senın kaderine açılmış bir kapı gibi hassas. ve anlamlı olacaktır...senın uzerinde aydınlık olucaksa lütfen karanlıktan korkma eger karanlık senden korkmuyorsa işte ozaman aydınlık için karanlık bir gun başlamıştır..karamsarlık en derin yerlerde bile o aydınlığı görmek için yeterli değildir. eger aydınlık için karanlığın derinliği olucaksa aydınlık içinde derinliğin anlamı büyük olucaktır..(gizemlı kahın..)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

o gun içinde karanlığın duyguları senı esir almadan aydınlığın duyguları ie beslenmeye başladığını hısset eger karanlığın orduları senınle beraber ise ozaman aydınlığın ordularını kullan karanlık içinde yaşamayı hıssetmedikçe aydınlığın ışığı senı çok uzaklarda beklıyor olucaktır.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

.BAKARA-117 için 39 meâl bulundu. Adem Uğur(2/BAKARA-117: (O), göklerin ve yerin eşsiz yaratıcısıdır. Bir şeyi dilediğinde ona sadece "Ol!" der, o da hemen oluverir.)


yaratıcının ol der ve olmadığının en büyük ispatı.. hem göreceli ispat hemde .. muhteşem bir ispat..allah yada tanrı evreni ol der olur şeklinde yaratsaydı o an olurdu be şimdiki halıyle bizlerde onun içinde yaşardık. ama öyle olmadı yaratıcı evrenı yaratması triyonlarca yıl sürdü ve hala devam ediyor. evet yanlış duymadınız!!! evren halen yaratılmaya devam ediyor.buda yaratıcının güçlerinin bir sınırı olduğununda en büyük ve göreceli ispatıdır. hala uyduruk insan icadı olan .. kutsak kıtaplara tapmayamı ?devam ediceksiniz.. eyyyy insanoglu..uyanın artık şimdi uyanma zamanı geldi.... ayaga kalkın artık. ve kötu ruhunuzdan kurtulma zamanı!!!


Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

yaşam varolduğundan beri her zaman savaşlar ve şiddet dolu yıllar olmuştur. bu çelışker şunlardır.. 1: allah yada tanrı dim için bizleri yarattıysa ozaman neden? dinlerden öncekı katlıamlara ve yaşamlara izin verdi dahada önemlısı allah bunarı ne? ile sınayacak... bu tanrının sınavıyla ve kuranda belırtilen sınavla asla bagdaşmaz. insanoglu yoksa tanrının aklı oyunu insanlıga acı çektirmekmi? gerçek amacı bumu? tanrının.dahada önemlısı tanrı zamanın dışındaysa ozaman geelceğide o kontrol ediyor demektir gelecegi kontrol eden bir tanrının sınav yapması sizce ne? derece dogrudur. en önemlısıde sadece muslumanlar eger buraya yorum yapıcaksa ozaman tanrınında neden ?sınav yaptığını ispatlamak zorundadır.. yada susup rezil olmak zorundadır. buda benım kuralım..evet muslumanlar allhınız neden? bildiği halde zamanı kullanarak sınav yapmaktadır.. önce ispatını alayım.. ispat yoksa mantıklı bir tatışmada olmaz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

neden ateist ve satanıst pagan ve wiccan olunur ..muslumanlık hristiyanlık yahudilik allahın olduğu garanti değil.. dahada önemlisi allahın yada tanrının.. iyi olduğu kadar kötü olduğu gerçedir.. ne? kadar güçlü bir tanrı olusa olsun bu onun kötü olma ihtimalini asla değiştirmez!!!başka nedenlerde var.. 4 adet din veren tanrı asla güvenilir değildir.. her an herşey olabilir. tabi önce 4 adet din verilmesini ispatlamak gerekir.. şimdilik ispaladığımız sadece madde boyutu ve evrendir.tanrı yada tanrılar ispatlanabilir olgular değildir.bu yuzden inanç akıl işi değil zeka işidir.sadece akıllı ve kendini bilen insanlar ateist satanıst vicca ve pagan olur.gelelım deistlığe deistlıkte hiç mantıklı ve akıllı bir anış değildir..nedenmı? diyelımkı tanrı var dinler yok tanrı siz insanları neyapıcal ne ufak bir bilgi yok bu konuda en sacma ve mantıksız inan deistliktir..tanrı insanların iyiliğini isteseydi.. acı çekmek yerine kötülerle savaşmak için.. bir güç verirdi.. iyi ruhlara ama o neyaptı.. korkunç birşey yaptı.. iyi ruhların acı çekmesi için yaşamada mutlak gücü hakım kılsı. .böylece tanrının istediği olucak ve iyiler acı çekıcekti.. tanrı iyi olsaydı.. özgur irade yanı aklı vermezdi..aklı varolduğu sürece aklın isyanıda varolucaktı... en kötüsüde tanrının bu yaşam oyunu biliyor olması ve bile psikopat ve şiddert yanlışı yönunu kötu ruhlara vermesidir.tanrı iyi olsaydı her zaman kötüler kazanmazdı.. tanrı iyi olsaydı adaleti savunanlar.. iyi ve vicdanlı lerden oluşurdu.. tanrı iyi olsaydı.. buraya dikkat!!! edin sadece bir din verirdi... herkesin bu dine inanmasını beklemez hemencecik cezalandırıdı nedenıde tanrının bile egosu vardır. en ömelısıde tanrı yada allah zamanın dışından bir kitap indirimesi gerelırkı bu tanrı için bile imkansızdır. çunkü evren bir programdır. GELELİM TANRI OLSA BİLE ATEİSTLERE ASLA KIZMAZ NEDENI ÇOK BASİT.TANRI İSPATLANABİLİR. BİR DEĞİLDİR.. EVRENIN DIŞINDA YAŞAMAKTADIR BU O KADAR NETTİRKİ. BUNU ALGILAMAYAN ZATEN YAŞAMAYIDA HEKETMİYOR. .DEMEKTİR. AMA EN MANTIKLISIDA SATANISTLIK PAGAN VE WİCCANDIR. BU İNANÇ ŞEYTANIN TANRI OLDUĞUNA İNANIR. VE İNSAN RUHUNA ÖLÜMSÜZLÜK VEREN BİR TANRIYA İNANMAKTIR. İNSAN RUHU YARATILIŞ GEREGİ ÖLÜMSÜZ OLMAK İSTER. İSPATIDA.. İNANCA YÖNELİK HİSLERDİR.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

BİZ NEDEN? ÖLÜYORUZ BİZİ ÖLDÜREN NEDİR? 
yanılıyorsunuz eyyy insanoglu bizler tanrının zehri sayesinde yaşlanıp ölüyoruz. yaratıcının yarattığı herşeyde her zaman bir ölçü vardır. bu ölçüler 1: asit: 2: kimyasal madde.3: aldığımız nefeste bile öldürücü azot vardır.4: biz insanlar zehır soluyoruz oksijen karbondioksit ve azot bunlar bizleri öldürmek içn planlı programlı bir yaratılıştır. bu yuzden 80 yada 90 yılda ölüyoruz. tanrının verdiği yiyecekler ve icecekler sadece bedenımızı zehirlemiyor ayn ızamanda yaşlanmasına neden= oluyor. bunun en büyük.. nedenıde. zehırdir!!!!eger gerçekte nsaglıklı bir yaşam olsaydı. insan ömrü sonsuz olurdu. ama bunlar hep yaratıcınıın insanlıga verdiği programın bir parcasıdır.(bilnmeyen ayet bilinmeyen süreler.)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

EYYYY İNSANOGLU İŞTE SİİZN KADERİNİZİ DEĞİŞTİRECEK GERÇEK BİR HABER.


işte insanlığın kaderini değiştirecek gerçek bir haber..abd yanı nasa bu 2 bilim adamını gizliyor..6 yıldır oksijensiz bir ortamda yaşıyorlar. ama bununla ilgili çok ciddi yasaklar v.ar medyada..6 yıl içinde incelendiler ve aynı alyuvarların ve akyuvarların yasadığını tespit ettiler. ama normalde bu dunyada olsaydı trilyonlarca hucre ölmuş bunun yerine yenısı gelmıştı.BUNUN ANLAMI EYYY İNSANOGLU UYANIN ARTIK SİZLER ASLINDA ÖLÜMSÜZ BİRER CANLISINIZ. VE TANRINIZ BUNU ENGELLEMEK İÇİN BAZI KURALLAR KOYMUŞ.. BUDA ONUN KÖTÜ TANRI OLDUĞUNU İSPATLAMAK İÇİN FAZLASIYLA YETERLI VE OLAGAN ÜSTÜ BİR YORUMDUR.


Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

BAKARA-256: Dinde zorlama yoktur..

benım kutsal mealım bunu çevirdi:
şeytan ayetleri:256. bölüm: islam dinınde zorlama yoktur. ama zorla kafa kesme vardır. dinde zorlama yoktur. ama muslumanlıkta insan ogusu vardır. bu yuzden.. şeriat kuralları yuzunden kafa kesen insanlar onurlandırılır. buda allah yada tanrıyla bagdaşmaz. şeytanın bile bir onuru vardır. asla insan kadar düşmez. ve taşlaşmaz.

((kafirun suresi 109 ayet Sizin dininiz size,benım..dınım banadır.))...

benım..kutsal mealım bunu çevirdi!! benim dinim banadır. derler ama bırakın diğer dinlerdekı kafir düşmanlığını kendi dınınden ve kendi ırkından insanları sırf.. mezhep farklılığı nedenıyle.. öldürmek ne allaha yakışır ne tanrıya nede efendimiz şeytana..(şeytan ayetleri.. hayatın anlamı sureleri.)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

eyyy insanoglu şöyle düşünün kuranda allahın şeytana ademle havvaya secde etmek için emır verdiğini hepiniz biliyorsunuz..ama şeytan onurunu kullnarak secde etmemıştır. bu kızım işinize geldiği için anladığınız kısımdır.

ŞİMDİDE İŞİNİZE GELMEYEN AMA EN BÜYÜK VE ACI BİR GERÇEK OLAN ALLHINIZIN NE? KADAR ZALİM VE NE? KADAR SAVAŞI SEVEN BİR CANİ OLDUĞUNU BURADA ÇOK NET İSPATLIYACAĞIM.

BURADA HER MÜSLÜMAN ŞEYTANIN KÖTÜLÜĞÜN BABASI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜR. BU EN BUYUK YALANDIR. NEDENIDE NE? KURAN. NEDE ADEMLE HAVVANIN DAHA ÖNCEDE BELIRTTİĞİM GİBİ OLMADIĞINI DEFALARCA İSPATLADIM ZATEN. ŞİMDİDE ALALHIN GERÇEKTEN KÖTÜ OLDUĞUNU İSPATLAMA ZAMANI GELDİ!!
ALALHINIZ GERÇEKTEN İYİ BİR TANRI OLSAYDI. ŞEYTANI YARATMAZ.. VE SINAVINDA ADİL OLMASI İÇİN. BAZI KURALLAR KOYARDI..İŞTE BU KURALLAR.

1: GÜÇLÜLER DEĞİL ER YADA GEÇ HAKLI OLAN KAZANIRDI. ÖLMEDEN ÖNCE.

2: DÜNYA VAROLDUĞUNDAN BERİ.savaşlar her zaman vardır ALLAH BU SAVAŞLARI EVRENIN DIŞINDAN BUYUK BİR ZEVKLE İZLEMIŞTIR.

3: ŞEYTANIDA ALLAH YARATTIĞINA GÖRE.. ONA KÖTÜ RUUH VERMIŞTIR. . ŞEYTANIN .. BİLE BİR ONURU VARDIR ÇÜNKÜ ŞEYTANDA BİR MELEKTİR . VE DUYGULARI VE HİSLERİ VARDIR.

4: EN ÖNEMLISIDE ALLAH BÜTÜN İNANANLARI KERİZ APTAL VE ENAYİ YERİNE KOYMUŞTUR.(MÜSLÜMAN HRİSTİYAN VE YAHUDİ.) NEDENIDE O BİR TANRIDIR. VE SİZ İNSANLARI SONSUZA DEK KENDİ İÇİN BİR GÜÇ GÖSTERİSİ HALİNE GETİRMİŞTİR.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 yıl sonra...
inançlıların ruhuna girdiğimde şunları hissettım ve hissettıgım andan itibaren aslında yaratıcınında sinav yapmadıgını algıladım nasılmı?

bende bir zamanlar inançlıydım ama asla!!!!inançlı dogmadım tanrı yada allah bizlerden ispat istemıyordu o ispatı yaratıyordu zaten

sizler dogar dogmaz kutsal olmayan kıtaplarla yeterınce kandırıldınız zaten,,elınızdekı nın hammeddesını bil ldiğiniz halde ıbilincaltınızda yatan gerçek sınavı asla farketmedınız,,sizlere ögretılen hrıstıyanlık inancında kutsal ruh baba ve ogul vardı ama ne hıkmetse tanrının bir karısı yoktu oglu vardı ama karısı yanı tanrıcası yoktu,,bu yuzden tanrı bile olsanız oglunuzun olması için bir tanrıcanız olması gerekmezmı?!!!!yaratılan insan değil bir tanrının oglu bunu tanrı bile yaratamaz bu tanrıyı aşan bir olagan üstu durumdur bu i bu ispat bile az sonra anlatıcaklarımın yanında çok basıt kalıcaktır,,sizlere gerçeklerı ispatlamak içn özel bir ruh olarak yaratıldım sizler gibi uyuyan ve yemek yıyen biriyim ama ruhum yaratıcının akını okuyan bir ışıktır..bir hriıstıyanın en buyuk korkusu elındekı incildir aslında bilincaltında yatan gizemde korkudur aslında hammedesı bir agactır..eger o insan benım algıladıgımı algılasaydı elındekının mucıze değil asıl mucızenın o agaç olduğunu hissedicektı..ve hissettıgı andan itibaren o agaca tapıcaktı..bu verdbıgınım örnek islam içinde gecerlıdır bir müslüman asıl mucızenın dogandeda olduğunu ve yaratıcının gizemlı kutsal kitabının dogadakı herşey olduğunu anlasaydı bugun ben burada asla varolmazdım..inançlılar aç kaldıklarında o kıtabın dua ettıklerınde asla dualarını duymayan bir allah yada tanrı hıssetıklerınde kadere kuserler ve kötü ruhlarını acımasız hayata karsı siper ederler,,ve o andan itibaren o agacı keserler ve onun yerıne dev gökdelenler insa ederler o agaç sayesınde varolduğunu ve yasamını o agaca borclu olduğunu asla hissetmezler,,ama artık sonun baslangıcındayız çok az kaldı artık siz insanlar için yenı bir din yada yenı bir kader olmuyacak torunlarınız için oların kaderını sizlerının özgur iredesı sayesınde.sonsuza dek yok olucagını görmenıze artık çok az zaman kaldı zaman siz ruhların aleyhıne işlemeye basladı 6 ay önce 2017 yılının buzul cagına giriş yılı olduğunu söylemıştım. artık ölüm kehanetlerı sizere çok yakın olucak sizlerın rıhlarının nasıl? terbıye edılgını görucek ilk ruh ben olucam .bu sizlere bir uyarıdır yaratıcnın uyarısıdır atın elınızen o kıtapları şimdi elınıze kazma ve kurek alın ve dogayı kurtarın bu sizlere bir emırdır. yaratıcının bir emrıdır.artık anlamak zorundasınız bu gezgen yok olmak üzere tek yol var dogayı yenıden canlandırmak dev gökdelenlerıyok etmek şimdi tum iyi ruhlar benım işigımda birleşmelı ve kötülüğün tanrısını yok etmelı şimdi başlayın korkmayın tanrı ve allah sizler için en uygun kaderı verıcektır.dogaya zarar veren herşeyı yok edın sizi hiçkımse durduramaz. yada benı dinlemeyın 7yıl içinde korkunç kaderınızle yüzlesin..tek sansınız benım kehanetlerımdır.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

15673050_259947444423911_197550369891001işte gerçek osmanlı torunları hiçte öyle adıl ve merhametlı insanlar değillermış öyle değilmi? gerçekler ruhunuzu acıtıncaya dek aklınızı özgur bırakın. ve anıden uyanın ..gerçeklerın kötü tanrısını hıssediceksınız!!!

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

? gerçekler ruhunuzu acıtıncaya dek aklınızı özgur bırakın. ve anıden uyanın ..gerçeklerın kötü tanrısını hıssediceksınız!!!yada sistem içindekı kusurlarla yaşayın ()evlilik-iş - kariyer-siyaset- icatlar-mükemel dengeyi sonsuza dek bozmaya calısan insan ruhunun gizemi!!!!!!!!!

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

İSLAM ÖYLESINE KATI KURALLARLA BEZENMIŞKI DİĞER DİNLER BU KADAR AGIR KURALLAR YOKTUR. SERİAT İSLAMIN EN TEMEK KURALIDIR ONLARA GÖRE ŞERİAT İSLAMIN TEMELIDIR .İSLAMI İCAT EDENLER ÖNCE ŞERİATI İCAT ETMIŞLER İNSANLAR BANA ÇOK KIZIYOR GERÇEK İSLAMI YASAMIYORSUNUZ DİYORUM ASLINDA GERÇEK İSLAMI YASAYAN ÇOK AZ İNSAN VARDIR İŞİDDE BUBNLARDAN BİRİDİR.ASIL NEDNIDE MUHAMMEDİN SUNNI MEZHEBİNDEN GELDİĞİNE İNANMALARIDIR. AMA ASLINDA MUHAMMEDIN ANNE VE BABASI YANI AKRABALARI İSRAİLOGULLARINDAN GELMEDIR YANI YAHUDİDİR. YANİ ASLINDA MUHAMMEDE YAHUDİ BİR AİLEDEN DOGMADIR ŞİMDİKİ İSLAM ALEMININ TAMAMI BİR YAHUDİYE TAPIYOR DİYORUM VE ASIL KONUYA GİRİYORUM.,

1:5vakıt namaz.

2:hacca gitmek ( her yıl)

3:umreye gitmek.(3 yılda bir)
4:belırlı bir gelırın varsa zekat vermek

5:52 farzı ezbere bilmek

6: 32 farzı ezbere bilmek.,,
7: en önemlısı seriat kuralları eksıksız ve tam uygulamak!!!

8:sünnı mezhebınden olmak veya sonradan olmak.

9: imam nıkahı kıymak resmı nıkah gunahtır

10:allahın varlıgına ve birlıgıne inanmak. en..sevdıgım kısım tek dogru bulduğum kısım bu..

11:peygamberlerıne inanmak.

12:kutsak kıtaplarına inanmak.

13: her yıl hatım etmek.

14:her yıl 90 gun oruc tutmak.

15:tek tıp elbıse giymek emırı .

16:kadere ve kazaya iman.

17:arapca dıdında br dıl konusmak yasak.

18: cennet ve cehenneme inanmak.

19: hurilere inanmak.

20:ademle havvaya inanmak(ademle havvanın olmadığını ispatladım)

bu saydıklarımı bırakın yapmamayı bir tanesını eksık yaparsanız direk cehenneme gider ve kafır olur sonsuza dekte yanarsınız..eeeyyyyy insanlar şimdi sizlere soryorum eeyy muslumanlar özellıkle sizlere soruyorum bu saydıklarımı kaç musluman yapıyor. ço kaz değilmi? buradan çok net görüyorum.. ozaman şimdi itiraf zamanı sizler musluman değil munafıksınız. en kötusude bu ne yazıkkı en azından ateistler ve agnostıkler ve deistler acık acık bellırtıyorlar inanmıyorıuz diyorlar.sizler ölunce yaratıcnın karsısına cıktıgınızda ne olucagını zannediyorsunuz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

eyyyy insanlar ben ademle havvanın olmadığını sonunda ispatladım. 1: yaşamda 3 adet safkan ırk yanı beyaz siyah ve çekık gözlü ırk olmak üzere 3 ırk aynı zamanda 2 adette adı ırk yanı duz melez ve çekık gözlu melez olmak üzere tıplam 5 ırk vardır. halbukı ademle havva 2 ırkı oluşturmaktadır hangi kosullarda olursa olsun eşleştıklerınde x ve y krozomunda tenlerı esmer olucaktı yanı melez olucaktı 7 milyar cekık gözlü melez yada cekık gözlu kosın olucaktı herkes. yanı bir beyzla bir siyah hangi kosullarda eşlesırse eşleşşın sonuc asla değişmez yaratılısın en temek kuralıdır bu .. tenlerınde ortak rengı olmak zorundalar ama öylemı? 2017 yılındayız hala dunyada 3 safkan ırk ve onlarom olusumnundan meydana gelen 2 adı ırk işte yaratılılıs böyle başladı .. gerçek yaratılış homosapıes ve neandertalın yanında 3 safkan ırk olan cekık gözlu ben trasmo. ırkı diyorum herkes bu blimsel olrakta kanıtlamıştır eyyy insanlar sizlerdde benım gibi ademle havvanın asla yaratılmadığını ispatlasaydınız. asla inançlı olmazdınız!!!

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

MÜLK SURESI 2 .AYET DERKI: BİZ SİZ İNSANLARI ADEMLE HAVVADAN BERİ İMTIHAN İÇİN YARATTIIK..


1: ne? diyor başlangıctan beri insanoglununa sınav yapıyormuş iyide başlangıctakı insanlar ademle havva olmadığını defalarca ispatladım.


2: ilk insanlar ademle havva gibi 2 safkan ırk değil 3 safkan ırk yaratılmıştır. daha sonrada 4. ve 5. melez adi. ırklar olusmustur.



3: ilk insanlarda akıl ve mantık yoktu bu yuzden akıl ve mantık yoksa allahta yok tanrıda..


4: ilk insanlar hayvanlar gibiydi sex yanı cogalma içgusu ile yaratıldılar yanı erkek ırk dişi ırka defalarca tecavuz ederek yanı zorla işkence yaparak insanoglu cogalmaya basladı.


5: imtıhan iiçn ilk insanların müslüman olması gerekır halbukı ilk insanlar bırakın müslüman olmayı daha ateş yakmasını bile bilmiyorrdu. çiğ et yıyorlardı. yanı imkansızdı.


6: ilk insanların islamın dedıgı gibi 15.000 yıl değil milyonlarca yıl önce yaşadıkları kanıtlandı.


7: ademle havva sınav için yaratılsaydı şimdi herkes islam adı altında yaşıyor olucaktı. yanı imkansız.. bunuda ispatladık.


8: sonuc olarak. ilk yaratılan insan alalhın huzuruna çıktıgında allah ne sorucak kendısı bile bilmiyordur. emınım..zaten böyle birşeyde imkansız.. ispatladım işte ben ispatlarla tartısırım.. insanlar gibi kuru sıkı sallamam..


Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

düşünsenıze müslümanlar ademle havvanın insanlıgın baslangıcı olduğunu kabul ediyorlar. bilim ise karbon testleriyle ispatı vardır 60. bin yıl geriye giderr bu ispat.ayrıca insan genıne ait fosıllerde bulunmustur.( neandertal ve homosapiens)milyonlarca yıl önce asıl komık olan ne? biliyormusunuz?bazı müslümanlara göre onlar gerçek müslüman olduğunu iddia ediyor .iddaya görer ilk peygamber ademmışşş hahaaaaa seslı guldum .)))) diyelımkı ilk peygamber adem gerçekten kime? önderlık edicek. sevgilisi ve zevk aracı havvayamı? )))))benı dınleyın ben bir kıtap yazdım 3. dünya savasından sonra bu kıtabı yayınlayacagım . bu kitap diğer kutsal olmayan kıtaplardan farklı olucak diğer kıtaplar gibi sahte mealler yazmanıza gerek kalmadan okuyabileceksınız tamamı turkçedir. ayrıca diğer diller içinde türkçe en kolay tercümedir arapca gibi tercumesı en zor dil değildir.bu kıtabın diğer kıtaplardan en anlamlı farkıda içinde ayetler yoktur ayetlere benzeyen gelecekle ilgili olucak kehanetlerı içerır.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

ister müslüman ol ister ateist ol sonuc asla değişmez birşeyın olmasını istedıklerınde asla ispatlyamadıkları tanrıya dua ederler. ...ama asla cevap alamazlar nedenıde tanrının ve allahın kötü ve vicdansız bir ilah olmasıdır. bu ispat için çok uzun yıllar beklemem gerektı.yaratılış geregı insanın ruhunda ve dogasında sonsuza dek varolucaktı dua denılen sacmalık

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

BU NASIL? BİR ALLAH İNSANLARLA DALGAMI?_ GECİYOR SEN TUT ÖNCE YAHUDILIK DININI İNDIR MAYASI TUTMASIN DAHA SONRADA HRISTIYANLIGI İNDIR. İNSANLIGA KALIN GELSİN. EN SONUNDADA KARA VERSIN SON DIN İSLAM DESİN İSLAM DISINDAKI DINLERI YOK HUKMUNDE SAYSIN VE İSLAM DISINDAKI HER KESI BİR GÜZEL YAKSIN ÖYLEMI??BÖYLE BİR ALLAHA NEDEN? İNANAYIMKI HİÇ BİR ANLAMI YOK BE NBALLAH İNANICAKSAM ONUN VİCDANI YARATANA ADALETI YARATAN AKLINA İNANIRIM VE GUVENIRIM KENDI YARATTIGI DİNLERİ BİLE İNKAR EDEN ALLAHA İNANMAK İSTEMEM BU KADARACIZ DURUMA DÜŞEN BİR ALLAHA MEYDAN OKURUM.



Bakara Sûresinin 62. âyet-i kerîmesi olan : ''Şüphesiz o kimseler ki iman etmiştirler, bir de o kimseler ki Yahudi olmuşturlar, ayrıca Hristiyanlar ve Sâbiîler; (bunlardan) her kim Allâh'a ve o son güne (islama) inanmış, ise cennete salih bir amel de işlemişse; onlar için Rableri nezdinde ecirleri vardır. Onlar üzerine hiçbir korku yoktur ve ancak onlar mahzun olmayacaklardır.'' âyet-i kerîmesiyle, Mâide sûresi'nin 69. âyet-i kerimesi olan:


Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.