Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

BÜyÜk TÜrkİye Projesİ


turk_akıncı

Önerilen İletiler

Kemalizm'le sorunlari olan ve dis güclerin taseronlugunu gururla yürüten bu yiginlar, baslarindaki sefleri ve seyhleri ile bölünmüs bir Türkiye'nin özlemi ile yasiyor ve sahipleri olan emperyal güclere hizmette kusur etmemek icin mümkün olan her dolabi ceviriyorlar.Bu dolaplar,ya yol yaptik,ya hastahane yaptik,ya cilgin projeler,ya ramazan cadirlari,ya bulgur ya mercimek ya da para ile döndürülerek zaten egitimden nasibini alamamis halk yiginlarina empoze edilmektedir.Gercekte ise,dün Mustafa Kemal ve arkadaslarinin vermis oldugu bagimsizlik ve onur savasinin hazimsizligini yasayan bir intikam cephesi vardir Türkiye'nin gündeminde.

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

kardeşim kendisini bilmez bir kaç edepsiz çıkıyor sözde tehditlerle ülkeyi bölme gayreti içerisine giyorlar işte o biraz sıkar

Son dönemlerde hiç doğuya gittiniz mi? Zaten bölgeye gayet hakim ırkçı bir yapı var.Bence gün geldiğinde ve Ülke federasyonlara ayrıldığında bence bişey yapma konusu Türkleri sıkacak,onları değil.Hatta iddia ediyorum, bu şekilde çoğalmaya odaklanmış bir ırkla ,gün gelir bu ülkenin tamamı da gidebilir.Bakarsınız daha daha ufak bir alana atılıvermişiz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...

TSK'nin imaji yerle bir edilmistir.Bu bazi cevrelerin özellikle Türkiye Cumhuriyeti Ordusu'nun güclü olmasindan rahatsiz olanlarin,dün Ankara hükümetine karsi olan ümmetci,padisahci,dinci cevrelerin ve Atilla Ilhan'in yüzde 7'lik hain kontenjaninin isbirlikleri ile gerceklesmistir.

 

AKP Türkiye'nin ikinci tek parti dönemidir.Birinci tek parti dönemi ülkede özel sartlar hakimdi ve siyasi sartlarda o döneme uygun sekildeydi.Ikinci tek parti dönemi ise özel sartlarin oldugu bir dönem degildir.AKP hegemonyasi artik dikta rejimlerini aratmayacak sekildec kendini gösteriyor.

 

AKP 2003 yilindan bu yana adim adim bu hegemonyayi gelistirdi.Hegemon partinin bircok özellikleri vardir.Bunlar sirasiyla,Iktidar bürokrasisi,iktidar basini,iktidar yargisi,iktidar sermayesi,iktidar sosyal yardimi,iktidar sendikaciligi,iktidar üniversiteleri,iktidar milli egitimi,iktidar tek parti sivil toplumu,iktidar polisi ve istihbarati,iktidar propganda aygiti,iktidar ordusu.

 

Bu yukarida saydigim ögelerden hemen hemen hepsi gerceklesmis ve günümüzde AKP diktatoryasi vardir.

 

AKP'ye hizmet vermeyen,AKP'ye oy vermeyen kuruluslar,toplumlarin yasam haklari ellerinden alinmaktadir.

 

2005 yili itibariyle AKP kendi mahkemelerini kurmustur ve bu mahkemelerin görevleri TSK'yi cökertmektir ve bu gerceklesmistir.

 

Kandil'e yapilan operasyonlar toplumdaki tansiyonu düsürmek icindir.Yani göstermeliktir ve ABD ile anlasmali yapilmaktadir.Bugünkü TSK komuta kadrosu Türk ulusunun degil AKP'nin adamlarindan olusmaktadir.Ulusun ve Mustafa Kemal'in son askerleride seref ve haysiyetlerini korumak icin görevlerinden istifa etmislerdir.Hepsini ve Silivri'de,Hasdal'da tutuklu olan tüm Atatürkcü subaylari kutluyor ve alkisliyorum.Malta'ya sürülenler ancak bu kadar serefli idiler.

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...

Büyük Türkiye Projesi derken aslinda kelime hatasi yapilmakta ve insanlar aldatilmaktadir.Büyük Türkiye Projesi aslinda Türkiye ile ilgili büyük projedir.Türkiye ile ilgili büyük projenin ne oldugunu iki gündür anladik.

 

Dis isbirlikcilerden ve icimizdeki ihanet odaklarindan aldigi talimatla kendi adamina talimat vererek terör örgütü ile pazarlik yaptiran basbakan,bu haberin medyaya sizdirilmasindan hemen önce Arap Bahari adli seyahate cikti.Haberin medyaya sizdirilmasida basbakanin talimati ile oldu,cünkü yandas medya Arap Bahari seyahatini gündeme tasiyacagi icin terör örgütü ile pazarlik ancak ikinci siralarda bir haber olacakti,nitekim de öyle oldu.Ihanet odaklarinin bu pazarligi alkislamasindan anliyoruz ki Türkiye üzerinde büyük projeler hazirlaniyor yani Büyük Türkiye degil Büyük proje.

 

Baska bir ülkede,böyle bir olayin ortaya cikarilmasi veya cikmasi ile,önce o ülkenin savcilari harekete gecer.Sorumlu kisiler derhal istifa der veya etmeleri icin kamuoyu baskisi olusur.Bu bütün dünyada böyledir ve böyle olmasida en dogrusudur.Bizde ne oluyor:Birtakim ihanet odaklari yani bu ülkenin milli birliginden rahatsizlik duyan birtakim ihanet odaklari,teröristle yapilan pazarligi alkisliyor.90 yil önce yüzbinlerce sehidimizin kaniyla caniyla kurmus oldugu bu devleti cökertmek icin dün düsmanla isbirligi yapan cevrelerin torunlari isbirligi yapiyor.

 

REFIK Halid Karay denilen dönme yazar,Misak-i Milli icin söyle demistir:Sanki yeteri kadar milli yokmus gibi simdi birde MISAK-I MILLI cikardilar basimiza.

 

Ömer Dincer denilen Milli Egitim Bakani'da Atatürk Milli-yetciligine uygun vatandas yetistirmeyi Milli EGITIM kapsamindan cikarmis olmakla Refik Halid Karay'in izinden gitmistir.Bu ülkede milli olmaya karsi oldu bitti mücadele veren ihanet sebekeleri ellerindeki gücü istedikleri gibi kullanmaktadirlar.

Dün kafalarina calinan Sevr'i bugün yeniden ülkenin gündemine tasiyanlar dünkü isgalci yandaslaridir.Türk ulusunun varligindan rahatsiz olanlar ve bu varligi türlü iki bahanelerle yok etmeye calisanlar sunu cok iyi bilsinler ki biz "BIR ÖLÜR BIN DIRILIRIZ.Türklüge en büyük ihaneti yapan Osmanli simdi yeniden ülkenin gündemine oturmus ve yine melanet projelerini hayata gecirmeye baslamistir.Türklük sayisiz ihanetlere hedef olmus fakat hepsindede yine en büyük olarak tarih sahnesinde yerini almis,Türklükle oynayanlar ise tarih boyunca hezimetlerden kurtulamamislardir.

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 6 ay sonra...
  • 9 ay sonra...

Büyük Türkiye Projesi ile Muhtesem Yüzyili hayal edenler,Türkiyede nelerin olup bittiigine kapali gözle bakanlardir.Yani tv karsidinda oturup Muhtesem Yüzyili baygin gözlerle seyredip sonra da Hürrem modasi adi altinda cikartilan öteberiyi alarak kendini Muhtesem Yüzyilda hissedenler Türkiye'nin icinde bulundugu kritik asamayi görmeyenlerdir.

 

Türkiye bölünüyor hala Muhtesem yüzyilda kamisiz biz.Ha bana ne bölünürse ben yasamama bakarim diyenler muhakkak vardir.

 

Büyük Türkiye Projesi Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin 2023 tarihinde son bulmasi projesidir.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 ay sonra...
  • 11 ay sonra...

Konu güzel ama devam edilmemiş.

Bugünlerde Suriye bölünmek üzere sınırımız kürt devleti oluşumuna gebe ve ırak Kürt bölgesi bağımszlık peşinde.

Peki durumlar baya baya karışık varmı bizim yöneticilerinde bazı pilanları.

Irak da oluşacak boşlukda musul bölgesi dahil Türkiye egemenliği içine alına bilirmi? Aynı şekilde suriye kürt bölgeside bir şekilde toprak bütünlüğümüz içine alınabilirmi?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 6 ay sonra...

Bir önceki yazımdan baya bir zaman geçmiş.

Kendi bölünme korkumuz aşılmış komşuların bölünme durumları konuşulur olmuş. Doğumuz ve güneyimiz yangın yeri.Bölgedeki  figüranlar kimdir kimin nesidir karışık PYD-PKK nın yönlendiricileri IŞİD le farklımıdır yada peşmergeyi yönlendiren el Işid i de yönlendiren değilmi yada Esed in sırtını sıvazlayan el İran ı tokatlarmı sorular sorular Evet haritamı dediniz Türkiyeninde oluru alınmayan harita henüz çizilemedi

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 yıl sonra...

Esad,Recep Tayyibin ifadesiyle,yani düsman olduktan sonraki ifadesiyle Esed,Israi'e karsi tek basina mücadele veren bir liderdir.Devleti icin mücadele edenlere diktatör denilmesi ya diktatörlügün ne oldugunu bilmeyenler ve de Türkiyede ki diktatörlügü görmek istemeyenler,aynen Atatürk'e diktatör denilmesi gibi bir carpik anlayisin ürünleridirler.Esad ülkesini bölmeye calisanlara karsi bir mücadele vermektedir.Suriye'yi Israil ve ABD disinda birde AKP hükümetinin hem Cumhurbaskani hem AKP Genel Baskani  hem de ben dedim ben yaptim gibi bir anti demokratik uygulamanin reisi bölmek istemektedir.BOP Esbaskanligi ile Ortadogu ve Islam ülkelerini kan gölüne döndürme görevini üstlenen AKP nin Reisi,Libya'yi kan gölüne döndürttü,Misir'da Mübarek'in devrilmesine ve onun yerine Reisin cok yakin dostlari olan MÜSLÜMAN KARDESLER'in adami olan Mursi'nin getirlimesi ve Misir'in kan gölüne döndürülmesi,Irak'in kan gölüne döndürülüp bölünmesi hep bu BOP Esbaskanliginin calismalari ile gerceklesmistir yani kendisine verilen Islam ülkelerini kan gölüne döndürt misyonu basari ile yürütülmüstür.Sira Türkiye'nin bölünmesine gelmistir.

Türkiyenin bölünmesi icin önce TSK'nin yerle bir edilmesi gerekmekteydi,cünkü Türkiye Cumhuriyeti'nin bekasi ancak TSK ile mümkündü.TSK'nin zayiflamasi gücünü kaybetmesi ve birtakim siyasi oyunlarin göndeme tasinmasi ile Türkiye'nin bekasi da kritik bir dönemece getirilmistir.

Türkiye üzerinde oynanan oyunlarin bas aktörleri,ABD-AKP-:FETULAH GÜLEN-ve bunlara bagli calisan Liberal liboslar medyasiydi.

Önce Ergenekon senaryosu hazirlandi.Emniyetin ve Yarginin icine yerlestirilmis olan Fetulahci unsurlar sahte belgeler üreterek TSK'yi hem bir terör örgütü olarak göstermisler hem de yillarca vatn icin mücadele etmis PKK'ya karsi gögüs germis ne kadar serefli Pasa,Subay varsa hepsini bu sahte belgelerle tutuklamis,Silivri zindanlarina göndermis,Kozmik Oda denilen Türkiye Cumhuriyetinin kalbi ve beyni olan odaya girilerek tüm gizli savas ve savunma belgeler disari tasinarak Türkiyenin düsmanlarina verilmis ve bu senaryolarin Bas Savciligini da Baskanliga oynayan Recep Tayyib Erdogan yani BOP ES BASKANI üstlenmistr.Koltuklarini kabartarak :Ben bu davalarin savcisiyim diyen Erdogan daha sonralari Fetulah denen hain bizi aldatti orduya Kumpas kurdu diyecekti.Halbuki kulunda Allahinda bildigi gibi BU KUMPASIN PLANLAYICISI SAVCISI RECEP TAYYIB ERDOGAN'di.Yani Islam ülkelerini kana bogmaya görevlendirilmis BOP ES BASKANI.

Simdi birileri Suriye bölünmek üzere diye ahkam kesmis.Ama SURIYE'yi kim ve neden bölmek istiyor diye tek bir söz yok.Israil'in bölmek istedigi SURIYE'yi neden AKP'de

bölmek istiyor bundan hicbir yorum yok. ABD'nin devirmek istedigi ve Israil'in de buna can attigi Esad'in devrilmesini neden Recep Tayyip Erdogan'da istiyor,bundan da bir yorum yok.Yani birseyler yorumlaniyor ancak gerceklere dokunulmadan.

Israil ve ABD Kudüs'ü Israilin bassehri olarak kabul ettiler.Bizimkiler hop oturup hop kalktilar.Islam Birligini Istanbulda topladilar.Dogu Kudüs'de Filistin'in bassehridir diye karar aldilar.Aslinda bu karar ile Kudüs'ü Israilin bassehir yapmasini da onaylamis oldular.Yani yapilan yaygaralar sadece bir hikayeden ibaret olarak kalmistir Ama asil sorulmasi gereken soru bambaskadir:Bu Islam ülkelerinden hicbiri evet hicbiri Kibris Türk Federe Cumhuriyetini tanimadilar ve bizim Filistin sevicilerimiz den hicbiri kalkipta "ey ahali su bizim Kibris'ida taniyin demedi diyemedi.Bunun anlamida Türkiyedeki  islamci hükümetin Milli bir hükümet olmadigidir.Iktidara geldikleri tarihten bu yana Milli olan hicbir calismalarini görmedik bunlarin.Milli Bayramlarimizi yasaklayip,Atatürk'ü okul müfredatlarindan cikaranlar MILLI olamazlar.NE MUTLU TÜRKÜM denmesini,okullardak i andimizi yasaklayip Islami uygulamalar getirenler MILLI olamazlar.Milli olmak yakasina ayyildiz takmak demek degildir.Milli olmak milli gayeler icin cabalamaktir.Milli olmak bu devletin kurucularina bu devlet ugruna sehit olanlara saygidan gecer.PKK ile acilim yaparak kendini Baskan sectirme hesaplari tutmayinca PKK'nin Güneydoguda yaptigi calismalari aman dokunmayin beni baskan sececekler talimatlariyla görmezden gelenler ve simdi 2019 yiindaki secimler arefesinde Islamdan Milliyetcilige gecis yaparak,yanina da sözde Türk MHP'yi alarak savasa baslayan ve gazi olabilme hayalleri yasayanlar MILLI olamazlar.

Biz serefli askerimizin arkasindayiz.tek bir Mehmet'in yaban ellerinde hayatini kaybetmesini arzu etmeyiz gerekmedikce,sehit edebiyati ile gariban insanlara gaz vererek kendi kirli emellerini gerceklestirmek isteyenlere asla ve KATA destek olmayiz.Benim dedigim dediktir diyerek.meclisi yok saymak,Anayasayi cignemek,yargidaki adamlari ile muhalif olanlari susturmaya calismak Milli olmak degil gayri Milli olmaktir.Bugün ülkeyi gayri milli bir kadro yönetmektedir.Herkesin uyanik olmasi gerekir.

saygilarla 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.