Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

100. YIL LOGO YARIŞMASI


Önerilen İletiler

ARKADAŞLAR FENERBAHÇE SPOR KLUBU ŞU AÇIKLAMAYI YAPIYOR

:zorro:

 

100. YIL LOGO YARIŞMASI

22 Ekim 2005 Cumartesi

 

Yakın bir zamanda 100. yılını kutlayacak olan Kulübümüz, 100. yıl logosunu belirlemekte taraftarlarımızın da fikirlerini almak için bir logo tasarım yarışması düzenleyecektir. Yarışmaya katılacaklar, çalışmalarını 100. YIL LOGOSU başlığıyla [email protected] e-posta adresine göndereceklerdir. Aynı kişi veya kuruluş tarafından yapılan tasarımlar, tek mesaj ile gönderilebilir.

ÖDÜLLER

1. 10.000 YTL

2. 7.500 YTL

3. 5.000 YTL

4. 2.500 YTL

YARIŞMA KURALLARI

1-Yarışmaya e-posta ile katılan tasarımların tüm hakları Fenerbahçe Spor Kulübü`ne devredilmiş sayılır. Eser sahipleri, kullanılacak olan logolarda hiç bir şekilde isim ve hak talebinde bulunamazlar. Fenerbahçe Spor Kulübü tasarımlar üzerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

2-Fenerbahçe Spor Kulübü ve Fenerbahçe Spor Ürünleri A.Ş. ödüle layık görülmeyen tasarımları yeni çıkacak ürünlerde kullanamaz.

3-Yarışmaya katılacak tasarımların, jpeg veya gif formatında en az 500x500 piksel (veya orantılı katları) ile 300 KB`yı geçmeyecek şekilde hazırlanması gerekmektedir. Katılımcılar yarışmaya el çizimi tasarımlarla da katılabilirler. Yarışmacılar, ödüllerden birine layık görüldükleri takdirde, tasarımlarının adobe illustrator, freehand gibi vektörel grafik formatlarında hazırlanmış halini teslim etmeyi taahhüt ederler.

4-Yarışmaya son katılım tarihi, 31.12.2005 saat 18.00`dir. Belirtilen tarih ve saatten sonra gönderilecek eserler değerlendirmeye alınmayacaktır.

5-Başvurularda isim soyad veya şirket olarak başvuru yapılıyorsa şirket adı ile birlikte, tasarımcının ismi, kontak için telefon numarası ve mail adresi belirtilmesi gerekmektedir.

6-Eser sahipleri, e-posta@adresi gönderecekleri eserler için yukarıda belirtilen ödüller dışında, herhangi bir ödül veya ücret kesinlikle talep edemez, bu adresten yaptıkları başvurunun ardından yarışmadan çekilemezler.

7-Fenerbahçe Spor Kulübü ve Fenerbahçe Spor Ürünleri AŞ. yarışmaya katılan tasarımları 1 Mart tarihinden itibaren değerlendirmeğe başlayacak, ve ödüle layık görülen tasarımlar ve sahipleri 15 gün içerisinde Fenerbahçe Spor Kulübü Resmi İnternet Sitesi www.fenerbahce.org `den açıklanacaktır.

8-Yarışmaya katılacak olan tasarımcılar yarışma kuralları başlığı altında verilen tüm maddeleri kabul ederler.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.